Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem teď ve 33. týdnu a začaly mega kopance. To jsem ještě nezažila. Miminko zatím není otočené a tlačí dost do pravého žebra. Také nejvíc kope před spaním, ale většinou toho brzy nechá.
Užij si rekonstrukci.
@Marketa_LIB takže taky modřinky na bříšku… Já dneska byla na kontrole.. mimčo mám hlavou dolů takže ve správné poloze.. jinak máme 37 cm a cca 1300 g… Chudák pan doktor protože zrovna když mi dělal UTZ tak jsem začla škytat
a nakonec jdu k zápisu tenhle týden ve čtvrtek
a nakonec nahoře jen 1 kg takže super
ale tobě už se to taky blíží co ![]()
To já mám navrch 10 kg a mimčo má teď asi už 2 kg. Já jdu na ten zápis za chvíli…
No mě to chtěli odložit za týden ale prej když mám tenhle týden cestu do Liberce tak at se tam rovnou stavim
… 10 kg je ještě dobrý
jsem zvědavá jak budu pokračovat já ![]()
Je docela dobré jít na ten zápis v těhle vedrech, protože tam nikdo nebyl. Čekala jsem minutu a za dalších 5 minut jsem byla hotová. Sestra v jiné porodnici čekala 3 hodiny a vevnitř byla půl hodiny…,
A co že tam vůbec na tom sepisují?… vim ze sebou musim mit OP, VZP, tehotenskou prukazku a papiry z matriky ze dite bude mit jmeno po otci… jen doufám ze tam v tech vedrech vubec dojdu..
Ale nic moc, základní údaje matky, otce, tvoje nemoci apod., vzdělání. Bylo to jen pár drobností, hned jsem byla venku. Možná i tím, že jsme zdravá a neměla tam nic moc co vyplňovat
Ale zase tam v těch vedrech aspoň nikdo není…
Já tam právě jdu asi za 3 hodinky..
.. Já jsem taky zdravá taky si na mě nic zajímavého nenajdou takže jak rikas snad budu rychle venku
.. Jinak dneška jsem zažila snad nejhorší pálení záhy
.. Co ti na to pomáhá?..
já už z toho nemůžu ani usnout a všechny rady na internetu mi nepomáhají ( jako že před spaním moc nejist, hodně pít..atd..) někdy se to vážně nedá snést a prášky ikdyz je mohou těhotné si moc brát nechci (rennie atd..)…:(
Já mám doma Gaviscon, ale ani to teď neberu, spíš to přetrpím. Do 5. měsíce jsem měla takové otravné dlouhé pálení žáhy, teď mám večerní, intenzivní, ale krátké, ale jen po některém jídle. To snad bylo horší to dřívější.
Někdy to jde a jindy skuhrám a nechávám se opečovávat ![]()
Ať to dnes dobře dopadne - rychle.
Jee to by se mi líbilo kdyby me nekdo takhle opecovaval
…jinak na zápisu to bylo rychly akorat doktorka se mě tak rychle ptala že jsem ani nestacila odpovidat
…Adostala jsem hromadu papíru.. Tak mám doma co dělat ![]()
Oni to mají přímo v ordinaci, mám vždy přijít o deset minut dříve, ale nevím, jestli už při příští prohlídce, mám průkazku v autě… Ale mám už prohlídky po týdnu a dali mi rovnou pět termínů až do konce září… Teď mě čekají ty výtěry. Momentálně máme místo konce pánevního spíš příčnou polohu, je to nepříjemné na žebra…
Aha.. no mě minule rekli ze na pasy a kontroly do liberce budu jezdit tam kde jsme delali zapisk porodu…jeste 1× nebo 2× jdu na gyndu ke svemu doktorovi a pak bych taky mela dojizdet tam…
treba se tam nekdy potkame ![]()
No já právě budu chodit ke své doktorce a ne do nemocnice, až v říjnu by mě předali tam, kdybych přenášela, což doufám, že nebude… Pokud by se mimčo neotočilo, tak se prý císař dělá ve 39tt, to by bylo na konci září. Ale já doufám tak nějak v konec září normálně, uvidíme…
Ale když budeš v Liberci a budeš se chtít potkat, tak můžeme ![]()