Čáp přiletí v prosinci 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2565
1.4.15 17:40

@Vetruse mohu tě uklidnit já měla slabé čárky a rozhodně to nebylo mimoděložní, je spousta holek co měla dušíky a mají zdravé děti. Myslíme si že šidí testy, tak jako se šidí spousta dalších věcí. Bohužel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
1.4.15 18:02

Diky za uklidneni,holky.Ja taky spis verim v to dobre, ale tak nejak se z toho nechci radovat predcasne.Uz se celkem tesim, az pujdu zitra od doktora.
Jinak vim, ze co je napsano v diskusi na emiminu, musim vydelit dvema a pak jeste i tak brat s rezervou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
1.4.15 18:16

@Vetruse víš já tě naprosto chápu, k dr. bych nejradši chodila co týden, abych viděla že je vše o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lupiky
1.4.15 18:46

Ahoj holky, ráda bych se přidala, mam par dni zpoždění, na testu jsem nasla neco uz vice nez pred tydnem, ted uz jsou tam pekne // a snad bude vse ok, na kontrolu jdu 16.4. a nemuzu se dockat… jinak me pekne boli prsa a semtam dloubnuti v podbrisku…

• Citovat
  • Upravit
1386
1.4.15 20:38

Hezký večer děvčata, myslím, že můžu být opatrně optimistická. Po předchozím nezdaru (ZT v říjnu 2014; s loves se známe z jiné diskuze) jsem předevčírem objevila //. Bylo to trochu překvapení, protože jsem minulý týden byla na agulutinu. Doktorka mi teď hned nasadila ultragestan a na první kontrolu jdu v úterý. Snad mi těhu potvrdí… Máte některá s ultragestanem zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lupiky
1.4.15 20:50

@clea14 ja vubec ne :think:

• Citovat
  • Upravit
794
1.4.15 21:11

@clea14 a muzu se zeptat, jak dlouho vam doporucili po ZT cekat, nez se budete znovu snazit? a jak dodrzeli jste to?
Ja mela ZT na konci prosince. Doporucili tak 3mes.,my vyckali 2 cykly. A zadarilo se hned.Tak snad uz bude vse o. k. Verim, ze to spatne jsme si uz vybrali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
1.4.15 21:46

@dorkas @Dee29 Děkuji a přeji vám také hodně štěstí :)
@Vetruse Včera bylo malému 7 měsíců :) Abych pravdu řekla, tak jsme s manželem vždycky říkali, že děti tak po dvou letech, ale malej je strašně hodnej, a manžel před Vánocemi nadhodil, že bysme mohli mít druhý i dřív, a v lednu už jsme se začali snažit :) Strach ani nemám, ale bude to makačka, stavíme barák, starám se o zahradu, o prcka a po večerech občas dělám něco do práce nebo vyšívám :D To ZT mi je líto, teď to určitě bude v pořádku :*
Jinak holky já půjdu k doktorce až na konci dubna, to budu v 8. týdnu a bude jistota, že už bude vidět srdíčko. U prvního jsem šla dva týdny po vynechané MS a na ultrazvuku byly dvojčátka, začali jsme se těšit ještě víc a když jsem šla na další kontrolu za dva týdny, tak srdíčko tlouklo jenom jednomu, tak si radši počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
1.4.15 21:50

@clea14 Gratuluju k // :kytka: :hug: :hug: Já utroš brala. Ale upřímně - malinko mu vyčítám, že mi prodloužil trápení a zastavil tehdá krvácení, ale těžko říct…
Ale většina holek by ti řekla, že utroš je super a pomáhá, takže na mne nedej:) Já brala asi týden ten utroš a pak jsem přešla na duphaston, protože mi bylo silně proti srsti, že se utroš zavádí. Pokud bych už měla něco brát, chtěla bych duphaston:) A ten agolutin prý taky pomáhá udržet těhu, není pro něj nebezpečný, takže to mi divné nepřijde vůbec:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
2.4.15 06:41

@Lupiky vítám tě a gratuluji ke // :potlesk:
@clea14 vítám tě a gratuluji ke // :potlesk:, já utroš brala kvůli krvácení, vůbec mi nepomáhal krvácela jsem dál a v 17.tt jsem potratila. Nevím proč nezabral, asi byl problém jinde. Vím ale že by my ho dr. opět preventivně nasadil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
2.4.15 10:04

Dobré ráno, tak jsem na popud některých holek udělala test a výsledek vidíte na fotce. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lupiky
2.4.15 10:25

@dorkas no to neni zadny slaby dousek ale krasna carka :hug:

• Citovat
  • Upravit
2565
2.4.15 10:28

@Lupiky jj tak snad je to předzvěst, že to tentokrát snad bude o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.15 10:35

Gratuluji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
2.4.15 10:46

@frantapetruj děkuji

• načítám...