Poradna duly
Jana Čurdová
Najde sa niekto s terminom v listopadu?
vypada to, ze sa nam v listopadu narodi nase stvrte
tp vychadza 1.11. ![]()
@pata308 Ahoj tak já si ještě musím týden počkat než budu vědět jak na tom jsem. Pokud by to vyšlo, tak mi termín bude vycházet na 11.11. To by bylo super.
Ahoj holky, v pondělí jsem našla na TT ducha a dnes 14DPO již pěkná čárka. Poslední MS byla 30.1.2015, takže podle těhu kalkulačky na internetu mi vychází termín 6.11.
@pata308 gratuluji k těhu ![]()
@Misha777 gratuluji, já si musím ještě týden počkat. Abych měla 100% jistotu.
Ahoj jsem 4 měsíce po ZT a dnes první den zpoždění čárečka
termín (když vše dopadne dobře ) by měl být 5. Listopadu ![]()
@dorkas Moc děkuji
Smím se zeptat, jak víš, že jsi těhotná? Vnitřní tušení?
@Denness Moc gratuluji a držím pěsti, ať čárka sílí!
Také jsem 14.11. měla revizi pro zamlklé těhu v 10tt. Tento měsíc byl první, co jsme se mohli snažit a zatím se zdá, že se zadařilo ![]()
@Misha777
Jsem dnes 13dpo nebo 14dpo a přijde mi, že čárka by měla být silnější. U syna jsem měla mnohem hezčí čárku než mám teď.
Jakou intenzitu čárky máš?
@Misha777
Tak to moc gratuluji k prvnímu úspěšnému pokusu
![]()
Já měla revizi 17.10. a také 10tt.
Doufám, že se nám všem podaří ![]()
@Misha777 tušení ani ne, ale jak jsem psala čekám ještě týden do menzes a pak se uvidí a pokud tam čárka navíc bude
, tak se ofiko přidávám. Zatím je to jen předběžně.
@Denness a @Misha777 když už se tady zmiňujete o revizích atd. tak já jsem měla před rokem v listopadu SP a pak v květnu 14 jsem potratila v 17.tt, už má sice doma 2 rošťáky, ale i tak to bylo bolestivé. Tak proto bych byla ráda kdybych se zařadila mezi vás těhulky.
@Denness píše:
@Misha777
Jsem dnes 13dpo nebo 14dpo a přijde mi, že čárka by měla být silnější. U syna jsem měla mnohem hezčí čárku než mám teď.Jakou intenzitu čárky máš?
Já s těmi čárkami moc zkušenosti nemám, ale objevila se mi viditelná čárka v limitu, ale je tedy ještě o dost slabší než ta kontrolní. Zkusím zase v pátek a uvidím. Ono je asi každé těhotenství originál, ne? ![]()
@Denness píše:
@Misha777
Tak to moc gratuluji k prvnímu úspěšnému pokusu![]()
![]()
Já měla revizi 17.10. a také 10tt.
Doufám, že se nám všem podaří
Snad to tentokrát dopadne na jedničku pro všechny ![]()
@dorkas píše:
@Misha777 tušení ani ne, ale jak jsem psala čekám ještě týden do menzes a pak se uvidí a pokud tam čárka navíc bude, tak se ofiko přidávám. Zatím je to jen předběžně.
Moc držím pěstičky, aby se zadařilo
Pak nám dej určitě vědět.
@dorkas píše:
@Denness a @Misha777 když už se tady zmiňujete o revizích atd. tak já jsem měla před rokem v listopadu SP a pak v květnu 14 jsem potratila v 17.tt, už má sice doma 2 rošťáky, ale i tak to bylo bolestivé. Tak proto bych byla ráda kdybych se zařadila mezi vás těhulky.
To je mi moc líto
Nikdy bych nevěřila, kolik holek si tím muselo projít ![]()