Termín květen 2015 Zlín

19
2.2.15 23:12

termín květen 2015 zlín

Ahojky holky..nenasla sem tu diskuzi s terminem porodu kveten a maminky ze zl..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19
13.2.15 00:20

Ahoj, mám taky termín v květnu :mavam: Už se nám to blíží, my čekáme chlapečka. Zkoušela jsem se zapojit v jiné diskuzi, ale tam to jaksi zamrzlo…Jsi přímo ze Zlína?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.2.15 15:12

@Sovi ahojky..jee to je super ze mo tu nekdo konecne napsal..ano ze zl..a ty??a taky cekame chlapecka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.2.15 15:14

A kolikateho mas termin??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.2.15 23:32

Já jsem ráda, že čekáme kluka. Pocházím ze Zlína, jezdím tam za rodiči, nákupy, na akce, apod., žijeme v Otrokovicích. Termín mám 16.5. Nejsem zrovna moc typ, co by psal pravidelně do těchto diskuzí, třeba se ještě někdo přidá. Momentálně nemám kolem sebe žádnou nastávající maminku v podobném termínu, se kterou bych mohla prohodit pár slov o těhotenství, o tom, kde pořídit výbavičku, na kurz přípravy nikam nechodím, tak jsem měla potřebu nějakého kontaktu alespoň takto přes net. Co Ty, co Tě vedlo k založení diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.2.15 21:02

Noo tak ja mam zase kolem sebe same kamaradky co maji deti takze mam rady od nich..ale chtela sem.se.neco dozvedet i jineho od nekoho koho neznam..a do kurzu pripravy nikam nechodim ani nechci..protoze mi tonprijde zbytecne..a jak jste uz velci?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
8.9.15 10:44

Ahoj termin 11.5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie