Říjňátka 2015 Zlínsko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
557
23.2.15 16:07

Říjňátka 2015 Zlínsko

Ahoj holky, která z vás čeká miminko v říjnu a je z okolí Zlína? Můžem pokecat, radit si a podporovat se. A pak si ukázat bříška až nám vyrostou. Já jsem zatím 8+3 po 2.IUI ve zlínském IVF na Tomášově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
775
17.3.15 19:10

@Libertee: ahoj… jsem z Zlína a taky čekáme říjňátko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
17.3.15 19:13

No nekecej? :))) to je supeeer už jsem se bála, že mi tu nikdo nenapíše :) Tak to je bomba. Kdy máš termín a kolikátý jsi týden? Já jsem 11+3 a termín mám 2.10. Tak to si můžem psát, kecat a sdělovat informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
17.3.15 19:17

@Libertee: tak teď jsi mě pobavila :mrgreen: mám termín 6.10. a měla bych být 11+0 podle posledního utz… takže se možná potkáme v porodnici :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
17.3.15 19:21

Nooo tak to je dost možné :D protože 2.10. mám podle IUI ale 4.10. podle poslední ms Tak to by byla sranda :)) Jde nějak to diskusní forum co jsem založila uzavřít jako soukromé? že bysme si psaly a viděly to jen my dvě? nějak nečekám, že najdu další říjnátka ze Zlína. přeci jen jsem to téma zakládala skoro před měsícem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
17.3.15 19:33

@Libertee: noo, tak to nevím, páč jsem nikdy tady téma ještě nezakládala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
17.3.15 19:34

Tak já zjistím a nějak to pošéfuju ;) Kdy jdeš na screening a kam na prediko nebo oscar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
17.3.15 19:36

@Libertee: nooo, já pocházím z Havířova, takže chodím na gyndu tam a nechce se mi to nějak přehazovat, protože je to takové intimčo a hlavně mám výborného gynekologa. Takže na screening jdu k němu do ordinace přímo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
17.3.15 19:38

Ahaa ale bydlíš a žiješ ted ve Zlíně esi to dobře chápu ne? Jeje to se ti chce jezdit takovou dálku? to obdivuju. Rodina přítele pochází z Petřvaldu u Karviné ;) Dobrá haluz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
17.3.15 19:42

@Libertee: Jaaaj, faaakt, však to je „vedle“ :D

Přesně, žiju a bydlím ve Zlíně, pracuju v Luhačovicích, pocházím z Havířova, kam jezdím na gyndu. Jj, chce - přijde mi to prostě v pohodě, jelikož mám fakt dobrýho doktora a nechce se mi ho jen tak vzdát. Navíc tím pádem se vídám pravidelně i s našima, což je fááájn :andel:

No a není to každý týden, takže se to dá. Jezdím Student Agency do Olmíku, pak RegioJetem přímo do Havířova, což je bezva spojení a nevyjde ani moc draho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
17.3.15 19:44

Tak to věřím, že když jsi moc spokojená, že nechceš měnit a je pravda, že kontroly bývají co 3-4týdny takže se to dá a aspon se vidíš s rodinou :) a přeci jen není to tak daleko tak se to i tak dá :) Můžu se zeptat jak se jmenuješ a kolik ti je? Tipuju, že Zuzka podle nicku :) Já su Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
17.3.15 19:47

@Libertee: no právě - výhoda, že se vidím s našima, navíc jsem u gynekologa fakt spokojená. Mám při každé kontrole (a vždy jsem měla, ikdyž jsem nebyla těhotná) utz, takže vše hlídá, je příjemný, zodpoví jakýkoliv sebehloupější dotaz…

Přesně - jsem Zuzka, je mi stále ještě (do května) 28 let :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
17.3.15 19:54

Mi je 31 :) tak to sme hodně podobně. Nic jdem se dívat s mojim na vyprávěj. Ale těším se, že si zase brzo napíšem a hlavně pozjištuju jak to uzavřít tu diskusi pro nás dvě ;) Majte sa s prckem pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
20.3.15 23:30

Uffff, tak zítra se bereme… asi začínám být trošku nervózní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
21.3.15 09:55

To sem netušila :) gratulace a at vám to dnesk vyjde (dle počasí co vidím to bude hezké) Zuzi sem už psát ale nemusíš, založila jsem nám skupinu stejnou, kam můžem jen my dvě. Poslala jsem ti pozvánku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí