Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, na kdy to v řijnu čekáte? Já mám TP 28.10 a zřejmě taky Liberecká porodnice.
Já budu první, my máme termín 1.10. a pokud to bude září, budu raději, už aby byl venku…
To asi jo my s @kikinkaa14 by jsme se tam mohli i potkat podle utz mám TP 23,10
To asi jo my s @kikinkaa14 by jsme se tam mohli i potkat podle utz mám TP 23,10
Třeba se někdy můžeme potkat i v reálu, když budete chtít… Já jsem do Liberce nově přivdaná a skoro nikoho tu neznám…
@mira160581 tak možný je že se potkáme… když to trošku zdržím a ty uspíšíš
… a jinak @Marketa_LIB já nejsem proti.. nejsem tu sice nová ale teď v těhotenství se kamarádky hledají těžko když v mém věku všichni řeší „jiné“ starosti ![]()
Jj to by šlo já jsem taky přivdaná jen z Jablonce, chodíte do práce nebo jste na rizikovém, já ještě 14 dní v praci pak dovča a pak mateřská
Hm, trochu si připadám jako těhotný dinosaurus. V mém věku sice mají kamarádky také jiné starosti, ale mám obavy, že z jiných důvodů…
Jinak jak vám je? Já jsem byla těch prvních šest měsíců tak v pohodě, a teď mě bolí záda, žebra, třísla, nevím, jak mám spát. Začalo se vracet pálení žáhy a únava. Některé dny je vše úplně fajn a někdy si říkám, že nevím, jak ty dva měsíce ještě vydržet. Nějak se to teď výrazně zhoršilo s přelomem toho 30. týdne. Asi tím, že už má mimčo asi 1,5 kg a já už navrch skoro 10 kg…
@mira160581 Já do práce nechodím, stěhovala jsem se sem v létě, pak jsem učila na dohodu a než mě stihli zaměstnat, tak jsem otěhotněla. Takže jsem normálně doma, učím ještě 1× týdně v jedné firmě AJ, a to je vše.
Ujde to ale někdy taky sotva chodím, těch 10kg už mám od 25týdne, kolik ti je? Mě 34
Já do práce nechodím od 4 tt… už jsem jednou samovolně potratila a nechtěla jsem aby se to opakovalo protože jsem dělala ve fabrice nevyhovující práci… od začátku těhotenství jsem přibrala nějakejch 6,5 kg, ale já jsem byla vždy trochu silnější typ takže to skoro zatím není vidět.. a do těď taky žádné problémy.. jen to pálení žáhy.. v noci už nevím jak mám spát protože mám v bříšku nočního tvora
jinak já si připadám mezi váma jak nedopečený kuře
mě je 21…
No, tak já jsem na druhé straně spektra, čekáme první ve 37 letech. Ale nedávno mě potěšila stejně stará sousedka, která prohlásila, že jsem mladá maminka, a pak se dost divila, když zjistila, že jsme stejně staré. Aspoň že na ten věk nevypadám…
Já to beru tak, že děda ještě v 87 lezl po stromech, až teď v 89 se trochu klidní. Jelikož máme dlouhověkost v rodině ze všech stran, tak mám z tohohle hlediska na dítě jen průměrný věk ![]()
Já mám teď takové silnější pálení žáhy navečer, ale není to tak nepříjemné jako to slabé vytrvalé, které jsem měla do pátého měsíce. Teď je zase pár dní trochu líp. Včera přišly další věci na miminko, fusak, zavinovačka, plínky apod. Tak peru a žehlím… Už máme skoro všechno kromě postýlky, kterou mi bude vybírat sestra, protože její manžel má nějakou slevu v obchodě s nábytkem.
To mě všichni dávájí najevo že jsem na maminku hooodně mladá… ale já už to ani tak neberu
jsem vycvičená s plínkama a ostatním od mladšího brášky o kterýho jsem se starala a navíc od 12ti peru žehlím vařím kvůli rozvodu rodičů
takže jsem vše stihla nastudovat
… navíc přítel je o pár let starší takže u něj je miminko v jeho 34 akorát… jiank já si vše budu chystat az na konci sprna protože se budu stěhovat do bytečku který mi zůstal po mamce.. takže až tam provedu předporodní řízení
…a nám jediný cotak nějak schází je kočárek.. jinak taky vše už máme
a nejvíce mě na tomhle všem štve že už se do ničeho nevejdu
už jen šaty a legíny
( ještě že je teplo
)