Říjňátka 2015 Liberecko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
264
4.9.15 11:17

U nás v rodině se tolik lidí jmenuje od M, že je to pro nás už trochu zakázané písmenko. Pro holčičku jsme vyplnili Zuzanku, ale pokud to bude příště holčička, budeme o tom určitě ještě dost diskutovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
7.9.15 10:21

@Marketa_LIB jak se vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
7.9.15 10:25

@mira160581 Co skončila ta vedra a malý se otočil, je to o moc lepší. Chvilkami se cítím skvěle a chvilkami doléhají různé ty bolístky, ale stejně celé své těhotenství hodnotím pozitivně, ale už to chci mít za sebou. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
7.9.15 10:42

@Marketa_LIB Jj ty vedra byli už pak úmorný, ale daly jsme je. Já myslela taky že to těhotenství bude náročnější, ted teda už mě pěkně bolej zada, ale co nadělám, ty už máš do konce už jen kousek. Pak zas budeme mít jiné starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
7.9.15 14:30

@mira160581 Záda mě taky občas chytají. Ale už to nějak vydržíme…Já doufám, že to bude do 14 dnů, raději bych rodila už po 38. týdnu než kolem 40 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
17.9.15 11:21

@Marketa_LIB jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
17.9.15 12:18

@mira160581 To víš, už se těším, až to budu mít za sebou. To vědomí, že už to může být každým dnem a zatím se nic neděje… Končíme 38tt, tak doufám, že se příští týden dočkám. Asi 2× jsem už měla poslíčky. Ten závěr mi připadá horší pro psychiku než fyzicky. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
17.9.15 14:00

@Marketa_LIB Já jak kdy když mi je dobře tam mi nevadí se stím nosit, horší je když mě bolej záda, kyčel nebo něco. Já jsem 34, takže snad mám ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
25.9.15 22:11

Tak co holky jak vám je?… je začínám 36tt a už to nějak nedávám… začíná pro mě být všechno obtížný :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.9.15 09:22

@kikinkaa14 to pro mě taky, ohýbaní, jsem ráda, že někdo vynalezl lžíci na boty :D za volant se taky skoro nevejdu :D, vydrželi jsme do ted, to už vydržíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
26.9.15 19:45

My jsme už začali 40tt, zatím nic, mám 5 dní do termínu. Ale kupodivu je mi teď líp než v tom osmém měsíci, děloha prý pomalu klesá, takže to není horší. Navíc co je chladněji a miminko má hlavičku dole, tak je to celkem dobré. Občas na mě dolehne to čekání, ale už jsem se s tím smířila, takže teď jsem v pohodě a cítím se dobře, takže hlavu vzhůru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
26.9.15 22:18

Já už bych to ráda měla za sebou… každej den už na mě doléhá to vědomí že „kdykoliv to může přijít“ a nevím čeho se bojím víc :D Nejradši bych jela už zítra do porodnice abych držela prcka v náručí… připraveno vše mám takže už jen čekám.. je to jak čekání na „smrt“ :DDD jinak @mira160581 ja sice neřídím ale už se nevejdu do auta… přítel musel poštelovat sedačky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
27.9.15 18:57

@kikinkaa14 No, to čekání je náročné na psychiku. Přibývají nenápadné telefonáty příbuzných a v neděli chodíme do církve, kde nás lidé neustále vítají slovy - ty jsi ještě tady? Ty jsi ještě celá? Cestou jsem si připravovala vtipné odpovědi, že tam nejsem a že je to jen takový zrakový klam apod., ale nakonec jsem to přecházela s nějakou krátkou odpovědí a kulila oči na manžela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
27.9.15 20:20

To taky nemám ráda.. když potkáš kohokoliv a oni se tě zeptají " Ještě nic viď.. už je to dlouhý ale neboj dočkáš se!" :D… je fakt že dnes po dlouhé době mi bylo fajn. tolik že sem dnes za poslední 3 měsíce udělala nejvíc práce a ještě jsem se dala do pečení :D… ale uvidiíme jak dlouho mi to „fajn“ vydrží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
27.9.15 21:35

Ty dotazy jsou fakt otravné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie