Poradna duly
Jana Čurdová
@Marketa_LIB no nam kycle nedopadli po sestinedeli dobre protoze zjistily ze nam je pri narozeni spatne zmerily.. takze jsme dostali jeste na 6 tydnu decku mezi nozicky…to mi mame zase v noci kolikrat hodinku povidaci
… ze se mu necche spat a zvatla a musime na nej mluvit… no byli jsme na kontrole a ona rikala ze ma v chlopni malou dirku ktera by se mela do pul roka zatahnout…takze na pul roce jdeme na kontrolu znova.. a uvidi se jestli mu to zustane nebo to zmizi…
Tak dečka, to ještě asi jde ne? Horší by byly ty třmeny. Už jsem slyšela o dětech, kterým se podobné dírky zatáhly, to zase asi není tak vzácné, tak ať to dobře dopadne ![]()
Nám Kryštůfek opravdu dobře spí posledních 14 dní, těch 7-8 hodin běžně a bez většího povídání, ale po narození kvičel ze spaní celé hodiny. Já spím se špunty v uších. Pláč uslyším a žvatlání odfiltruju. Mám ho už v postýlce ve vedlejší místnosti, už jsme uklidili kolébku. Ale je to jen kousek, máme malý byt a do ložnice se postýlka nevejde. Tak snad se Alex také brzy naučí spát celou noc.
@Marketa_LIB decka jeste jde ale litovala jsem ho.. roztahlo mu to nozicky jak blazen…jo ja to prej mela taky.. a pak se mi to vratilo v 6 letech a mam to az dpted.. sama doktorka rikala ze selest ma kazde pate dite a neni to nic co by omezovalo coz z vlastni zkusenosti vim… u nas si ted alex vytvoril rezim. posledni jidlo ma v 10 pak se vzbudi ve 3-4 a pak v 7, pote spi do 9…zacina se to uz zlepsovat…
…a co plavanai pro kojence..budes chodit?
O plavání zatím neuvažuji, 1× týdně napustíme vanu, manžel ho drží pod hlavičkou a on usilovně kope, je to báječné v tom, že ho to dost unaví, je tam asi 10 minut, a pak usne jako dřevo. Nám se režim stále zlepšuje, teď dostal spací pytel a spí se mu v něm asi dobře. Tak to dobře zvládněte a hezký Nový rok ![]()
@Marketa_LIB ahoj tak jaky byl start do noveho roku?
… My jsme byli vcera na ockovani a zvladli jsme to skvele akorat byla vecer trosku zvysena teplota ale cipek nam to srovnal… ale ja jsem naopak onemocnela a mam tezky zanet streniho ucha.. nejhorsi je ze antibiotika a kapicky do ucha mi vubec nezabiraji.. za 4 dny nemam pocit ze by se neco zlepsilo…:/… nam tedka alex uz pije 150ml… a spi tak 4-5 hodin ![]()
Kryštůfek měl také po očkování trochu teplotu. Teď jsme byli na rota-virech, to bylo lepší. Zase nás čeká nějaké očkování 25.1. Také chodíme na rehabilitaci, kvůli držení hlavy. Dával ji na jednu stranu, ale než jsme se tam dostali, tak to celkem přestal dělat, ale stejně se paní zdálo, že by mu nějaké cviky neuškodily… Jinak už spí občas i 9 hodin. Nevím, jestli je pro mě dobré, abych byla tak dlouho bez kojení, ale vyspat se je super. Nicméně zatím stále dávám do 250 ml Nutrilonu denně, tak to jde. Tak se brzy uzdrav.
Ahoj.. tqa co jak prospíváte??
y jsme teďa nemocný tak papáme sirup
už se i pořádně vyspím…spí od 10 večer do 6 do rána pravidelně..:) 9 unora jdeme na druhou dávku očkování a už nám koonečně sundali i plínku..jadýrka už máme Ok ![]()
Tak to je fajn, že jsou kyčle lepší. My jdeme na očkování zítra. K. má 8 kilo, už si hezky hraje, koupila jsem mu žíněnky na zem, teď mi kope do ruky… tak se měj.
Holky tak jak válčíte s prckama
nám bude 28.10 2 roky
a máme doma už další mimi..holčičku Lauru… ![]()
Gratuluji, kdy se malá narodila? My už máme také Elenku, jsou od sebe 1,5 roku a je to mazec…
@Marketa_LIB …jee tak to taky gratuluju
narodila se nam 1.7.2017
jsou od sebe 20 mesicu
a taky docela mazec… uz to. není takova sranda ![]()
My na začátku dubna… už jsem si celkem zvykla, nejhorší je, že malej žárlí a ubližuje jí. Taky mi teď už občas nechce spát po obědě. Dřív jsem měla pocit, že jedno dítě je práce, teď, když je třeba u babičky, tak mám za to, že jedno dítě je dovolená. Pak mi dvě přišly jako práce a když pak občas nespal, tak jsem si říkala, že dvě spící jsou dovolená a dvě mi přijdou jako práce, když K. celý den nespí…
@Marketa_LIB fakt ji ublizuje? To ten nas ji ma pomalu radsi nez nas…stara se. o ni hezky ani nic nehazi neni zlej.nebo tak… ale.teda s tomhle.se.nedivim.to musi byt ocistec furt hlidat zda ji neco. neudělá nebo tak…ale. jinak mam taky dovolenou kdyz je alex. u babicky.pres noc.:D
@mira160581
U.nas to bylo. neplanovany..zjistila jsem to kdyz byl. malemu rok
a. kpnecne jsem.si porodila vysnenou holčičku