Termín porodu duben/květen 2015

241
1.3.15 19:37

Termín porodu duben/květen 2015

Ahoj Maminky
Tak co jak se cítíte? Ja mam termín porodu 1.5 :srdce: uz se nemůžu dočkat čekáme chlapečka Vojtíška :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kindervajíčko
1.3.15 19:39

Ahoj… termín mám 5.5 a někdy se cítím jak kdyby mě přejel parní válec ale většinou se cítím skvěle…:-) jak se cítíš ty?

• Citovat
  • Upravit
984
1.3.15 19:42

Ahoj, my bychom měli rodit 12.5. A pocity a fyzická jako na houpačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
1.3.15 19:43

@kindervajíčko no poslední tři dny děs :D strašně me táhne bříško jak kdyby vadilo 100kg :/ takže se snažím co nejvíc odpočívat :) :andel: @kacabosom přesně tak jednou tak a podruhé tak :srdce: ale neskutečné se tesim :) a od kud jste holky? Ja z Ostravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
1.3.15 19:47

@mimiško12 taky se nemůžu dočkat az konečně osaham a omazlim svoje mimi. Z Brna jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
1.3.15 19:50

@kacabosom to není ani daleko hihi :) a nejake problémy byli? Me se zkracuje čípek a miminko tlačí hodne dolu.. Ale tak snad vydrží v bříšku co nejdéle :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kindervajíčko
1.3.15 19:55

To mě malej tlačí už docela hodně na spodek takže mě celej někdy bolí a jsem ráda že vůbec jdu… :-D ale taky se šíleně na mrndu těšíme… jinak jsme z českých budějovic

• Citovat
  • Upravit
241
1.3.15 19:57

@kindervajíčko no ja si připadám úplně neschopna :( jdu deset minut a úplně se krcim hrbim :/ si připadám jak stará babka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
1.3.15 20:00

@mimiško12 akorát dvoje atb a bohužel to vypadá na třetí. Mimousek je hodný Adéla jen co ma ;) teda az na ty bolesti pipky. :lol: není to daleko. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kindervajíčko
1.3.15 20:08

Dlouha chuze mi nevadi, ale pak ji lituju, kdyz si pak sednu, je to znat :D a co holky uz mate nejak nachystano? :)

• Citovat
  • Upravit
kindervajíčko

Dlouha chuze mi nevadi, ale pak ji lituju, kdyz si pak sednu, je to znat :D a co holky uz mate nejak nachystano? :)

• Citovat
  • Upravit
kindervajíčko

• Citovat
  • Upravit
984
1.3.15 20:11

@kindervajíčko máme celkem. Jen taková drobnosti nám chybí…postylka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
1.3.15 20:17

@kindervajíčko ja uz všechno jen musím všechno vyprat vyvarit ale to jeste tak 3 týdny počká :D a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.3.15 20:32

Ahoj holky, my máme TP 4.5. a už aby to bylo :-) Máme doma ještě skoro dvouletou a dává mi v těch posledních týdnech zabrat. Občas mě bolí úplně všechno :roll: Jinak mám nakoupeno skoro všechno do tašky do porodnice, ale sbalená ještě není. Vyprané a vyžehlené mám, protože si pamatuju, jak nechutné bylo žehlit v devátém měsíci s pupkem :mrgreen: Jinak postýlku taky ještě nemáme doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí