Poradna duly
Jana Čurdová
@Vetruse mohu tě uklidnit já měla slabé čárky a rozhodně to nebylo mimoděložní, je spousta holek co měla dušíky a mají zdravé děti. Myslíme si že šidí testy, tak jako se šidí spousta dalších věcí. Bohužel ![]()
Diky za uklidneni,holky.Ja taky spis verim v to dobre, ale tak nejak se z toho nechci radovat predcasne.Uz se celkem tesim, az pujdu zitra od doktora.
Jinak vim, ze co je napsano v diskusi na emiminu, musim vydelit dvema a pak jeste i tak brat s rezervou ![]()
@Vetruse víš já tě naprosto chápu, k dr. bych nejradši chodila co týden, abych viděla že je vše o. k.
Ahoj holky, ráda bych se přidala, mam par dni zpoždění, na testu jsem nasla neco uz vice nez pred tydnem, ted uz jsou tam pekne // a snad bude vse ok, na kontrolu jdu 16.4. a nemuzu se dockat… jinak me pekne boli prsa a semtam dloubnuti v podbrisku…
Hezký večer děvčata, myslím, že můžu být opatrně optimistická. Po předchozím nezdaru (ZT v říjnu 2014; s loves se známe z jiné diskuze) jsem předevčírem objevila //. Bylo to trochu překvapení, protože jsem minulý týden byla na agulutinu. Doktorka mi teď hned nasadila ultragestan a na první kontrolu jdu v úterý. Snad mi těhu potvrdí… Máte některá s ultragestanem zkušenost?
@clea14 a muzu se zeptat, jak dlouho vam doporucili po ZT cekat, nez se budete znovu snazit? a jak dodrzeli jste to?
Ja mela ZT na konci prosince. Doporucili tak 3mes.,my vyckali 2 cykly. A zadarilo se hned.Tak snad uz bude vse o. k. Verim, ze to spatne jsme si uz vybrali
@dorkas @Dee29 Děkuji a přeji vám také hodně štěstí ![]()
@Vetruse Včera bylo malému 7 měsíců
Abych pravdu řekla, tak jsme s manželem vždycky říkali, že děti tak po dvou letech, ale malej je strašně hodnej, a manžel před Vánocemi nadhodil, že bysme mohli mít druhý i dřív, a v lednu už jsme se začali snažit
Strach ani nemám, ale bude to makačka, stavíme barák, starám se o zahradu, o prcka a po večerech občas dělám něco do práce nebo vyšívám
To ZT mi je líto, teď to určitě bude v pořádku ![]()
Jinak holky já půjdu k doktorce až na konci dubna, to budu v 8. týdnu a bude jistota, že už bude vidět srdíčko. U prvního jsem šla dva týdny po vynechané MS a na ultrazvuku byly dvojčátka, začali jsme se těšit ještě víc a když jsem šla na další kontrolu za dva týdny, tak srdíčko tlouklo jenom jednomu, tak si radši počkám.
@clea14 Gratuluju k //
Já utroš brala. Ale upřímně - malinko mu vyčítám, že mi prodloužil trápení a zastavil tehdá krvácení, ale těžko říct…
Ale většina holek by ti řekla, že utroš je super a pomáhá, takže na mne nedej:) Já brala asi týden ten utroš a pak jsem přešla na duphaston, protože mi bylo silně proti srsti, že se utroš zavádí. Pokud bych už měla něco brát, chtěla bych duphaston:) A ten agolutin prý taky pomáhá udržet těhu, není pro něj nebezpečný, takže to mi divné nepřijde vůbec:)
@Lupiky vítám tě a gratuluji ke // ![]()
@clea14 vítám tě a gratuluji ke //
, já utroš brala kvůli krvácení, vůbec mi nepomáhal krvácela jsem dál a v 17.tt jsem potratila. Nevím proč nezabral, asi byl problém jinde. Vím ale že by my ho dr. opět preventivně nasadil.
Dobré ráno, tak jsem na popud některých holek udělala test a výsledek vidíte na fotce. ![]()
@Lupiky jj tak snad je to předzvěst, že to tentokrát snad bude o. k.