Poradna duly
Jana Čurdová
@Lucia81 si rikam
ale stejne uz je to krasny
to uz je skoro tretina porodni delky
Ja byla konecne propustena z CAR do pece sve gynekolozky a dokonce mi to bylo lito
nejak jsem se tam citila bezpecneji nez u gynekolozky, kterou prakticky neznam
alw zase mam diky tomu konecne tehotenskou prukazku!!! Miminacek uz byl moc velky na vaginalni ultrazvuk, tak se merila jen hlavicka a ta odpovida
dalsi kontrola za 10 dni
a pak snad konecne domuuuuuu!!!
@Říjnovka já taky zatím žádné pohyby necítím, ale zato mi zas vyskočilo břicho…už ho mám pořádný a taky přibírám kila teda dost skokově…
@Divver tak to už vypadá, že snad máš to špatné za sebou…hlavně ať je teď už vše OK
@Lucia81 v kterym jsi tydnu? Ja jsem 15+0 a nic
obcas mam pocit, ze i jo, ale treba dneska jsem vstala a bricho ploche jako dalnice ![]()
@Divver já jsem dnes 16+3…do minulýho týdne jsem ráno mívala břicho docela menší a na večer se mi nafouklo…teď už mám břicho i ráno a večer mám pocit, že už pne dost…už se poctivě mažu…vyskočilo mi zase poslední dny…
@Lucia81 ja vim, ze je to normalni, ale ja uz bych to bricho chtela
tak ja budu cekat dal ![]()
@Lucia81 ja mela driv takovej ten lavor s vyraznyma panevnima kostma, kdyz jsem si lehla. To ted nemam a mam lehce pupik. Ale kdyz vstanu, tak asi zapojǐ brisni svaly a bricho zmizi
asi musej vzdat boj a povolit a pak se bricho objevi. Navic mam delohu ohnutou smerem k pateri, takze se mimco schovava
ahojte, měla bych jít na první IVF a to záleží na mě kdy se rozhodnu bud ted nebo jsem si říkala na podzim uvidíme
no bylo mi řečeno že narkoza trvá 5 až 15 min tak bylo suprové ale mám trochu strach jdu na ten zákrok poprvé jestli by jste mi mohli říct něco o vašich zkušeností ohledně IVF, děkuji ![]()