Miminka září/říjen 2015

4804
5.2.15 20:06

Miminka září/říjen 2015

Ahojky holky těhulky :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1148
5.2.15 22:06

Nazdarek:)…tak jak se ti dari?:)…v kolikatem jsi tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
6.2.15 08:50

Ahoj holky mohu se přidat? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.2.15 11:41

Ahojte :mavam: Přeji vám, holky, moc štěstí a ať jde vše hladce. Přidám se i když na emimino raději moc nechodím. Očkuje mě to tu negativismem :roll: :D Já jsem teď ca 6+3 po 3 měsících snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.15 11:59

Ahoj holky, tak já se taky přidávám :mavam: Jsem 6+6tt a napjatě čekám na první kontrolu za týden, pfff… Jde o první miminko, vyšlo to hned na první pokus, tak jsem nervózní, aby to taky dobře dopadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
6.2.15 13:42

@Bajunta ahojky jsem nějak mezi šestým a sedmým týdnem :-)
@Krisťule88 ahojky vítám tě tu :-)
@Quatschka ahoj,my jsme se s přítelem snažili půl roku :-) ted jsem nějak necelý sedmý týden
@Honey_0071 ahoj,já byla na prvním ultrazvuku minulý týden v úterý a viděla jsem jen takovej ten černej flíček ale miminko tam ještě vidět nebylo, jen dr říkal že vidí žloutek tak na další utz jdu 10.2. a už se nemůžu dočkat až uslyším srdíčko :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
6.2.15 13:49

Já jdu příští týden na odběry krve kvůli genetice a za týden nebo dva na NT screening, mám docela strach, ale jsem teď vyděšená úplně ze všeho :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
6.2.15 14:00

@Krisťule88 a v kolikátém jsi týdnu? :-) já mám momentálně strach ze zamlklého těhotenství… Ještě jsem na utz na neviděla srdíčko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
6.2.15 14:04

@karkulka1283 Dnes jsem 9+5 občas mi přijde, že to děsně letí a občs se to vleče :roll: Srdíčko může být i déle v hodně vyjímečných případech jde vidět až v 9tt takže buď v klidu, žádné stresy a užívej si ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
6.2.15 14:11

@Krisťule88 mě přijde že se to spíš vleče :-) čekáš první mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
6.2.15 14:13

Jojo první :) a ty? Já si tady taky nesmím číst určitý věci jinak jsem pak vyděšená… Je lepší internet úplně vynechat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.2.15 14:19

@karkulka1283 myslím, že na srdíčko je ještě brzo ;) já jsem byla na prvním UTZ min. středu takže v 5. týdnu a jdu za dva týdny znovu. Bylo mi řečeno, že dřív jak v 8. týdnu ten UTZ nemá smysl. Prvně jsem tam šla trochu narychlo, protože jsem špinila, ale je všechno v pořádku. Prý se čistím.

@Krisťule88 já jsem tu pročítala kde co až jsem pojala podezření na mimoděložní, na zamlklé a bůh ví co všechno :roll: Protože tady se většinou zmiňují ty špatné zkušenosti. Už to raději nečtu 8) a jsem ve větší psychické pohodě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
6.2.15 14:21

@Quatschka Přesně tak :) Nic nečíst ;) Já byla poprvé na UZ v 6+0 a už bylo srdíčko, ale je to opravdu velice individuální, to samé rozměry miminka, s nikým se nesrovnávat nemá cenu se stresovat, každé mimi se vyvíjí jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
6.2.15 14:31

@Krisťule88 taky první je mi teprve 19 :-) internet jsem si taky zakázala čtu tam akorát samý nesmysly a pak to ve mě hlodá…mě na utz dr řekl že jsem asi v pátém týdnu :-) a na srdíčko je ještě brzo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
6.2.15 14:35

@Quatschka taky jsem jeden den maličko špinila, ale to sem měla asi 10 dní od vynechané MS tak jsem si myslela jsem to dostala ale když špinění hned přestalo a MS nikde tak jsem si udělala testík a na něm //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí