Poradna duly
Jana Čurdová
@Říjnovka píše:
LSD, jo? Že bych si zařídila takový malý přivýdělek - chodit po diskotékách s Utrogestanem![]()
![]()
Uvidíme, tak snad si taky zvyknu. Určitě bych se chtěla zeptat doktorky v CAR, až půjdu za dva týdny na UTZ, jestli bych ty dávky nemohla aspoň snížit..
@Nikola 81 super, moc blahopřeji. A co ti tam říkali? Změřili mimíska? Na pohlaví je ještě asi brzy, že?
@Tsambika děkuju moc!!!
Změřili mimíska, řekli, že je nízká pravděpodobnost postižení - Downův syndrom aj. 1:20000, že má nožičky, ručičky, žaludek, močový měchýř, prosvítila páteř a vše v pořádku, ještě měří množství plodové vody a tlukot srdíčka miminka
na pohlaví jsme se neptali, ale někomu už ho řeknou, my jsme sí říkali, že i kdyby se nás zeptali, jestli to chceme vědět, že počkáme do 20. týdne
to je pak víc jisté… a aspoń má člověk nějaké styčné body v tom těhotenství ![]()
@Nikola 81 píše:
Holky byla jsem dnes na NT screeningu a dopadlo to dobre![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Moc blahopřeju!! to jsou super zprávy
![]()
Tak holky, já dnes prvně byla blinkat
úplně mě to zaskočilo, seděla jsem na gauči, všecko bylo v pohodě a najednou jsem cítila, jak se mi zvedá žaludek a musela jsem hned letět na záchod…
a to jsem ve 12. týdnu, myslela jsem, že už mě žádné takové legrácky jako zvracení nepotkají ![]()
@bibous
ja zvracela teď o víkendu a v úterý ( konec 13 týdne), ale včera a dneska mi je dobre (tuk tuk na dřevo
), tak doufám, ze uz to tak zůstane
ja většinou zvracim po něčem mastném, nebo když jsem unavená (špatný spánek) nebo když mi smrdí něco v kuchyni…
@bibous mně je taky pořád na zvracení, i když už by to teď mělo začít zlepšovat, tak mě je pořád stejně blbě, včera mi bylo i hůř než normálně. ![]()
@Nikola 81 moc gratuluji, to se člověku uleví, co?
Mě to čeká v pondělí, bojím bojím..
No, snad se to nebude opekovat
od té doby mám ten žaludek jakýsi na vodě… uvidíme, jak zvládnu oběd..
@miminkovo moc moc držím palce, tfuj tfuj ![]()
Opravdu se moc uleví, obvzlast když člověk otěhotní po dlouhé době a Předtím byly samé problémy, tak je to tak krasne, ze najednou něco vyšlo, miminko je zdravé… Je to zázrak, derou se mi slzy do očí jenom to píšu
![]()
@bibous dneska uz to bude asi všelijaké, ale kdyby se ti podařilo v noci dobre spát, tak třeba zítra uz by to mohlo byt zase v pořádku ![]()