Říjňátka 2015 Liberecko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
24.8.15 16:04

Ja si nekdy rikam jestli cisar neni lepsi.. protoze ja se hrozne bojim bolesti.. klidne se videt muzeme :) ja jsem v LBC skoro furt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
25.8.15 09:55

Četla jsem si tu srovnání žen, které prošly obojím a říkají tam, že lepší je dobrý normální porod než císař a lepší císař než špatný normální porod… Po normálním porodu, pokud nejsou komplikace, bolest odezní a po císaři začíná, ve chvíli, kdy už se chceš soustředit na miminko a ne někde trpět… Takže já bych raději, aby se otočil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
25.8.15 12:47

No právě nechci špatný normální porod.. ale to asi nebudu moct ovlivnit…vcera mi mrnous udelal bouli na brise jak se tam kroutil :D… uvidis treba se otoci.. miminko si to umi nacasovat :)…hlavně se nestresuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
26.8.15 17:11

Velké boule mám od 33tt :-) Je to legrační. Dnes v noci docela řádil, ale neotočil se - zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
26.8.15 19:30

Neboj.. on se otoci :))… ja prave dnesnim dnem jsem 33tt :) takze boule asi budou castejsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
27.8.15 13:25

Tak si to užij, mně to v tom 33tt hodně zesílilo, asi jak už měl kolem 2 kg, teď očekávám, že budeme mít na 2,5 kg na pondělní kontrole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
31.8.15 21:58

Tak mám dlaší kg a půl nahoře :D asi se prckovi daří :D co ty? zatím žádní poslíčci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
1.9.15 11:06

Miminko se otočilo hlavou dolů, tak se zase sžívám s představou přirozeného porodu… Má 2,5 kg - já mám váhu jako slůně, ale jinak žádní poslíčci… O víkendu jsme přivezli postýlku, teď jsem si koupila látky a molitan a budu šít originální mantinel do postýlky a do kolébky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
2.9.15 12:02

No vidíš :) ja si postýlku budu přpravovat teď o víkendu.. :)… teeda to jsi dobrá… já si neumím zašít ani kalhoty :D tenhle „talent“ se mi bohužel vyhnul :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
3.9.15 09:02

Moje babička je švadlena. Učila mě šít od dětství. Mantinely jsou ušité, udělala jsem dokonce 3, jeden i pro sestru. Ale babičce bych to raději zblízka neukazovala. Udělala jsem na to kapsičky a odepínací rybičky, i když ty jsou moc velké a špatně tam drží… Jinak jsou moc pěkné mantinely na fler.cz, ale já jsem udělala 3 za 600,– Kč, což bych tam dala za jeden lepší. Nechtěla jsem klasickou roztomilou tuctovku…
Já už mám asi úplně všechno nachystané. Snad ještě pár drobností do tašky do porodnice a jsem připravená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
3.9.15 17:24

Holky máte už vyplněný ty papíry do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
4.9.15 10:41

Tak napůl, nevím, co tam zaškrtávat, s čím souhlasit a s čím ne, ještě jsem se na to pořádně nepodívala, jen jsem si to podepsala, vyplnila hlavičky a jména. I když tedy kdyby nás překvapila holčička, tak nevím, jestli bych s tím jménem byla spokojená. Ale měl by to být Kryštůfek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
4.9.15 10:56

@Marketa_LIB Právě to zaškrtavaní se nelíbí manželovi hlavně ta celková anestezie.
To mi měli klučičí jméno vymyšleno ještě dřív než nám určili pohlaví Matyaš, ale když pak oznamili že je to holčina, dostali jsme zachvat smíchu a holčíčí jsme vymyšleli docela dlouho chtěli jsme od M at má s mami stejné inicialy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
4.9.15 11:00

Matyáš se mi vždy moc líbil, ale nakonec kvůli příjmení od CH nechci jméno, které končí na „š“, nějak se to špatně vyslovuje. A co máte tedy pro holčičku? Problém je to „my“ - shodnout se s manželem…
No, jsem ráda, že jsi mi to připomněla, dám si to na stůl a zkusíme se na to podívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
4.9.15 11:04

Marii, Martina by byla lepší to zas nechce manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie