Poradna duly
Jana Čurdová
@izzinka Fakt? No já přemýšlela že by jsem šla v pátek, ale nevím jestli na utz bude něco vidět ![]()
@Janičkaaa @izzinka Holky tady říkaly, že nemá cenu pospíchat, takže jsem na gyndu ještě nevolala. Pokud bude test stále sílit a budou tzv. dálnice, tak tam zavolám příští týden. Předpokládám, že by mne pak sestra mohla objednat cca za 14 dní. Čeká se dlouho, má hodně pacientů.
@Misha777 a odkud z Moravy? Já jsem z Bystřice pod Hostýnem.
@Janičkaaa me po iui rekli 14dni po pozitivnim testu na utz tak ja nevim. ty si v jakem tydnu? ![]()
@dorkas Jééééé!!! Tak to je super, já bydlím jen kousek od Tebe v Lipníku n. B. Do Bystřice nebo přes ni jezdíváme velmi často na výlety. To je náhoda ![]()
Ahoj, muzu se pridat? Posledni ms jsem mela 1.2., minulou sobotu jsem mela slabe pozitivni tt a dnes rano je uz krasne pozitivni-viz foto. Snad bude dal vse v poradku.
@Misha777 tak to je super, až bude prcek větší můžete dojet na divadlo manžel hraje:http://www.divadlokrabat.estranky.cz/.
Každopádně to máme poměrně blízko, tak by stálo za to se sejít-nebo jak pojedete přes nás tak se můžete stavit.
![]()
@Peťa.G Jasně, vítej mezi námi
Gratuluji ke krásnému testíku a přeji Ti, ať vše pokračuje tak jak má.
@dorkas Pro jak velké děti je divadlo vhodné? Často hlídám děti sestře - kluci 3 a 6 let a podnikáme spolu různé výlety. Bylo by to vhodné i pro ně?
Určitě se někdy domluvíme. Míváme ještě manželovu dceru z prvního manželství, má 12 let, ta by si zase mohla rozumět s Tvojí dcerunkou. ![]()
@Peťa.G Ahojky gratuluji ![]()
Holky vy už máte také dálnice? Já dnes 13dpo a dálnice teda zatím nemám, tak doufám že bude vše v pořádku ![]()
To je muj testik z pondeli…
a vcera z krve potvrzeno tak jen at je tam kde ma byt ![]()
@Misha777 ideální věk. Příští týden 6.března v pátek hrajeme Fimfárum. Nelka by byla určitě ráda za další kamarádku. Takže každopádně jste vítáni ![]()
@Janičkaaa Neboj bude, ono ani tak nezáleží na tom jestli máš dálnici nebo jen zvýrazněnou silnici
, důležité je aby bylo mimi dobře zachycené a prospívalo. Někdy můžeš otěhotnět později a proto tak nevýrazný test.
taky jsem se o to zajímala protože u dvou prvních těhotenství jsem měla dálnice a u těch dvou posledních silnice a myslela jsem si že to už od začátku značí problémy, ale je spousta holek co měli jen silnice a donosily a porodily naprosto zdravé děti bez problémů v těhotenství.
Příspěvek upraven 26.02.15 v 09:16