Poradna duly
Jana Čurdová
..
Příspěvek upraven 31.08.16 v 16:44
tak to je super, blahopreju. Vydrzet mesic na uz kontrolu-co delas, aby ses nezblaznila?? ![]()
@Říjnovka
jj to je dobry casozrout. Koukala jsem na tvuj metrik, uz jsi vic nez 5 tt
Odkud jsi?
Ahoj holky, tak se pridavam. zacli jsme se stimulaci na zacatku prosince, den pred stedrym dnem potvrzeni tehotenstvi z krve, po novem roce krasne zjisteni, ze jsou to dvojcatka (zavadeli jsme 2 embrya). Mam o ne sice porad strach, ale zda se mi, ze s kazdou dalsi kontrolou se to trosku zlepsuje ![]()
@bibous blahopreji, to uz mas urcite potvrzena srdicka, vid? Jeste chodis do caru, nebo jen ke sve OG?
@Tsambika píše:
@bibous blahopreji, to uz mas urcite potvrzena srdicka, vid? Jeste chodis do caru, nebo jen ke sve OG?
jj srdicka nam potvrdili uz nekdy na zacatku ledna. Tusim ze nejak v 6.tydnu asi tak?
ted uz miminka fakt vypadaji jako miminka, maji hlavu a rucicky a nozicky
a uz si v deloze pekne „tanci“ ![]()
@Říjnovka píše:
Jsem ráda, žes dorazila! Jak často míváš kontroly? to zní, jak kdybys chodila co týdenjá teprve čekám na tu první a jsou to nervy. Hlavně mě děsí, že mě už přestala bolet prsa, přijde mi to nějak brzo.. takže vůbec netuším, jestli je to pořád ještě dobrý, nebo už těhotná ani nejsem
dokud jsem byla v caru, tak jsem na kontroly chodila fakt kazdy tyden
bohuzel to skoncilo a ted chodim tak jednou za 2-3tydny. respektive muj doktor me objednal za 4 tydny, ale mezi tim me ceka jeste prvni velky ultrazvuk na NT screeeningu, takze nebudu muset tak dlouho cekat, nez je zase uvidim ![]()
muzu te uklidnit, ze ja nemam priznaky skoro zadne, prsa me neboli a ani nebolela (jen mam citlivejsi bradavky, ale to nepoznam jinak nez pri hratkach s manzelem… jak treba nektere matky popisuji, ze se pres bradavky ani nemohou utrit rucnikem, aby nevyjekly bolesti, tak to vubec
), neni mi spatne, kupodivu ani nemam nejakou prehnanou potrebu spanku pres den (ale chodim driv spat vecer). akorat mam zacpu a roste mi bricho (ale to bude tim, ze tam jsou dve)… takze neplas, ne kazda musi mit priznaky ![]()