Poradna duly
Jana Čurdová
@lelis tak co, tak jak? ![]()
@miminkovo a co ty, jak jsi dopadla? Byla jsi v pondělí, že?
@bibous Ahooj! Jo, byla a vše dopadlo dobře. Uf!
Ale fotku zas nemám, nějak se to nepovedlo, mimi se k nám otočilo zády. Navíc mám obrácenou dělohu, tak bylo daleko a dr. to tam dost lovil přes to břicho. Ale viděla jsem hlavičku (obrovská), tělíčko a ručičku a slyšeli jsme krásně srdíčko
. A co ty, jak je?
![]()
Kdy jste to řekli rodině, že se zadařilo? My to zatím tajíme, čekáme až bude potvrzené srdíčko…naši vědí, že jsem byla v nemocnici kvůli ohss a možná něco tuší, ale nic jsme neřekli…
@Lucia81 ja bydlim u rodicu ajsem zavysla na jejich peci, tak to vedi… Ale vsichni taky vedi, ze je to zacatek. Moje segra potratila, takze to nikdo zatim neslavi
Je to moc křehká věc…jsem si myslela, že až jednou najdu //, tak se budu radovat a těšit z každého dne…když jsem konečně po 3,5 letech opravdu ty pořádné // našla, tak jsem upalovala do nemocnice a na radosti moc nezbývalo…teď to čekání, aby bylo vše ok…zatím si to tak nepřipouštím…
@Divver jojo, poradne jsem si to uzila…11dni v nemocnici a bricho jak v 7.mesici…jsem mela pocit, ze exploduju. Docela bolestive
@Lucia81 ty jo, to je mi lito!!! Ja mela 21 vajec a lehky hyperst. syndrom. Mela jsem jen 100ml vody v brise a bolelo to poradne. Tak si nedovedu predstavit, jak bolel ten plne rozvinuty ![]()
@Divver hrozne moc me povzbuzovalo rostouci hcg a pak ultrazvuk. Ale cim vice hcg rostlo, tim to bylo horsi, pak se to zlomilo a zacalo se to lepsit. Kazdy den jsem mela kapacky a museli mi davat konske davky bilkovin.
@Lucia81 ja jsem prave slysela, ze nejvic se to rozjede tam, kde se to embrio chytne
tak hlavne, ze jsi uz v poradku!!! Do mne prave lili pred transferem taky albumin, kdyby nahodou.
@miminkovo super, to je fajn, ze to dobre dopadlo ![]()
ja se citim ok, ale pripada mi, ze mrnouskove docela tlaci na mocak, chce se mi daleko casteji. Napriklad doposud jsem chodila 1× za noc curat, dneska uz 2× za noc. Samozrejme chodim predtim, nez zalehnu, a hned po probuzeni. Uz aby se zacali posouvat vys…
@miminkovo a taky nemam fotku, sestra rikala at poprosim pana doktora, ale ja zas byla tak dojata, ze jsem na to zapomnela. No neva, za necele dva tydny jdu ke svemu doktorovi a ten mi fotku urcite da ![]()
@Lucia81 píše:
@Divver já beru Medrol, což je podobné. Začala jsem brát 6týdnů před ET 1 tabletu a po potvrzení těhu jsem snižovala na půlku. Příští týden jdu na imunologii na kontrolu a asi 14dní po té budu mít konzultaci. Měla jsem ho naordinovaný přímo od té imunoložky kvůli protilátkám, tak to mám na dýl…
já taky budu brát Prednison/popř. Medrol při zhoršení celé těhotenství. Pořád mám protilátky
taky mi to už způsobilo zamlklé těhu a dvě biochemická…tak snad to teď dopadne… už jsem v 15 tt
![]()