Září 2015 a Thomayerova porodnice

17
25.3.15 09:29

Září 2015 a Thomayerová porodnice

Milé těhulky,
najde se tady některá, která má podobný termín a bude rodit ve stejné porodnici?
Pokus ano, pojďte si to čekání na mrňousky zkrátit nějakou tou diskuzí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
160
25.3.15 09:45

Ahoj já budu v Krči nejspíš rodit teď v květnu, tak bych mohla pak dát alespoň info a předat zkušenosti… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.3.15 09:51

Ahojky, jeee to se máš. Už budeš mít mimčo brzy u sebe. Přeji hodně štěstí a za předaného zkušenosti budu moc ráda :). Byla si tam na obhlídce? Pořád přemýšlím zda se tam jít kouknout či nikoli. Nemám moc ráda nové/neznámé prostředí a tak si pořád říkám, že bych tam šla na prohlídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
25.3.15 09:52

Také se v rijnu chystam do Krce. byla jsem tam s prvním v rijnu 2013 a spokojenost naprosta, tak doufam, ze i ted to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
25.3.15 09:54

@RČ před prvním porodem jsem tam nebyla, jen jsem dochazela do poradny. ani na kurz jsem nesla. v osudny den jsem tam prijela v jednu rano a bylo mi uplne sumak, jak to tam vypada, mela jsem jiné starosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
25.3.15 09:58

Tak já na obhlídku nešla…Chtěla jsem, ale škola a práce mi to nedovolila…Takže nebyla, ale jsou tam všichni moc milí.20.4.jdu na monitor a prohlídku…Těším se i se bojím porodu, ale věřim, že bude vše ok :mrgreen: musí…Pak napíšu až se dám dohromady :mrgreen: Děkuju za přání a štěstí se hodit bude určitě. Snad to zvládnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
25.3.15 10:00

@RČ ja taky budu rodit v Krči, ale na konci dubna snad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
25.3.15 10:03

Eny. x ahoj, tak už v dubnu??Napiš pak :kytka: Ikdyž mě by nevadilo rodit už v dubnu… :mrgreen: Držim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
25.3.15 10:05
@nihasa píše:
Eny. x ahoj, tak už v dubnu??Napiš pak :kytka: Ikdyž mě by nevadilo rodit už v dubnu… :mrgreen: Držim palce :hug:

Ahoj, no, trochu se mi to asi posune :think: :srdce: Kdy ten termín mas tedy ty? A uz 20.4. jdeš na první monitor jo? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.3.15 10:08

Tak to mam radost, ze slyším pozitivní zprávy :lol: Ja původně chtěla do Podolí, ale 30vterin po osmé bylo plno - hrůza a ted s odstupem casu jsem rada, ze jdu do Krce. A jeste se zeptám chcete některá nadstandardní nebo ne? Ja nad nim přemýšlím kvuli koupelny a záchodu, ale nevim jestli uz treba neni pozde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
25.3.15 10:09

Ahojky, taky se chystam rodit v Krci, termin mam uz koncem kvetna…rodila jsem tam i prvniho a bylo to v pohode;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
25.3.15 10:10

Eny. x -No na monitor jdu 20.4.v den narozenin :mrgreen:Takže to fakt pěkně oslavim…Asi se zvencnu z tý cesty mhd, ale jinak dobrý… tak termín mám furt stejný…mezi 10.5.-17.5…takže nevim…A ty? Já myslela, že půjdeš první a já v závěsu? :D

Příspěvek upraven 25.03.15 v 10:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
25.3.15 10:13

Ja tenkrat také chtěla podoli a nestihla jsem, je to tam masakr. ale zpetne jsem byla vazne moc spokojena. myslim, ze standart si klido muzes zaridit, na to je cas. a cetla jsem, ze by tam v srpnu mela proběhnout rekonstrukce, takze my na podzim uz budeme mit hezci pokoje a cele sestinedeli, hec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
25.3.15 10:15
@peta81 píše:
Ja tenkrat také chtěla podoli a nestihla jsem, je to tam masakr. ale zpetne jsem byla vazne moc spokojena. myslim, ze standart si klido muzes zaridit, na to je cas. a cetla jsem, ze by tam v srpnu mela proběhnout rekonstrukce, takze my na podzim uz budeme mit hezci pokoje a cele sestinedeli, hec :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I já chtěla nejprve Podolí…nemožné…Mě je nakonec jedno jaký prostředí bude…Předpokládám, že budou jiný starosti… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
25.3.15 10:18

@RČ no myslim ze na nadstandart pozde neni, ze se to zarizuje az kdyz nastupujes rodit…
@peta81 tak je fakt ze ty pokoje jsou trosku starsi a rekonstrukce by se jim hodila;)…ale na druhou stranu u prvniho mi to bylo celkem jednk protoze mi ty tri dny tam prorval a ja byla stastna za kazdou chvilku co sem mohla spat;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí