Úspěšné IVF zima 2014/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
309
10.2.15 18:57
@Říjnovka píše:
LSD, jo? Že bych si zařídila takový malý přivýdělek - chodit po diskotékách s Utrogestanem 8) 8) :?: Uvidíme, tak snad si taky zvyknu. Určitě bych se chtěla zeptat doktorky v CAR, až půjdu za dva týdny na UTZ, jestli bych ty dávky nemohla aspoň snížit..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to by mladý koukaly, hlavně holky až by byly těhotný jako vedlejší efekt :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
11.2.15 19:35

Holky byla jsem dnes na NT screeningu a dopadlo to dobre :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :srdce: :dance: :dance: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
11.2.15 20:44

@Nikola 81 super, moc blahopřeji. A co ti tam říkali? Změřili mimíska? Na pohlaví je ještě asi brzy, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
11.2.15 20:49

@Tsambika děkuju moc!!! :hug: :hug: Změřili mimíska, řekli, že je nízká pravděpodobnost postižení - Downův syndrom aj. 1:20000, že má nožičky, ručičky, žaludek, močový měchýř, prosvítila páteř a vše v pořádku, ještě měří množství plodové vody a tlukot srdíčka miminka :-)na pohlaví jsme se neptali, ale někomu už ho řeknou, my jsme sí říkali, že i kdyby se nás zeptali, jestli to chceme vědět, že počkáme do 20. týdne :lol: to je pak víc jisté… a aspoń má člověk nějaké styčné body v tom těhotenství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
11.2.15 21:01

@Nikola 81 moooc gratuluju :potlesk: to uz je krasne miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
11.2.15 21:06
@Nikola 81 píše:
Holky byla jsem dnes na NT screeningu a dopadlo to dobre :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :srdce: :dance: :dance: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance:.

Moc blahopřeju!! to jsou super zprávy :potlesk: :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
12.2.15 08:20

@lelis @Říjnovka dekuju moc :lol: :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
12.2.15 10:55

Tak holky, já dnes prvně byla blinkat :roll: úplně mě to zaskočilo, seděla jsem na gauči, všecko bylo v pohodě a najednou jsem cítila, jak se mi zvedá žaludek a musela jsem hned letět na záchod…
a to jsem ve 12. týdnu, myslela jsem, že už mě žádné takové legrácky jako zvracení nepotkají :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
12.2.15 11:30

@bibous :-( ja zvracela teď o víkendu a v úterý ( konec 13 týdne), ale včera a dneska mi je dobre (tuk tuk na dřevo :D), tak doufám, ze uz to tak zůstane :) ja většinou zvracim po něčem mastném, nebo když jsem unavená (špatný spánek) nebo když mi smrdí něco v kuchyni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
12.2.15 11:32

@bibous mně je taky pořád na zvracení, i když už by to teď mělo začít zlepšovat, tak mě je pořád stejně blbě, včera mi bylo i hůř než normálně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
12.2.15 11:33

@Nikola 81 moc gratuluji, to se člověku uleví, co? :hug: Mě to čeká v pondělí, bojím bojím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
12.2.15 11:34

No, snad se to nebude opekovat :( od té doby mám ten žaludek jakýsi na vodě… uvidíme, jak zvládnu oběd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
12.2.15 11:34

@miminkovo jeee ja jdu na NT screening v utery :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
12.2.15 11:44

@miminkovo moc moc držím palce, tfuj tfuj :hug:
Opravdu se moc uleví, obvzlast když člověk otěhotní po dlouhé době a Předtím byly samé problémy, tak je to tak krasne, ze najednou něco vyšlo, miminko je zdravé… Je to zázrak, derou se mi slzy do očí jenom to píšu :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
12.2.15 11:46

@bibous dneska uz to bude asi všelijaké, ale kdyby se ti podařilo v noci dobre spát, tak třeba zítra uz by to mohlo byt zase v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí