Úspěšné IVF zima 2014/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4671
18.2.15 10:45

@Divver tak to už neporadím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
18.2.15 11:40

@lelis tak co, tak jak? :)
@miminkovo a co ty, jak jsi dopadla? Byla jsi v pondělí, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
18.2.15 11:56

@bibous Ahooj! Jo, byla a vše dopadlo dobře. Uf! :dance: :dance: :dance: Ale fotku zas nemám, nějak se to nepovedlo, mimi se k nám otočilo zády. Navíc mám obrácenou dělohu, tak bylo daleko a dr. to tam dost lovil přes to břicho. Ale viděla jsem hlavičku (obrovská), tělíčko a ručičku a slyšeli jsme krásně srdíčko :srdce: :srdce: :srdce:. A co ty, jak je?
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
18.2.15 12:46

Kdy jste to řekli rodině, že se zadařilo? My to zatím tajíme, čekáme až bude potvrzené srdíčko…naši vědí, že jsem byla v nemocnici kvůli ohss a možná něco tuší, ale nic jsme neřekli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
18.2.15 12:52

@Lucia81 ja bydlim u rodicu ajsem zavysla na jejich peci, tak to vedi… Ale vsichni taky vedi, ze je to zacatek. Moje segra potratila, takze to nikdo zatim neslavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
18.2.15 13:06

Je to moc křehká věc…jsem si myslela, že až jednou najdu //, tak se budu radovat a těšit z každého dne…když jsem konečně po 3,5 letech opravdu ty pořádné // našla, tak jsem upalovala do nemocnice a na radosti moc nezbývalo…teď to čekání, aby bylo vše ok…zatím si to tak nepřipouštím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
18.2.15 13:08

@Lucia81 ja se budu bat do doby nez to pujde na vysokou :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
18.2.15 13:10

@Lucia81 to jsi mela hyperstimulacni syndrom? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
18.2.15 14:09

@Divver jojo, poradne jsem si to uzila…11dni v nemocnici a bricho jak v 7.mesici…jsem mela pocit, ze exploduju. Docela bolestive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
18.2.15 14:15

@Lucia81 ty jo, to je mi lito!!! Ja mela 21 vajec a lehky hyperst. syndrom. Mela jsem jen 100ml vody v brise a bolelo to poradne. Tak si nedovedu predstavit, jak bolel ten plne rozvinuty :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
18.2.15 15:39

@Divver hrozne moc me povzbuzovalo rostouci hcg a pak ultrazvuk. Ale cim vice hcg rostlo, tim to bylo horsi, pak se to zlomilo a zacalo se to lepsit. Kazdy den jsem mela kapacky a museli mi davat konske davky bilkovin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
18.2.15 15:48

@Lucia81 ja jsem prave slysela, ze nejvic se to rozjede tam, kde se to embrio chytne :( tak hlavne, ze jsi uz v poradku!!! Do mne prave lili pred transferem taky albumin, kdyby nahodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
18.2.15 16:02

@miminkovo super, to je fajn, ze to dobre dopadlo :)
ja se citim ok, ale pripada mi, ze mrnouskove docela tlaci na mocak, chce se mi daleko casteji. Napriklad doposud jsem chodila 1× za noc curat, dneska uz 2× za noc. Samozrejme chodim predtim, nez zalehnu, a hned po probuzeni. Uz aby se zacali posouvat vys…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
18.2.15 16:06

@miminkovo a taky nemam fotku, sestra rikala at poprosim pana doktora, ale ja zas byla tak dojata, ze jsem na to zapomnela. No neva, za necele dva tydny jdu ke svemu doktorovi a ten mi fotku urcite da :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
18.2.15 17:03
@Lucia81 píše:
@Divver já beru Medrol, což je podobné. Začala jsem brát 6týdnů před ET 1 tabletu a po potvrzení těhu jsem snižovala na půlku. Příští týden jdu na imunologii na kontrolu a asi 14dní po té budu mít konzultaci. Měla jsem ho naordinovaný přímo od té imunoložky kvůli protilátkám, tak to mám na dýl…

já taky budu brát Prednison/popř. Medrol při zhoršení celé těhotenství. Pořád mám protilátky :roll: taky mi to už způsobilo zamlklé těhu a dvě biochemická…tak snad to teď dopadne… už jsem v 15 tt :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí