Říjňátka 2015 Liberecko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
28.9.15 17:03

To je pravda…:/ někdy to uz i naštve :D… Holky nejvíc se bojím abych poznala že rodim… Dneska mám pocit že mi totiž ucurkava plodovka…ale jistá si nejsem… Je mi nějak divně… Myslíte že by to mohla byt plodovka? Ikdyz sem měla celé tehu výtok :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.9.15 17:59

@kikinkaa14 my jsme vlastně všechny tu prvorodičky. to asi ne, ale co mužu vědět, já mám zas takový ms bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
28.9.15 19:25

Já si dala před 3 hodinama vlozku a rekla jsem si že kdyby byla zase mokra tak pojedu at mi udelaji test zda je to plodovka.. prd chvili kontrola a je sucha a jsem v pohode… takze asi jen ten vytok… najedla jsem se takze mozna mi bylo divne z prazdnyho zaludku :D ale rikam jsem plasan furt kontroluju nejaky odchylky :D… ms bolesti mam obcas taky.. ale s teplou vanou to vzdy prejde tak to zkus :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
28.9.15 19:34

Když tak koukám na ty diskuze u říjnových miminek, tak mi přijde, že jen velmi málo se jich rozhodne vylézt před termínem. Byla jsem už od toho 38tt jako na trní a pořád mi to čekání přijde nejnáročnější po psychické stránce, ale pomalu se smiřuji s tím, že možná budeme mít až říjnové miminko, i když jsem doufala, že to bude dřív. Zítra jdu na kontrolu, tak uvidíme :) Zítra to bude 39+5 nebo 39+0 - pořád mi tam píší dvoje počítání… Nejvíc mě děsí, že odhad už bude kolem 3,5 kg a já nechci rodit čtyřkilové dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
28.9.15 20:12

Teď ruku na srdce…bojíš se porodu? těch bolestí?.. nebo komplikací… pro mě to čím dál víc začínají být noční můry :D ikdyz se snažím uklidňovat že to každá zvládla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
29.9.15 16:27

@kikinkaa14 Mě nějak neděsí ty bolesti v první době porodní, hlavně strašně nechci nástřih. Na to jsem slyšela nejvíc stížností, děláme ty masáže hráze a modlím se, abych se tomu vyhnula. Je to má noční můra. Proto nechci velké dítě. Navíc si neumím představit, že se to tam opravdu vejde a proleze to… Dnes máme odhad 3300g jako minulý týden, tak nevím, co čekat. Podle doktorky se nic nechystá a v pátek už mám jít na kontrolu do nemocnice, to už bych byla po termínu. Snad do té doby porodím. Manžel učí na VŠ, tak mu dnes začala výuka, tak snad se miminko trefí nějak inteligentně. I když tam je případný záskok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
29.9.15 20:15

Já už se s nástřihem nějak srovnala :)… myslím že pak už mi to bude v těch bolestech jedno… třeba porodíš a když ne tak přece jdou pak věci které fungují na vyvolání :)) nebo aspoň si myslím že to tipak poradí v nemocnici.. aby jsme se tam ještě nesešli :DD ty po termínu a já před :D… Já se taky bála hlavně abych nebyla sama až to na mě přijde…ale mám ještě blízko mamču a tetu co mi nabídli že kdykoliv můžu volat :D tak jsem klidnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
30.9.15 09:11

První termín mám zítra, tak zatím ještě nepřenáším… Už to každopádně bude říjnové miminko. Ještě teď zavřeli na 14 dní Jablonec, tak snad nebude v Liberci moc narváno. Já poblíž nikoho nemám, ale stejně bych nikoho jiného než manžela s sebou nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
30.9.15 12:22

Zavřeli na 14 dní Jablonec? tyjo to ani nevim… tak budeš mít říjnové ikdyž ještě nekříč.. do října máš ještě nějakých 12 hodin tak aby to nebylo šupem :D… já bych taky nikoho jiného nechtěla ale přítel dělá v boleslavi a kdyby nebyl doma a nestihl to tak budu ráda za každou podporu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
1.10.15 09:06

No, jo, malují tam. V případě, že bude narváno, posílají do Boleslavi, Jilemnice a Jičína. Myslela jsem, že to proběhne v září a že mě to mine. Ale tak snad to vyjde dobře i tak. Nerada bych byla někde na pokoji po čtyřech… Manžel to má naštěstí z práce do nemocnice pět minut. Asi budeme i parkovat u univerzity, abychom to nějak složitě nemuseli řešit.
Jinak miminko už bude na 100% říjnové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
1.10.15 10:45

@Marketa_LIB asi už narvano je. Já snad vydržím než otevřou Jbc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
1.10.15 11:28

@mira160581 Já jsem se trefila přesně do toho rozmezí, je tam zavřeno do 11.10., což je náš nejpozdější den, kdy by mi to vyvolávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
1.10.15 11:40

@Marketa_LIB ale já si myslím, že by jsme měli mít přednost, kddyž jsme objednané?
Ted se mě aspon Jablonečaci nemusejí ptát proč chce rodit v Lbc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
1.10.15 12:09

@mira160581 Těžko říct, asi tam nebude najednou fronta, ze které by se vybíralo, kdo je objednaný :-) A pokud by člověk přišel a bylo plno, tak má asi smůlu. Ale než být někde na pokoji po čtyřech, tak bych raději jela jinam. Těžko říct, jestli vybude nadstandard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
1.10.15 12:15

@Marketa_LIB no já nevím, ty chceš na nadstandart, já ne raději jsem mezi lidmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie