Poradna duly
Jana Čurdová
@bibous gratuluju, jsem na tebe dnes myslela
tak snad zitra budu mit taky dobre zpravy
Dobry vecer. Ja mam dnespotvrzene, ze mi konecne klaplo ivf
jen ta hodnota (hcg 1809), me trochu desi
ale sestrickarikala, ze to jeste nmus snamenat, ze jsou to dvojcata. Uvidme. Vsem drzim pesti, at vse pokracuje podle planu!
Ja mela 13vajicek, coz je standardni stav a ohss se neocekava pri tomto poctu. Ale nekdy se to proste muze stat. Statisticky je tak 1% k hospitalizaci, takze to tak caste neni.
@bibous píše:
Holky, tak dneska NT screening, bobani mají 6cm a riziko vývojové vady 1:8tisícům, což je prý dobrý výsledek. Tak se mi ulevilo. Snad to nejhorší máme za sebou a fakt můžu začít věřit tomu, že budeme mít dvě mrňata
@Divver píše:
Dobry vecer. Ja mam dnespotvrzene, ze mi konecne klaplo ivfjen ta hodnota (hcg 1809), me trochu desi
ale sestrickarikala, ze to jeste nmus snamenat, ze jsou to dvojcata. Uvidme. Vsem drzim pesti, at vse pokracuje podle planu!
Paráda! velká gratulace, kdy jsi měla ET?
@Lucia81 píše:
Ja mela 13vajicek, coz je standardni stav a ohss se neocekava pri tomto poctu. Ale nekdy se to proste muze stat. Statisticky je tak 1% k hospitalizaci, takze to tak caste neni.
Tak snad už je to za tebou
a příští týden už budem zase o něco klidnější!
@Divver píše:
Dobry vecer. Ja mam dnespotvrzene, ze mi konecne klaplo ivfjen ta hodnota (hcg 1809), me trochu desi
@Divver je to individualni, ja mela s dvojcatky hcg 13. den po et „jen“ asi 350. 14. den to pak bylo 500. vsak uvidis ![]()