Poradna duly
Jana Čurdová
@Krisťule88 Gratuluji
Už je teda pěkně velký. Jak nespolupracuje, spí a je to flegmoš, tak to bude určitě kluk ![]()
@Holbinka Drím pěsti, ať je všechno v pořádku. Odpočívej, nech se obskakovat nastávajícím tatínkem a všechno bude OK ![]()
Ahoj holky.. tak my se tešíme na říjňátko, včera potvrzené těhotenství a srdeční aktivita.. spadnul ze mě první velkej stres a teď se pokusim si to už jenom užívat
Ikdyž asi budu už trnout před každou kontrolou. Jinak mi není vůbec nic, mám akorát pořád hlad ![]()
Jo a kdybych si mohla ještě postěžovat, kromě toho hladu, tak už mě začínají dost tíhnout kalhoty
!! A holky zajímalo by mě, včera na kontrole jsem byla trochu mimo sebe, tak jsem si zapoměla říct o fotku, navíc mi dělali vaginální UTZ, takže výsledek je, že chudák přítel neviděl ani fň a tak moc by chtěl.. Ikdyž je to jenom tečička
Za dva týdny jdu pro průkazku tak to zase nic, nevíte kdy bude nejbližší břišní UTZ, abych se už o ten zázrak mohla podělit? ![]()
Ahoj holky, já si vás taky budu sledovat. Dnes jsem cca 7+3, v pondělí na kontrole bylo už
a mrňous měřil 7mm. Na další kontrolu jdu až 9.3. Zatím jsem ve sledování CAR, neb jsem po IVF a OHSS a vaječníky stále obří a ještě k tomu cysta. Doufám, že vše bude OK.
@madmoizelle Ahoj dnes jsem 9+1 a když jsem byla na první kontrole byl tam jenom váček bez viditelného srdíčka a na další kontrolu mě objednal za týden celej týden jsem se bála zamlklého těhu když byla pak na utz vidět i srdíčko říkala jsem si bude konečně po stresu a ono prd
Bojím pořád a stejně
přes břicho ti budou dělat utz nejspíše na prvním screeningu a pak po tom 12tt i na u tvého dr ![]()
@Lucia81 Ahoj já jsem 9+1 a bude mi 20. Můžu se zeptat co je to IVF a OHSS?
@karkulka1283 IVF je umělé oplodnění a OHSS je hyperstimulační syndrom, který může vzniknout po tom IVF. Je to dost děs běs. Snažili jsme se 3,5roku
@Lucia81 to mi naštěstí mimčo počali přírodně a snažili jsme se 4 měsíce a i to se nám zdálo dlouho
Vydrželi jste a dočkali jste se
to je hlavní
a kolik ti je?
A my jsme ten případ, co se nesnažili vůbec (spíš naopak, neměla jsem mít ani plodné dny) a heleďme se
Vysadila jsem antikoncepci, chtěli jsme si dát ještě půl roku „na přípravu“ no ale budeme se muset připravovat za pochodu. Něco na tom asi přeci jenom bude, že první ovulace po vysazení je vynahrazením za ty všechny utlumený HAK ![]()
@madmoizelle my jsem tomu nechávali volnej pruběh, HA jsme vysadila kvuli křečovej žílám měla jsem jít na vypichování a tak jsme si řekli že to skloubíme dohromady a necháme tomu volnej pruběh, že zrovna mi nebudeme mít takový štěstí aby jsem otěhotněla hned no a po 4 měsících se to povedlo byla jsem celkem v šoku vždycky když mi přišla ms tak jsem byla zklamaná a když byl pak pozitivní těhu test tak jsem byla v šoku a zdálo se mi to strašně rychlé ![]()
@karkulka1283 Je mi už 33 a to čekání bylo opravdu dlouhé. Povedlo se po 2. IVF. Předtím jsem měla několik biochemických těhu, ale odcházelo to asi kvůli mojí imunitě, která vše likvidovala.
@Lucia81 Ted už to bude určite OK! jsem ve skupince kde jsou maminky co mají rodit v září jako já a je tam paní co třikrát potratila a ted zjistila že čeká trijčatka přírodní cestou ![]()
@karkulka1283 jojo, Linda, s tou jsem také v jiné diskuzi. Mně to vychází dle kalkulačky někdy kolem 9.října…
@Lucia81 je to strašně krásný ale já bych trojčatka asi nezvladla :/ ale jí nic jineho nezbyde hlavně když je podpora partnera
mě to podle kalkulačky vůbec nevychází podle ní bych měla být ve 12 tt a jsem teprve v 10tt
@karkulka1283 u přirozeného těhu je ten výpočet složitější, jenže já vím na den přesně kdy došlo k oplodnění, tak od toho se to odvíjí.
Podle ultrazvuku je mrňous o den starší, ale víc budu vědět, až na tom dalším ultrazvuku. Zatím byl mrňous ještě moc malinkatý