Poradna duly
Jana Čurdová
@Lucia81 já to řekla nejbližší rodině v 10 týdnu, ale jenom proto, že jsem šla na rizikové a nechtěla jsem jim lhát… řekla bych to radši i dýl, je fakt nepříjemné vysvětlovat, když to nakonec nevyjde ![]()
Já řekla o svém 1. IVF. Když to nevyšlo, bylo mi to moc nepříjemné. 2.IVF jsem již utajila a tedy i výsledek…
@bibous Hlavně, že je vše v pořádku a že jsi mimi viděla! Já u mého gynekologa tenkrát před 3 týdny viděla víc než teď! Taky jsem z dojatosti zapomněla na fotku. Ale pořád si ty kmitající ručičky a nožičky a kulatou hlavičku živě pamatuju, fotka nefotka.
Teď na screeningu byla hlava obrovská a šišatá, až jsem se lekla, co to máme za lebkouna.
Prý je to normální.
![]()
Za týden jdu zas ke gynekologovi, tak jsem zvědavá, jestli bobánek už na nás vykoukne víc.
![]()
@Lucia81 no přesně, já ani neřekla, že jdeme na IVF, ani to říkat nebudu. Je mi nepříjemné, když mi do toho všichni mluví a hrajou si na chytráky
, přitom ví prdek
… ve finále pronesou památnou větu:„všechno je o psychice..“
a to už bych skákala z okna!
@Lucia81
uvolni se, soustřeď se na něco jinýho a půjde to SAMO… ![]()
@Lucia81
úplně chápu tvé pocity. Já v rodině přiznala jen 1× IVF ze 4, a to né všem. Máma o tom neví vůbec, nemá pro takové věci totiž pochopení. ![]()
Ale tak co, nemusí všichni vědět, že je to tak vymodlené mimi, a z posledního pokusu IVF. Hlavně, aby bylo a zdravý.
![]()
@Nikola 81 ano, tu větu fakt miluju!
![]()
„A takových už bylo, pak adoptovali, a najednou otěhotněli přirozeně!“¨
„Nemysli na to!“
„A už jsi zkusila Mojžíšovou, akupunkturu, bla bla bla…?“
Nejvíc radily ty, který rodí o sto šest bez problémů…
![]()
@miminkovo
no úplně přesně, nejchytřejší jsou ty, co otěhotní, jen co uvidí trenky
mně to pak přijde, jako by mi říkaly:…"to víš, já mám psychiku super a otěhotním bez problémů a ty s tou psychikou nic moc… " ![]()
Já jsem si řekla, že nechci, aby mi do toho nikdo mluvil a že nechci takové věci poslouchat, tak jsem řekla úplně všem, že tohle téma je pro mě tabu a že se o tom bavit nebudu (bavím se jenom s pár kamarádkama, co mají podobné problémy)… a tady na emiminu ![]()
Tak u mne snad problemem byla endometrioza. Imuno mi nikdy nedelali
@Nikola 81 Přesně! Kdo to nezažil, těžko pochopí. Já jsem všem řekla, že už to je pro nás uzavřená kapitola. Kdo má pořád poslouchat, že je asi labilní a debilní! ![]()
Holky, OSCAR dopadl dobře
mimi si cucalo palec a nozky vykopavalo, jak kdyby uz mě chtel nakopnout ![]()
Uplne jsem mela slzy v ocich, jak jsme slyseli ![]()
S těma radama máte pravdu, stvala me tehotna kamoska, co mi furt posilala odkazy se zarucenyma radama a nedokazala pochopit, ze pri stimulaci opravsu nepotrebuju jeji ovulacni testy, ktere ji moc pomohly ![]()
@lelis gratulujuuuuuu
já mám kontrolu zítra… bojim bojim, nervově jsem to nevydržela a objednala si angel sound
, už ho mám na poště, zítra si ho vyzvednu…
@lelis jo, mě nedávno říkala babička s dobrým úmyslem, že mi zaručeně pomůže, když budu jíst bazalku
![]()