20. tt - porod červen/červenec 2015

552
16.2.15 21:26

20tt - porod červen/červenec 2015

Ahoj holky, před 3 lety jsem zde ve skupince byla ve stejné skupině Jsme v půlce - 20tt tenkrát nás tu komentovalo asi 10 a říkali jsme si naše zážitky a dojmy s rostoucím bříškem :-) A jelikož bych chtěla nějaké mamči zase poznat a psát si o tom, tak zakládám opět nové téma :-) Byla bych ráda aby tu byly opravdu jen maminky s termínem porodu červen/červenec 2015 aby jsme se moc nelišily :-)

Já jsem dneska podle MS 20+3tt (TP 3.7.2015) a podle UTZ 21+0tt (29.6.2015) ale beru to podle MS tak se budu nadále držet toho :-) Pohyby jsem poprvé ucítila 16+5tt když jsem skončila v nemocnici, jelikož jsem v noci moc rychle vstala k synovi a jeho právě probíhající noční můře :-( Břicho mě při trochu větším pohybu bolí stále takže místo užívání si, tak si dávám pozor:-( Jinak pohlaví stále neznám, prcek se odmítá ukázat :-( Ale teď ve středu jdu do poradny a příští týden opět na velký UTZ a cca za 2 týdny na to bych měla jít na 3D/4D tak snad už to budu brzy vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5593
16.2.15 21:45

@Janulis Ahojky :mavam: jsem začátek 25tt, termín 8.6. ;)
Na 3D jdu do Gennetu ted v sobotu, a čekáme holčičku. :) Držím palce at se prcek brzy ukáže :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
16.2.15 21:52

@AndreaS92 taky jsem byla v gennetu. :) Jinak se omlouvam ze vam sem lezu, ale termin mam konec kvetna. Tak kdyby to az tak nevadilo, rada se pridam. Dneska jsem 26+0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
16.2.15 21:54

@Dundie a byla jsi na Letné? Já se chystam tam. Moc se teším, ale chceme jen fotku ne video. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
16.2.15 21:56

@andreaS92 jj,na letne. Byla jsem tam ve 12tt a ve 20tt. Chtela jsem jit na ten 4D utz, ale nakonec z toho seslo. Nechcem vedet, co cekame, takze nakonec tam nejdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
17.2.15 10:44

Ahoj holky, já jsem dnes 18+6, termín 15.7.2015. Tak mám z vás před sebou ještě nejdelší cestu :) My si s manželem nechceme nechat říct jestli to bude kluk nebo holka a na první kopance stále čekám :? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.15 12:56

Ahoj holky, TP mám 21.7.2015 tak se také přidávám :-) Příští týden jdu na utz. Je to naše první, už se moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
19.2.15 09:37

Ahoj holky omlouvám se, že jsem nepsala..ale nějak mi nebylo dobře..no já byla včera na poradně 21tt a opět jsem se nedozvěděla pohlaví :-( grrr ale v utery jdu na velky utz tak snad to klapne..no ja se překvapit teda nechci jelikož bych nakupovala jak urvana :-D už teď mám zásobu jak kdybych čekala trojčata :-D ale celou dobu jsem si myslela že to bude klučík (ještě než jsem zapadla - vlastně od prvního těhu) a tak jsem si dělala předzásoby..no a teď mi už dvě dr řekly že by to mohla být holka ale že má mezi nožkami pupečník (v obou případech) tak mi to nechtějí říct jakože naplno..no a já na holku skoro nic nemám :-D tak už jsem začala nakupovat a rozmnožovat i holčičí..ale je to naprd tahle nejistota :-( zvlášť když mi v těch oblečkách leží x tisíc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
19.2.15 09:44

Ahojky, já jsem dnes dle UZ 21+1 a čekáme na 80% holčičku Valérii :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie