Říjňátka 2015 Zlínsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
775
23.3.15 10:09

Jo ahaa, ale mě asi nic nedošlo :( hodíš mi sem prosím název skupiny? :)
zkusím ji najít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
23.3.15 10:23

Ahooj co svatba? Ta skupina se jmenuje Zlínsko říjňátka 2015 a měla bys ju vidět. Dala jsem ju jako veřejnou, aby ji každý viděl, ale musím pak schválit, aby mohl do ní. Zkusím znovu eště pohledat aj tu pozvánku kde byla a zkusím třeba poslat znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
23.3.15 10:36

Jo a zkus mrknout vpravo do upozornění, možná tam bude to pozvání do skupiny. Chtěla jsem ho poslat znovu, ale píše mi to, že už jsem ho jednou tobě poslala tak to nejde. A skupinu hledej podle místa, poslední záložka ;) Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
10.4.15 10:02

Ahoj Libertee, děkuji za pozvání do této diskuze…jste tu zatím jen 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
10.4.15 10:03

Jinak já jsem z Uh. Hradiště, i když do Zlína jezdím na různá vyšetření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
10.4.15 16:03

@Foto-S ahoj Foto-S ne tady z diskuse jsme už odešly. Jsme momentálně ve skupině se stejným názvem. Pošlu ti pozvánku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
10.4.15 19:14
@Libertee píše:
@Foto-S ahoj Foto-S ne tady z diskuse jsme už odešly. Jsme momentálně ve skupině se stejným názvem. Pošlu ti pozvánku :)
..Libertee: nějak se v tom nevyznám, pozvávka mně prozatím nepřišla, další skupinu se stejným názvem se mi nepodařilo najít :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
12.4.15 16:02
@Foto-S píše: ..Libertee: nějak se v tom nevyznám, pozvávka mně prozatím nepřišla, další skupinu se stejným názvem se mi nepodařilo najít :pocitac:

ahoj to je divné pozvánku jsem poslala, ale předtím to i Zuzce blblo. Najdeš nás tak, že nepůjdeš na té hlavní stránce do záložky diskuse ale hned vedle je záložka skupiny, zvolíš skupiny podle místa a tam najdeš Zlínsko říjnátka 2015 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
12.4.15 19:38

Ahoj holky, tak já bydlím v Kunovicích jestli se můžu ještě přidat :) budu ráda, když budu mít někoho na kecání z okolí:) termín 22.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
13.4.15 08:53
@Enyss píše:
Ahoj holky, tak já bydlím v Kunovicích jestli se můžu ještě přidat :) budu ráda, když budu mít někoho na kecání z okolí:) termín 22.10.

Ahoj, já jsem z Uh. Hradiště, termín mám 14. 10. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
13.4.15 09:41

Ahoj Foto-S Enyss už je u nás ve skupině, pozvánku jsem ti posílala, akorát jsi psala, že ju nevidíš, tak zkus jít do skupin podle místa je tam Zlínsko říjňátka 2015 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
13.4.15 10:26
@Libertee píše:
Ahoj Foto-S Enyss už je u nás ve skupině, pozvánku jsem ti posílala, akorát jsi psala, že ju nevidíš, tak zkus jít do skupin podle místa je tam Zlínsko říjňátka 2015 ;) [/citace
Pozvánka mně opravdu nepřišla, ve vyhledávači mně to najde vždy jen tuto diskuzi, pokud jdu podle místa, tak jsem to nenašla ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
13.4.15 10:30

Pokud to půjde, pošly mně prosím odkaz na tu skupinu do zpráv. Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
13.4.15 13:08

Ja mam termín 31.10. a jsem ze Zlína. Byla jste některá na prediku? ceka me to příští tyden, tak at vím co čekat? dělají při prvním screeningu i 3d utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
13.4.15 17:39

@Fifulka ahoj Fifulko na prediku jsem byla minulý měsíc a jsou tam moc fajn. Jako připrav se, že mají často skluz. Mi přišli na řadu až skoro po hodině od plánovaného času. Jinak byla jsem u doktora Kovalčíka a moc příjemný a skvělý doktor. Všechno vysvětloval, miminko si natáčel ze všech stran. Uslyšíš srdíčko. Nevím jak vypadá 3D ultrazvuk, předpokládám, že to jak vidíš ten obličejík je 4D takže jestli to tak je tak asi dělal ten 3D utz a dá ti krásnou fotečku :) Jinak kdybys chtěla založila jsem soukromou skupinu Zlínsko říjňátka 2015 tak se přidej :) tady moc nepíšeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí