Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, která z vás čeká miminko v říjnu a je z okolí Zlína? Můžem pokecat, radit si a podporovat se. A pak si ukázat bříška až nám vyrostou. Já jsem zatím 8+3 po 2.IUI ve zlínském IVF na Tomášově.
No nekecej?
to je supeeer už jsem se bála, že mi tu nikdo nenapíše
Tak to je bomba. Kdy máš termín a kolikátý jsi týden? Já jsem 11+3 a termín mám 2.10. Tak to si můžem psát, kecat a sdělovat informace ![]()
@Libertee: tak teď jsi mě pobavila
mám termín 6.10. a měla bych být 11+0 podle posledního utz… takže se možná potkáme v porodnici ![]()
Nooo tak to je dost možné
protože 2.10. mám podle IUI ale 4.10. podle poslední ms Tak to by byla sranda
Jde nějak to diskusní forum co jsem založila uzavřít jako soukromé? že bysme si psaly a viděly to jen my dvě? nějak nečekám, že najdu další říjnátka ze Zlína. přeci jen jsem to téma zakládala skoro před měsícem…
@Libertee: noo, tak to nevím, páč jsem nikdy tady téma ještě nezakládala ![]()
Tak já zjistím a nějak to pošéfuju
Kdy jdeš na screening a kam na prediko nebo oscar?
@Libertee: nooo, já pocházím z Havířova, takže chodím na gyndu tam a nechce se mi to nějak přehazovat, protože je to takové intimčo a hlavně mám výborného gynekologa. Takže na screening jdu k němu do ordinace přímo…
Ahaa ale bydlíš a žiješ ted ve Zlíně esi to dobře chápu ne? Jeje to se ti chce jezdit takovou dálku? to obdivuju. Rodina přítele pochází z Petřvaldu u Karviné
Dobrá haluz
@Libertee: Jaaaj, faaakt, však to je „vedle“ ![]()
Přesně, žiju a bydlím ve Zlíně, pracuju v Luhačovicích, pocházím z Havířova, kam jezdím na gyndu. Jj, chce - přijde mi to prostě v pohodě, jelikož mám fakt dobrýho doktora a nechce se mi ho jen tak vzdát. Navíc tím pádem se vídám pravidelně i s našima, což je fááájn ![]()
No a není to každý týden, takže se to dá. Jezdím Student Agency do Olmíku, pak RegioJetem přímo do Havířova, což je bezva spojení a nevyjde ani moc draho ![]()
Tak to věřím, že když jsi moc spokojená, že nechceš měnit a je pravda, že kontroly bývají co 3-4týdny takže se to dá a aspon se vidíš s rodinou
a přeci jen není to tak daleko tak se to i tak dá
Můžu se zeptat jak se jmenuješ a kolik ti je? Tipuju, že Zuzka podle nicku
Já su Mirka
@Libertee: no právě - výhoda, že se vidím s našima, navíc jsem u gynekologa fakt spokojená. Mám při každé kontrole (a vždy jsem měla, ikdyž jsem nebyla těhotná) utz, takže vše hlídá, je příjemný, zodpoví jakýkoliv sebehloupější dotaz…
Přesně - jsem Zuzka, je mi stále ještě (do května) 28 let ![]()
Mi je 31
tak to sme hodně podobně. Nic jdem se dívat s mojim na vyprávěj. Ale těším se, že si zase brzo napíšem a hlavně pozjištuju jak to uzavřít tu diskusi pro nás dvě
Majte sa s prckem pa ![]()
To sem netušila
gratulace a at vám to dnesk vyjde (dle počasí co vidím to bude hezké) Zuzi sem už psát ale nemusíš, založila jsem nám skupinu stejnou, kam můžem jen my dvě. Poslala jsem ti pozvánku ![]()