Poradna duly
Jana Čurdová
Je tu někdo, kdo čeká miminko v říjnu 2015 z Liberce a okolí? V diskuzi se všech krajů je to už trochu přeplněné příspěvky…
Ahoj ja snad
konec rijna zacatek listopadu.Ale jsem kratce tehu (doktor na 100%nepotvrdil),ale vse tomu nasvedcuje.
Tak ať to vyjde! Já bych měla mít termín kolem 5.10., tak čekám trochu dřív, začínám 9tt.
@Marketa_LIB ja teprve jsem 5+4 uvidim v patek u dr. strasne chci aby ta tecka tam byla ![]()
Ahoj holky jsem z Liberce a vypadá to na 27.10., potvrzené těhu, ale termín ještě ne ![]()
Tak vše dopadlo dobře a fazolku tam byla
příští týden znova na ultrazvuk a býti srdíčka
už se nemůžu dočkat… Jinak velká gratulace
já jsem zadala na internetu kalkulačku a tam mi to napsalo 26.10.uvkdkme co řekne pak pan doktor. Jinak taky čekám první mimco a zatím jen akné a nevolnosti jinak se cítím pořád stejně
už aby byly zamnou ty první 12tydnu a riziko zazehnano.
Bude to mé 4 dítko, mám za sebou 3 porody, 2 byly vyvolávaný, 3 císař a 2 ZT, tak se snad zadaří ![]()
Gratuluji a oběma Vám fandím. My zítra začínáme 11 tt, kalendář mám nabitý prohlídkami jako nějaký důchodce. Já naštěstí měla nevolnosti jen 7 tt a když si nedám pozor, trápí mě jen pálení žáhy. Už ani nejsem tak moc unavená.
Když jsem byla mladší, taky jsem si myslela, že bych chtěla mít 4 děti. Jsem věřící a u nás v církvi to bylo normální. Jelikož budu mít nakonec ale první ve 37 letech, tak teď to vidíme na 2-3, podle toho, jak to půjde. A copak máte?
Ahoj holky…jsem z hrádku a rodit budu také v Liberci..jsem prvorodička takže mám trošku nervky ![]()
To já taky, kdy čekáš mimčo? Manžel vyzpovídal kolegy v práci a nakonec jsme se rozhodli pro Liberec, i když jsem chvíli zvažovala Jablonec. Já končím 29tt, tak už se mi to krátí.
@Marketa_LIB já mám termín 20. rijna.. takže jsem 25. tt… ale mám z toho vítr.. čtu furt nějaké recenze a mám z toho pak strach
jsem od přírody dšsnej posera
Já mám termín 1.10. Taky mě občas přepadají obavy, ale snažím se tomu moc nepodléhat. Co budete mít? My čekáme kluka.
Taky cekame klucika
uz mame vybrany i jmeno a vy?…za dva tydny jdeme na posledni fotky toho naseho raubire ![]()