Poradna duly
Jana Čurdová
@Říjnovka No co se da delat, budeme to muset vydrzet
Ja jen doufam, ze to bude v poradku ![]()
Ahoj holky, ja byla na ET 23.1. 1 blasticky. 30.1. jsem mela //. Od. 2.2. do 12.2. jsem byla v nemocnici s ohss, ktery se mi rozjel, kdyz se embryjko chytlo. Bylo to dost husty. Ted mi jeste dozniva a jsem na neschopence. 8.2. mi v nemocnici potvrdili bublinku. Dnes jsem byla na kontrole, ale pres ty velke vajecniky to spatne videla, ale pry mela pocit naznaku srdicka, ale nepotvrdila. Pristi pondeli jdu znova. Snazili jsme se 3, 5 roku a bylo to nase 2. Ivf. Mrazacci nam zadni nezbyli. Jinak priznaky taky nejak moc nemam…
@Říjnovka Musis papkat, mamko
vsude pisou, ze rano nez vstanes, tak je dobry si dat aspon susu
Mne zatim porad nic neni
@Lucia81 Moc gratuluju k miminku a zavidim bublinku ![]()
Ja bych sla normalne na ultrazvuk taky az po 3tydnech, ale udelali mi ho v nemocnici, aby zjistili, jestli je mrnous tam kde ma byt, kdyz uz jsem se tak trapila kvuki tomu ohss. Ted me doktorka kontroluje taky hlavne kvuli tomu ohss.
@Říjnovka To nejhorší už mám za sebou…prý už nemám volnou tekutinu v břiše, ale břicho mám pořád v pase asi o 13cm větší…jsem se skoro 2 týdny cítila jak 2hodiny před explozí…takže musím splasknout, aby bříško zase mohlo začít růst
…jinak to údajně doznívá až do 3tího měsíce…ale to už jsou jen dozvuky…důležité je, že už nemám bolesti…teda ještě v noci trpím, ale říkám si, jestli už to není víc spojené s těhu, než s tím ohss…ale to nevím…
Jinak já jsem dnes dle MS 6+4, ale dle OPU bych měla být asi 6+1…
Holky, tak dneska NT screening, bobani mají 6cm a riziko vývojové vady 1:8tisícům, což je prý dobrý výsledek. Tak se mi ulevilo. Snad to nejhorší máme za sebou a fakt můžu začít věřit tomu, že budeme mít dvě mrňata ![]()
@Lucia81 blahopreju, chudino, sis teda uzila, ja jsem mela vajecniky taky zvetsene, nastesti bez vo lne tekutiny, tak mi problemy po embryotransferu ustaly a vajecniky uz se splaskavaji