Poradna duly
Jana Čurdová
Důležité je, jak se cítíš a že máš zázemí, ne věk ![]()
My jsme kupovali kočárek v bazaru v Pražské v Liberci před 2 měsíci. Paní říkala, že mají asi 10 úplně nových kočárků za 5 tis, že likvidovali nějaké sklady a tohle byly poslední kusy loňských modelů. Takže jsem moc spokojená, protože na internetu jsem ho viděla o 2,5 tis. dražší. Máme zelený, dvojkombinaci a je pěkný. Teď jsem tam byla před týdnem kvůli něčemu jinému a ještě jsem tam jeden z těch nových viděla, ale nerozhlížela jsem se tam víc. Pokud budeš v Liberci, tak tam když tak mrkni. Je to takový ten obchod ve dvoře, vedle sebe je bazar a obchod s novými věcmi.
Na módu jsem už rezignovala a nosím také leginy a tenisky, i když se mi to dohromady nelíbí. Mamka si libuje ve volných vršcích, tak mi 2 půjčila a 1 věc jsem si koupila, tak to střídám a když je hodně teplo, tak jsem si ušila takovou obyčejnou sukni s gumou v pase…
JJ vím kde tam ten bazárek je… a plánuji se tam podívat…mamča tam ( ikdyž před 7 lety) kupovala kočárek za necelý 4000
a dneska snad budu mit cestu do LBC tak se tam rovnou mrknu
… já už budu muset na modu taky rezignovat.. furt se snažím a stejně se do ničeho nevejdu a už nosím fakt jen to co je mi pohodlný než v čem bych se cítila nějak omezeně… akorát doufám že po porodu nějaký to kg shodím..nechce se mi vyhazovat věci co bych si ráda ještě oblékla ![]()
Co se týče mody tak se dnes nelíbilo našemu oblastnímu moje oblečení řediteli. Tak jsem mu decentně vysvětlila, že nic neobleču, a na těch 7 dní jim to musí stačit.
To bych ho slušně poslala do…!
jsi těhotná tak asi nebudeš chodit v kostýmkách a riflích ![]()
@mira160581
Copak děláš za práci?
Já dnes vyrážím na ten předporodní kurz, tak jsme na to zvědavá.
@Marketa_LIB vedoucí mraženýho a chlazenýho v kauflandu v Jablonci, tak napiš jaký to bylo?
Možná vedoucí čekal nějaké módní oteplovačky? ![]()
Dám vědět, jsem na to zvědavá…
@Marketa_LIB a ty máš všechny lekce nebo jen tu jednu na projiti porodnice? ![]()
Já jdu na všechno. Včera to začalo, bylo nás tam 13. Paní byla milá, nedozvěděla jsem se moc nových informací, ale aspoň mě uklidnilo, že říkala, že se nástřih rutinně nedělá a že se ho nesnaží dělat nutně ani prvorodičkám - to mě na těch porodních příbězích vždycky nejvíc děsí. Zítra je ta lekce s prohlídkou sálů…
A já myslela že nástřih se dělá vždycky
… tak aspoň něco člověk dopředu ví ![]()
My bydlíme v baráčku v přízemí kde je krásnej chládek…jinak na koupák do vody ![]()
My bydlíme v patře, a je tu na chcipnutí, zítra poslední den v praci hurá
Já hlavně nevím, jak se v tom vedru tenhle týden dokopu na zápis do porodnice, který je mezi 12,30-14 hod., tj. v největším horku. My také nemáme doma nic moc, jen pořád dávám chladit do lednice vodu. Malý dnes pěkně blbnul, takové boule na břiše jsem ještě neměla. Ve čtvrtek byl odhad 1800 g.
Jinak na té lekci s prohlídkou sálů říkají i dost k porodu, takže jestli nechcete na celý kurz, není špatné jít aspoň na tu jednu lekci za 300,– a tatínek může jít jako doprovod též (zdarma).
Já jdu na zápis asi příští týden
zítra jdu na kontrolu ( jsem zvědava kolik jsem zase přibrala
)… teď rekonstruujeme byt tak do 2 týdnů by to mělo být hotové.. tak se pak můžu plně věnovat přípravám na prcka
…a co jinak… jak snášíte to všelijaké kopání…mě malej kope hlavně večer když se člověk chystá jít spát
takže toho moc nenaspím… usínám až v noci ![]()