Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, před 3 lety jsem zde ve skupince byla ve stejné skupině Jsme v půlce - 20tt tenkrát nás tu komentovalo asi 10 a říkali jsme si naše zážitky a dojmy s rostoucím bříškem
A jelikož bych chtěla nějaké mamči zase poznat a psát si o tom, tak zakládám opět nové téma
Byla bych ráda aby tu byly opravdu jen maminky s termínem porodu červen/červenec 2015 aby jsme se moc nelišily ![]()
Já jsem dneska podle MS 20+3tt (TP 3.7.2015) a podle UTZ 21+0tt (29.6.2015) ale beru to podle MS tak se budu nadále držet toho
Pohyby jsem poprvé ucítila 16+5tt když jsem skončila v nemocnici, jelikož jsem v noci moc rychle vstala k synovi a jeho právě probíhající noční můře
Břicho mě při trochu větším pohybu bolí stále takže místo užívání si, tak si dávám pozor:-( Jinak pohlaví stále neznám, prcek se odmítá ukázat
Ale teď ve středu jdu do poradny a příští týden opět na velký UTZ a cca za 2 týdny na to bych měla jít na 3D/4D tak snad už to budu brzy vědět ![]()
@Janulis Ahojky
jsem začátek 25tt, termín 8.6. ![]()
Na 3D jdu do Gennetu ted v sobotu, a čekáme holčičku.
Držím palce at se prcek brzy ukáže ![]()
@AndreaS92 taky jsem byla v gennetu.
Jinak se omlouvam ze vam sem lezu, ale termin mam konec kvetna. Tak kdyby to az tak nevadilo, rada se pridam. Dneska jsem 26+0.
@Dundie a byla jsi na Letné? Já se chystam tam. Moc se teším, ale chceme jen fotku ne video. ![]()
@andreaS92 jj,na letne. Byla jsem tam ve 12tt a ve 20tt. Chtela jsem jit na ten 4D utz, ale nakonec z toho seslo. Nechcem vedet, co cekame, takze nakonec tam nejdem.
Ahoj holky, já jsem dnes 18+6, termín 15.7.2015. Tak mám z vás před sebou ještě nejdelší cestu
My si s manželem nechceme nechat říct jestli to bude kluk nebo holka a na první kopance stále čekám
![]()
Ahoj holky, TP mám 21.7.2015 tak se také přidávám
Příští týden jdu na utz. Je to naše první, už se moc těším.
Ahoj holky omlouvám se, že jsem nepsala..ale nějak mi nebylo dobře..no já byla včera na poradně 21tt a opět jsem se nedozvěděla pohlaví
grrr ale v utery jdu na velky utz tak snad to klapne..no ja se překvapit teda nechci jelikož bych nakupovala jak urvana
už teď mám zásobu jak kdybych čekala trojčata
ale celou dobu jsem si myslela že to bude klučík (ještě než jsem zapadla - vlastně od prvního těhu) a tak jsem si dělala předzásoby..no a teď mi už dvě dr řekly že by to mohla být holka ale že má mezi nožkami pupečník (v obou případech) tak mi to nechtějí říct jakože naplno..no a já na holku skoro nic nemám
tak už jsem začala nakupovat a rozmnožovat i holčičí..ale je to naprd tahle nejistota
zvlášť když mi v těch oblečkách leží x tisíc ![]()
Ahojky, já jsem dnes dle UZ 21+1 a čekáme na 80% holčičku Valérii ![]()