Přibírání v těhotenství 9. měsíc

146
26.3.15 13:12

Přibirani v těhotenství 9. Mesic

Ahoj holky a maminky,
Chci se zeptat, kolik jste přebíraly v těhotenství, kolik tak plus minus by mělo byt tak bříško? Na zacatku trhu jsem teda jedla patě přes deváté, ale s ohledem na to, ze se bude třeba hůř shazovat, ale na druhou stranu, co si tělo a malinký zadali, to dostali :) teď jsem 35+4 a mám 15 nahoře :( ještě tak dva týdny zpět jsem měla 'jeń 11. Už se nijak nepřeceňoval, jim tak normálně. možná to bude znít blbě, ale mám z toho trosku depku a to mám ještě měsíc před sebou..samozřejmě nejsem ten typ, co by z toho skákal z mostu. Napsaly byste mi prosím, kolik jste pribraly vy a jak se vám to po porodu shazovalo? Dekuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30317
26.3.15 13:17

Při prvním těhotenství jsem přibrala 11 kg a do půl roku jsem to měla určitě dole, možná i dřív. Při druhém jsem přibrala 18 kg a nyní rok po porodu jsem opět na své váze, možná i níž. Hodně mi pomohlo kojení, u syna jsem byla dokonce pod svou původní váhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
26.3.15 13:21

Ty máš za celý těhotenství 15kg nahoře? To jsi dobrá ja jsem 23tt a mam nahoře už 9kg a to chodím do práce de mám pohyb nepreziram se a omezuji sladký a stejně :-( vím jak se cítíš neporadím ale budu sledovat příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
26.3.15 13:22

Klid.
První těhu +13 kg, shozeno hned, nabráno něco až po ukončení kojení. Druhé těhu +22 kg, shozeno do roka, ovšem vlastním přičiněním (jídlo, pohyb, kojení u mě nefunguje). Teď třetí těhu momentálně +21 kg v 39. týdnu. Shazovat to bude dřina, ale dám to. :dance: A už se na to, že konečně začnu zas s výraznějším pohybem, těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146

A cvičila jste nebo to šlo tak nějak samo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107

Pokud ta vaha takhle rychle vylutla, kontrolujte otoky.
Jinak v orvnim tehotenstvi jsem pribrala 15, s tim ze jsem poslednich par tydnu uz hodne zadrzovala vodu, v porodnici jsem nechala 13
Ted ori dri druhem tehotenstvi jsem pribrala 7 a v porodnici jsem nechala 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
26.3.15 13:24

V prvním těhotenství 30kg a s porodem šlo dolů 10kg a těch 20kg jsem zhubla do tří měsíců po porodu. A teď u druhého 20kg nahoře a s porodem dole jen 3kg (malý měl 3,5 kg tak nevím kde se stala chyba :mrgreen: )ale jsem měsíc po porodu a už mám dole 6kg tak snad to zhubnu všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.15 13:25

Při prvním 30kg(zadržovala jsem hodné vodu) do pul roka vše dole, ted musím zatukat mám nahoře zatím 2 kg a už se blizim do poloviny tehu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
26.3.15 13:34

Před otěhotněním jsem mela 54kg zhruba 14dni před porodem jsem mela přes 84kg (pak už sem se radeji nevazila). V porodnici sem nechala skoro 20 kg a teď skoro 6.mesicu po porodu mi na moji váhu chybi 4kg. Nijak sem necvicila, jídlo si nehlidam (rozezranost z tehu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
26.3.15 13:47

@Evuliska Klid. Já přibrala v těhotenství 35kg. Teď je to 6 měsíců od porodu a mám dole 25kg.

• Citovat
  • Upravit
72725
26.3.15 13:59

@Evuliska poslední měsíc jsem nabrala 5 kg :mrgreen: z porodky jsem šla se 3 navrch, 6týdnů po porodu 3 kg dole a pohoda :mrgreen: neboj se toho tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
26.3.15 14:01

Mé oblíbené téma… do pátého měsíce jsem přibrala 1 kg, od pátého do nějákého 36 tt dalších 15 kg :-D no a pak už jsem se vpodstatě nevážila… doma jsem váhu neměla, na ozvách mi zapsali tu minulou a pak až porod… takže klidně to mohlo být ještě víc… ale dítě taky bylo skoro čtyřkilový :-D no a po třech tejdnech došlo mléko, ale jinak to shazování docela šlo, jen mi pak ještě do toho vpadly vánoce :think: oproti průměrné váze za posledních cca 10 let mám navrch 5 kilo, oproti před otěhotněním 10kg, ale to jsem měla hubenější(a stresovější) fázi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
26.3.15 14:02

Já jsem rodila 36+3 a měla jsem 15kg nahoře do konce šestinedělí jsem shodila všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
26.3.15 14:16

U obou deti jsem nabrala cca 13kg. Poprve jsem byla na sve vaze po 2 mes, podruhe za 4 mes (to mi teda pomohla i strevni chripka :lol: ) dolu to slo samo kojenim ;) :palec: Po ukonceni kojeni jsem hezky 5kg nabrala :zed:

• Citovat
  • Upravit
a12
61110
26.3.15 14:18

Ja 9dni prenasela, rodit jsem sla s 13kg nahore a kdyz jsem se doma zvazila tak jsem mela nahore 6,5kg takze hruba polovinu jsem tam nechala, malej vazil 3270g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí