Termín porodu duben/květen 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kindervajíčko
2.3.15 12:06

@Andy1988 no z toho že mi tam přítel mám snad větší strach než z porodu :-D ono to za těch pár hodin utrpení stát bude :-)

• Citovat
  • Upravit
789
2.3.15 12:09

@kindervajicko Když to šlo tam, tak to půjde i ven :lol: nic jiného nezbývá…se hrozně těším na malého :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
2.3.15 12:20
@kindervajíčko píše:
@Eny.x tak to jsme na tom stejně… spíš mi přijde že už se těším :-D ale myslím že mě to přejde až na to dojde :-D

Presne tak to vidim ja :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
2.3.15 12:22

@kindervajíčko Jinak tašku do porodky budu balit první týden v lednu. Akorát musim koupit jeste jednu tašku, do jedné se mi vse nevejde - moje veci, pro mimco i pro manžela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
2.3.15 12:23
@lucka.sisi píše:
@kindervajíčko tašku do porodnice taky nemám a praní mě teprve čeká. Porodu se celkem bojím je mi teprve 21 tak nevím jak to vůbec zvládnu, ale na miminko se moc těším. Čeho se bojím tak nástřihu. Mam prý hodně úzkou pánev tak snad to nebude císař.

Pořad jsi starší než ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
2.3.15 12:25
@kindervajíčko píše:
Jsme zase stejně věkove :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
2.3.15 12:27
@lucka.sisi píše:
@LinduleK jé máme stejný termín.. No a to šití prý bolí. Kamarádka je rok po porodu a její manžel jí řekl že s ní spát nebude že je tam taková,,vytahaná,, fakt nechápu jak todle může říct vlastní ženě. Tak uvidíme jak na tom budeme my. Přítel je taky takový cíťa tak se toho dost bojím. :( ani nevím jestli ho vzít k porodu, i když bych nějakou oporu potřebovala. :)

Můj se k porodu těší! A rekl mi, ze jestli vyslovim, jeste nekdy něco takového, ze by pak se mnou neměl spát,,kvuli nejake změně", ze se fakt naštve! Ze jsem ženská a v životě to k tomu patři a ze on to bere tak, ze se to děje a ja trpím proto, abychom meli rodinu q dělám to pro nas, za takovy postoj jsem mu moc vděčná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kindervajíčko
2.3.15 12:35

@Eny.x palec nahoru tomu tvýmu :palec: ;-) budešbalit první týdenv lednu? neprošvihla jsi to trošku? :-D taky ti je 19? to jsem ráda že nejsem sama :-)

• Citovat
  • Upravit
kindervajíčko
2.3.15 12:37
@Andy1988 píše: @kindervajicko Když to šlo tam, tak to půjde i ven :lol: nic jiného nezbývá…se hrozně těším na malého :srdce:

Přesně tak :-) jo to mi se taky malého už nemůžeme dočkat… navíc mám skoro 2 letou sestřičku takže ta furt chodí a pusinkuje mi pupek :-D :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3144
2.3.15 12:57
@kindervajíčko píše:
@Eny.x palec nahoru tomu tvýmu :palec: ;-) budešbalit první týdenv lednu? neprošvihla jsi to trošku? :-D taky ti je 19? to jsem ráda že nejsem sama :-)

Prosvihla :D mělo tam výr samozřejmě v dubnu :lol: A kde budeš rodit ty? Možná tím, ze jsme takto mladé si strach nepřipouštme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kindervajíčko
2.3.15 13:06

Taky jsem to chtěla udělat až v dubnu ale všichni mě do toho tlačí už ted… co kdyby náhodou žejo… tak budu balit nejspíš tenhle týden :-) v českých budějovicích mám to nejblíž ;-) kde ty? nj to je dost možný :-D

• Citovat
  • Upravit
170
2.3.15 13:11

Ahoj holky, tak my čekáme chlapečka a termín mám 29.4./2.5. Registrovaná jsem v Praze v Motole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.3.15 13:24

Maminky a chtela jsem se zeptat uvažujete o balonků aniball? Ja si ho nejspis poridim aspon co jsem slyšela tak to pomáhá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
2.3.15 13:25
@kindervajíčko píše:
Taky jsem to chtěla udělat až v dubnu ale všichni mě do toho tlačí už ted… co kdyby náhodou žejo… tak budu balit nejspíš tenhle týden :-) v českých budějovicích mám to nejblíž ;-) kde ty? nj to je dost možný :-D

To ja nikoho nemam, takže me do toho nema kdo tlačit :lol:, ale minuly tyden přivezl muž domu - postýlku a prebalovak, tak se těším až to slozime :dance: Ja budu rodit v Krči, fakultní Thomayerova nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
2.3.15 13:26
@Chrissy píše:
Ahoj holky, tak my čekáme chlapečka a termín mám 29.4./2.5. Registrovaná jsem v Praze v Motole :)

Ty jsi šla do Motola jo? :kytka: Proč tam zrovna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí