Úspěšné IVF zima 2014/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
309
18.2.15 17:07

@Lucia81 já to řekla nejbližší rodině v 10 týdnu, ale jenom proto, že jsem šla na rizikové a nechtěla jsem jim lhát… řekla bych to radši i dýl, je fakt nepříjemné vysvětlovat, když to nakonec nevyjde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
18.2.15 17:09

Já řekla o svém 1. IVF. Když to nevyšlo, bylo mi to moc nepříjemné. 2.IVF jsem již utajila a tedy i výsledek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
18.2.15 17:10

@bibous Hlavně, že je vše v pořádku a že jsi mimi viděla! Já u mého gynekologa tenkrát před 3 týdny viděla víc než teď! Taky jsem z dojatosti zapomněla na fotku. Ale pořád si ty kmitající ručičky a nožičky a kulatou hlavičku živě pamatuju, fotka nefotka.
Teď na screeningu byla hlava obrovská a šišatá, až jsem se lekla, co to máme za lebkouna. :mrgreen: Prý je to normální. :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Za týden jdu zas ke gynekologovi, tak jsem zvědavá, jestli bobánek už na nás vykoukne víc.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
18.2.15 17:12

@Lucia81 no přesně, já ani neřekla, že jdeme na IVF, ani to říkat nebudu. Je mi nepříjemné, když mi do toho všichni mluví a hrajou si na chytráky :mrgreen:, přitom ví prdek :mrgreen: :D… ve finále pronesou památnou větu:„všechno je o psychice..“ :mrgreen: :mrgreen: a to už bych skákala z okna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
18.2.15 17:13

@Nikola 81 jasně, moc na to myslíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
18.2.15 17:15

@Lucia81 :mrgreen: :mrgreen: uvolni se, soustřeď se na něco jinýho a půjde to SAMO… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
18.2.15 17:15

@Lucia81 :mavam: úplně chápu tvé pocity. Já v rodině přiznala jen 1× IVF ze 4, a to né všem. Máma o tom neví vůbec, nemá pro takové věci totiž pochopení. :nevim:
Ale tak co, nemusí všichni vědět, že je to tak vymodlené mimi, a z posledního pokusu IVF. Hlavně, aby bylo a zdravý. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
18.2.15 17:16

@Nikola 81 ano, tu větu fakt miluju! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
„A takových už bylo, pak adoptovali, a najednou otěhotněli přirozeně!“¨
„Nemysli na to!“
„A už jsi zkusila Mojžíšovou, akupunkturu, bla bla bla…?“
Nejvíc radily ty, který rodí o sto šest bez problémů…
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
18.2.15 17:30

@miminkovo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no úplně přesně, nejchytřejší jsou ty, co otěhotní, jen co uvidí trenky :mrgreen: :mrgreen: mně to pak přijde, jako by mi říkaly:…"to víš, já mám psychiku super a otěhotním bez problémů a ty s tou psychikou nic moc… " :mrgreen:

Já jsem si řekla, že nechci, aby mi do toho nikdo mluvil a že nechci takové věci poslouchat, tak jsem řekla úplně všem, že tohle téma je pro mě tabu a že se o tom bavit nebudu (bavím se jenom s pár kamarádkama, co mají podobné problémy)… a tady na emiminu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
18.2.15 17:44

Tak u mne snad problemem byla endometrioza. Imuno mi nikdy nedelali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
18.2.15 17:45

@Nikola 81 Přesně! Kdo to nezažil, těžko pochopí. Já jsem všem řekla, že už to je pro nás uzavřená kapitola. Kdo má pořád poslouchat, že je asi labilní a debilní! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
18.2.15 19:11

Holky, OSCAR dopadl dobře :dance: mimi si cucalo palec a nozky vykopavalo, jak kdyby uz mě chtel nakopnout :-)
Uplne jsem mela slzy v ocich, jak jsme slyseli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
18.2.15 19:13

S těma radama máte pravdu, stvala me tehotna kamoska, co mi furt posilala odkazy se zarucenyma radama a nedokazala pochopit, ze pri stimulaci opravsu nepotrebuju jeji ovulacni testy, ktere ji moc pomohly :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
18.2.15 19:55

@lelis gratulujuuuuuu :hug: :hug: já mám kontrolu zítra… bojim bojim, nervově jsem to nevydržela a objednala si angel sound :mrgreen:, už ho mám na poště, zítra si ho vyzvednu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
18.2.15 19:57

@lelis jo, mě nedávno říkala babička s dobrým úmyslem, že mi zaručeně pomůže, když budu jíst bazalku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí