Poradna duly
Jana Čurdová
@Tsambika Já začínám postupně vysazovat v týdnu 12+0, teda brzy. Konečně.
Ahoj holky, hlásím se do party
byla jsem 1.12. A teď končím 13 tt
držím tady všem palce, ať se vše vyvíjí tak jak má ![]()
@Říjnovka je no tak to jsem přesně měla s téma kvasinkama po Utrogestanu! Trpěla jsem jak zvíře, opravdu silné pálení a svědění
. Doktor řekl, ze je to z Utrose a ze ho mám začít polykat a ne zavádět! Prelecil mi mykozu lekama. Je tu na emiminu i diskuze, vím, ze jsem do nějaké odpovídala… Určitě k lékaři co nejdříve! Ať se ti to rychle spraví! ![]()
@bibous takže ty mas dvojcatka? A asi jednovajecna ze? A s jednou placentou? Ja včera proitala diskuze a celkem me to trošičku vyděsilo, jak je to s jednovajecnyma dvojcatkama rizikové. Nepředpokládám ze by ty naše měli dvě placenty, protože pokud by to byly dvojcatka tak by se musely rozdvojit až po 6. Dnu., zaváděli jsme 6.denni. Zatím je to jen teorie, coby kdyby, stejně me to překvapilo.
@Laura111 nene, jsou dvojvajecna bi-bi
takze ta nejmene rizikova varianta (nastesti!)
@bibous tak to je skvělý, to jste zaváděli dvě ze? Ja prave myslela ze všechny mají dvě placenty až včera jsem zjistila ze můžou mít i jednu ![]()
@Laura111 jj zaváděli jsme dvě. vůbec jsme s tím nepočítali, já šla na transfer s tím, že bude určitě jedno. Ale pan doktor doporučil dát dvě, že nejsou úplně premiové kvality, tak že když dáme dvě, tak se snad aspoň jedno chytne… A oni to zvládli oba ![]()
@Říjnovka píše:
A pomohlo to polykání? Já jsem myslela, že je to obecně tou výraznou hormonální změnouNo nic, dopiju čaj a jdu volat.
Pomohlo to na tu mykozu, ale muselo se to prelecit Macmirolem - zavádět a krémem. Ale zase uz se to nevrátilo
akorát se mi potom Utrogestanu pri polykání dost motala hlava a byla jsem ještě víc unavená.. Nějak to na me blbe působilo. Ale zase přežila jsem to a uz ho neberu od 12 tt ![]()
@bibous píše:
@Laura111 jj zaváděli jsme dvě. vůbec jsme s tím nepočítali, já šla na transfer s tím, že bude určitě jedno. Ale pan doktor doporučil dát dvě, že nejsou úplně premiové kvality, tak že když dáme dvě, tak se snad aspoň jedno chytne… A oni to zvládli oba
To je nádhera!
Nám se napřed taky chytly 2, ale jedno to v 7.týdnu vzdalo.
Tak máme alespoň jednoho bobánka, teď už snad vydrží. ![]()
@miminkovo jj já to četla, že je to dost běžné, že hodně těhotenství (i přirozených) začíná jako vícečetné a do konce toho prvního trimestru jedno z nich může zaniknout. Já proto měla dost strach. Už od počátku jsme byli z dvojčátek nadšení a zamilovali si je… dnes začínám 12. týden, tak snad už se můžu pomalu přestat tak bát…
@bibous Jo, je to běžné. Dr. mi říkal, že už jsem v lednu třetí. Ale stává se to na začátku těhotenství, ty už můžeš být v klidu!
![]()
Ono už to mé bylo v 6.týdnu o dost menší než to první. Sice mu srdíčko bilo, ale bylo už vidět, že to asi není úplně v pořádku. Já jsem nakonec byla i radši, ty dvojčata mě hodně vyděsily. Asi bych to nezvládla. Strašně obdivuju maminy dvojčat, jak to zvládají. ![]()
![]()
@miminkovo tak to já jsem smířená s tím, že to bude na mrtvici
ale prostě kromě toho prvního šoku, když jsem přišla na transfer, jsme z toho vůbec nebyli nějak vyděšení… já jsem prostě cítila, že se chytly obě a pak se na ultrazvuku ukázalo, že je to tak
prostě od první chvíle je chceme obě a už si ani neumím představit, že by jedno odešlo
snad budou v cajku, miláčci!