Poradna duly
Jana Čurdová
Pardon, nejsem AVF ale RVF
tehotensky mozek
AVF je normalni. No, miminko bylo k vaginalnimu celem, tak domtor chvili nezne stouchala a ono se otocilo ![]()
@Divver jezis ja bych tak strasne moc chtela, aby to bylo uz vsechno v poradku a taky jsem videla jak si pluje a neco dela. Jenze ja se hrozne bojim, ze kdyz se ten vyvoj opozdil na zacatku, tak ze i ted se to projevi. Prijde mi uplne nemozne aby to mrnous dohnal, kdyz byl pred tremi tydny pozadu o cca 14 dnu, tak aby se dostal do aspon trochu prijatelnych velikosti. Mam proste strach, co me tam zitra zase ceka.
@Říjnovka tak to já už všechny normální kalhoty vyřadila do krabic ![]()
@Pampeliskam hele, mysli pozitivne, predstavuj si, jak hezky roste a ono to tak bude. Zni to blbe, ale ja tohle provozuju od transferu
nikdy jsem na meditace neverila, ale napoctvrte jsem si rekla, ze vyzkousim cokoliv. Ja zase uz sest tydnu prubezne krvacim. Obcas taky ztracim trpelivost a nadeji, to ale nepomaha ![]()
@Divver jj, zrovna ted me bolelo bricho, tak jsem si rikala, ze den odpocival a ted kdyz ma siky, tak se zase roztahuje a dela kotrmelce ![]()
@Říjnovka píše:
A co vlastně holky z prosincového IVF? už máte vidět břicho? a už jste zaznamenaly pohyby?
já jsem začátek prosince (ET byl 10.12.), aktuálně tedy 20tt a břicho mám veliké a už nepřehlédnutelné
ale to jsou dvojčátka, no - když si představím, že mám v tom břiše dva tvorečky, kteří celkově měří každý 25 centimetrů, tak se naopak ještě divím, jak se tam vejdou…
Pohyby cítím tak týden, včera poprvé je cítil na ruce i manžel ![]()
@bibous No tak to už je krása. Já se na ty pohyby hrozně těším - jakmile budu mrňouse cítit, tak už snad budu konečně klidnější.
@Říjnovka jojo, už chodím v těhukalhotách a mám připravené legíny až bude trošku tepleji…
Mne rostou jen prsa a bricho mam plovhy jak nikdy
kdy vam tak zaclo rust?
@Říjnovka ja mam pocit, ze pr mne to bue realita az v momente, kdy to bude videt. Vzhledem k tomu, ze mi vlastne nikdy neylo spatne a pravidelne nepravidelnekrvacim, nemam ani pocit, ze jsem tehotna:) jesteze jso ty ltrazvuky celkem casto ![]()