Poradna duly
Jana Čurdová
@kindervajicko Když to šlo tam, tak to půjde i ven
nic jiného nezbývá…se hrozně těším na malého ![]()
@kindervajíčko píše:
@Eny.x tak to jsme na tom stejně… spíš mi přijde že už se těšímale myslím že mě to přejde až na to dojde
Presne tak to vidim ja ![]()
@kindervajíčko Jinak tašku do porodky budu balit první týden v lednu. Akorát musim koupit jeste jednu tašku, do jedné se mi vse nevejde - moje veci, pro mimco i pro manžela ![]()
@lucka.sisi píše:
@kindervajíčko tašku do porodnice taky nemám a praní mě teprve čeká. Porodu se celkem bojím je mi teprve 21 tak nevím jak to vůbec zvládnu, ale na miminko se moc těším. Čeho se bojím tak nástřihu. Mam prý hodně úzkou pánev tak snad to nebude císař.
Pořad jsi starší než ja ![]()
@lucka.sisi píše:
@LinduleK jé máme stejný termín.. No a to šití prý bolí. Kamarádka je rok po porodu a její manžel jí řekl že s ní spát nebude že je tam taková,,vytahaná,, fakt nechápu jak todle může říct vlastní ženě. Tak uvidíme jak na tom budeme my. Přítel je taky takový cíťa tak se toho dost bojím.ani nevím jestli ho vzít k porodu, i když bych nějakou oporu potřebovala.
Můj se k porodu těší! A rekl mi, ze jestli vyslovim, jeste nekdy něco takového, ze by pak se mnou neměl spát,,kvuli nejake změně", ze se fakt naštve! Ze jsem ženská a v životě to k tomu patři a ze on to bere tak, ze se to děje a ja trpím proto, abychom meli rodinu q dělám to pro nas, za takovy postoj jsem mu moc vděčná!
@Eny.x palec nahoru tomu tvýmu
budešbalit první týdenv lednu? neprošvihla jsi to trošku?
taky ti je 19? to jsem ráda že nejsem sama ![]()
@Andy1988 píše: @kindervajicko Když to šlo tam, tak to půjde i vennic jiného nezbývá…se hrozně těším na malého
Přesně tak
jo to mi se taky malého už nemůžeme dočkat… navíc mám skoro 2 letou sestřičku takže ta furt chodí a pusinkuje mi pupek
![]()
@kindervajíčko píše:
@Eny.x palec nahoru tomu tvýmu![]()
budešbalit první týdenv lednu? neprošvihla jsi to trošku?
taky ti je 19? to jsem ráda že nejsem sama
Prosvihla
mělo tam výr samozřejmě v dubnu
A kde budeš rodit ty? Možná tím, ze jsme takto mladé si strach nepřipouštme ![]()
Taky jsem to chtěla udělat až v dubnu ale všichni mě do toho tlačí už ted… co kdyby náhodou žejo… tak budu balit nejspíš tenhle týden
v českých budějovicích mám to nejblíž
kde ty? nj to je dost možný ![]()
Ahoj holky, tak my čekáme chlapečka a termín mám 29.4./2.5. Registrovaná jsem v Praze v Motole ![]()
Maminky a chtela jsem se zeptat uvažujete o balonků aniball? Ja si ho nejspis poridim aspon co jsem slyšela tak to pomáhá ![]()
@kindervajíčko píše:
Taky jsem to chtěla udělat až v dubnu ale všichni mě do toho tlačí už ted… co kdyby náhodou žejo… tak budu balit nejspíš tenhle týdenv českých budějovicích mám to nejblíž
kde ty? nj to je dost možný
To ja nikoho nemam, takže me do toho nema kdo tlačit
, ale minuly tyden přivezl muž domu - postýlku a prebalovak, tak se těším až to slozime
Ja budu rodit v Krči, fakultní Thomayerova nemocnice.
@Chrissy píše:
Ahoj holky, tak my čekáme chlapečka a termín mám 29.4./2.5. Registrovaná jsem v Praze v Motole
Ty jsi šla do Motola jo?
Proč tam zrovna?
@Andy1988 no z toho že mi tam přítel mám snad větší strach než z porodu
ono to za těch pár hodin utrpení stát bude