Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte
Přeji vám, holky, moc štěstí a ať jde vše hladce. Přidám se i když na emimino raději moc nechodím. Očkuje mě to tu negativismem
Já jsem teď ca 6+3 po 3 měsících snažení.
Ahoj holky, tak já se taky přidávám
Jsem 6+6tt a napjatě čekám na první kontrolu za týden, pfff… Jde o první miminko, vyšlo to hned na první pokus, tak jsem nervózní, aby to taky dobře dopadlo ![]()
@Bajunta ahojky jsem nějak mezi šestým a sedmým týdnem ![]()
@Krisťule88 ahojky vítám tě tu ![]()
@Quatschka ahoj,my jsme se s přítelem snažili půl roku
ted jsem nějak necelý sedmý týden
@Honey_0071 ahoj,já byla na prvním ultrazvuku minulý týden v úterý a viděla jsem jen takovej ten černej flíček ale miminko tam ještě vidět nebylo, jen dr říkal že vidí žloutek tak na další utz jdu 10.2. a už se nemůžu dočkat až uslyším srdíčko ![]()
Já jdu příští týden na odběry krve kvůli genetice a za týden nebo dva na NT screening, mám docela strach, ale jsem teď vyděšená úplně ze všeho
![]()
@Krisťule88 a v kolikátém jsi týdnu?
já mám momentálně strach ze zamlklého těhotenství… Ještě jsem na utz na neviděla srdíčko..
@karkulka1283 Dnes jsem 9+5 občas mi přijde, že to děsně letí a občs se to vleče
Srdíčko může být i déle v hodně vyjímečných případech jde vidět až v 9tt takže buď v klidu, žádné stresy a užívej si ![]()
Jojo první
a ty? Já si tady taky nesmím číst určitý věci jinak jsem pak vyděšená… Je lepší internet úplně vynechat ![]()
@karkulka1283 myslím, že na srdíčko je ještě brzo
já jsem byla na prvním UTZ min. středu takže v 5. týdnu a jdu za dva týdny znovu. Bylo mi řečeno, že dřív jak v 8. týdnu ten UTZ nemá smysl. Prvně jsem tam šla trochu narychlo, protože jsem špinila, ale je všechno v pořádku. Prý se čistím.
@Krisťule88 já jsem tu pročítala kde co až jsem pojala podezření na mimoděložní, na zamlklé a bůh ví co všechno
Protože tady se většinou zmiňují ty špatné zkušenosti. Už to raději nečtu
a jsem ve větší psychické pohodě ![]()
@Quatschka Přesně tak
Nic nečíst
Já byla poprvé na UZ v 6+0 a už bylo srdíčko, ale je to opravdu velice individuální, to samé rozměry miminka, s nikým se nesrovnávat nemá cenu se stresovat, každé mimi se vyvíjí jinak ![]()
@Krisťule88 taky první je mi teprve 19
internet jsem si taky zakázala čtu tam akorát samý nesmysly a pak to ve mě hlodá…mě na utz dr řekl že jsem asi v pátém týdnu
a na srdíčko je ještě brzo..
@Quatschka taky jsem jeden den maličko špinila, ale to sem měla asi 10 dní od vynechané MS tak jsem si myslela jsem to dostala ale když špinění hned přestalo a MS nikde tak jsem si udělala testík a na něm //