Poradna duly
Jana Čurdová
@Janičkaaa Já testovala včera 14 DPO a čárka byl pěkně vidět, nebyla však zdaleka tak silná, jako ta kontrolní. Zkusím testovat zase zítra a uvidím. On to má asi každý jinak. Četla jsem tady v jiné diskuzi, že se jedné holčině 14DPO objevil teprve první duch a také to těhotenství bylo v pořádku. Určitě to bude vše v pořádku ![]()
Já jsem se dneska musela držet, abych ráno netestovala. Dneska by měla začím MS, doufám, že nepříjde. Ale tak jsem si řekla, že počkám do zítra. Pokud to tam je, tak to tam bude i zítra a pokud začnu menstruovat, akorát bych zbytečně počůrala papírek ![]()
@dorkas Toto představení určitě nestihneme. U nás jsou jarní prázdniny a odjíždíme s Evelkou na lyže do Jeseníků. Snad to vyjde příště.
Tak mne napadá, můžu já ještě vůbec lyžovat
![]()
@Misha777 ja osobne uz lyzovat nebudu nechci pokouset osud..
@baracudas Bude to tam! Určitě
Držím pěsti a určitě nám dej zítra vědět, jak jsi dopadla.
@Misha777 já už bych taky radši nelyžovala, jeden blbý pád a máš to.
@izzinka hmm asi máš pravdu. Ještě uvidím, co bude příští týden.
@baracudas zbytečně počůraný papírek mě dostal
. Já si musím ještě počkat do středy a pak taky testnu.
Děvčata moje, zatím se loučím, pádím do Brna- tak pokud nebudu moc unavená juknu sem ještě večer. ![]()
@dorkas Tak z toho bude mít radost náš pes, protože nebude muset být na chatě sám ![]()
Ahoj holky,
tak já se s Vámi asi rozloučím, protože čárka nesílí a dnes už jasně červená na papíře ![]()