Poradna duly
Jana Čurdová
No, já bych chtěla klid, ne návštěvy na chodbě a chodit do jídelny, což je na normálním pokoji v LB. Za jiných okolností ještě budiž, ale porod je asi náročná událost, a pak být s někým cizím, dělit se o koupelnu a poslouchat další brečící dítě - o to tedy nemám zájem.
@Marketa_LIB no s těmi navštěvy to bude oprus, porod mi přijde jako operace to jsem taky měla normalní pokoj, mě to neva.
@mira160581 no já jsem ještě celá
za 4 dny termín a podle doktora se malýmu nechce ven… včera jsme zkoušeli s přítelem prckovi pomoct a nic
nechce se mu na světlo
co ty
@kikinkaa14 Já jsem taky celá já má termín za 12dní, ale zatím to taky k porodu nevypadá, no my s manželem sex provozujeme pravidelně takže to moc k porodu nepomahá.
Ale nějaký ty poslíčky už mívám.
Tak naše miminko, Kryštof, se narodilo 12.10. odpoledne s mírami 53 cm a 3,14 kg (tj. číslo pí, čímž udělal radost tatínkovi matematikovi). Porod se sice rozběhl sám, ale pak přišla spousta léků, po mnoha hodinách jsem byla na dva prsty a nakonec došlo na císaře. Zážitek nic moc a trvá, než pak člověk začne fungovat. Ale už jsme doma a válčíme s krmením. Mám mléko, ale nejde mu se přisát, strašně kouše bradavky, nic nevytáhne, takže odsávačka je náš velký spojenec.
Gratuluji k miminku
třeba se krmení ještě rozeběhne
asi tomu chce dát čas
… jinak krásné míry… jinak třeba si v budoucnu přirozený porod ještě užiješ ![]()
Díky, ať Vám to klapne lépe, tohle opravdu nebyl dobrý zážitek.
@mira160581 Nevím, neměla jsem s sebou nic než knížku a ani na tu jsem neměla moc náladu.
Tak co holky jak válčíte?.. Já dnes byla na pásech, 3 dny už přenáším… chtěli si mě už dnes v nemocnici nechat kvůli vysokému tlaku… pak ale usoudili že půjdu ještě domů a v pondělí se uvidí… ale sami už radily že by to chtělo porodit ale začínám být zoufalá… nejde mi porod vyvolat… ani sexem, vanou, úklidem atd.. :/ a to čtu všechny rady ale nefunguje to ![]()
@kikinkaa14 taky jsem pořád celá, v úterý mám poslední návštěvu u své doktorky, pak už taky budu chodit do porodnice na monitor, tak uvidíme