Poradna duly
Jana Čurdová
@Vetruse píše:
@clea14 a muzu se zeptat, jak dlouho vam doporucili po ZT cekat, nez se budete znovu snazit? a jak dodrzeli jste to?
Ja mela ZT na konci prosince. Doporucili tak 3mes.,my vyckali 2 cykly. A zadarilo se hned.Tak snad uz bude vse o. k. Verim, ze to spatne jsme si uz vybrali
Ahoj, doktorka doporučila čekat dva cykly. Plus mínus jsme to dorželi. Nespadli jsme do toho hned. Myslím, že to u vás bude ok. Kdyby jsi neměla sliznici, tak se mimi ani neuhnízdí a neukáže ti //.
Držím palce, abychom to tentokrát všechny zvládly! ![]()
@dorkas Ahoj, tichá gratulace. Držím pěsti.
Musíme být opatrné a zatím se tomu moc nepoddávat…
Ale dvě čárky tam rozhodně jsou… ![]()
@loves Ahoj, zavádění mi ani tak nevadí, ale po prvním dnu musím říct, že je spíš humáč, když se kapsle rozpouští… Doufám, že to alespoň pomůže, když už je to takový fujtajbl…
Padla na mě únava (asi vedlejší účinek ultroše). Předepsali mi 2× 2. Nemůžu se tím předávkovat, že ne? (asi blbá otázka) Nedělali mi žádný testy, prostě to preventivně nasadili… ![]()
@clea14 děkuji, jo dívám se na to stejně jako ty
. Utroušem se opravdu nepředávkuješ, já ho brala 3×2 a to byl teprve humus ![]()
Ahoj holky
ráda bych se k Vaší diskuzi připojila, pokud mohu ![]()
Nedávno jsem na testu objevila 2 // a po návštěvě gynekologa jsem zjistila, že dnes jsem v 5tt, těhotenství bylo neplánované, ale mimi je chtěné. Jsem mladá, vdaná, dálkově studuji a pracuji. Studuji vychovatelství a pracuji ve škole jako asistent pedagoga na dobbu určitou (školní rok). Asi není možnost, že by mi místo v práci po dobu MD drželi, že?
@Marketka25 díky a ty jsi kolikáty tt? Já dnes dle kalkulačky a ovu 4+0
@Sabinee gratuluji, to jsi šla na gyndu docela brzy
Děkuji, bylo mi to doporučeno. Všechny maminky, které navštěvují mého gynekologa mi to doporučily. Pan doktor ro bral jako samozřejmost. Udělal UZ, krevní test na hcg a domluvili jsme si další návštěvu.
@dorkas
pomaličku gratuluji
, je to úžasné
. Taky se těším na svůj, bohužel snad až další měsíc, ms dorazila. Už počítám plodné dny
. Ostatním přeji at vše dobře dopadne. ![]()
@Dee29 děkuji, moc ti přeji ať se tento měsíc zadaří tfuj, tfuj
![]()
@Sabinee jo tak já bych šla taky nejradši hned, ale vím že by to bylo zbytečné už kvůli těm minulým zkušenostem a dr. mě nechce zbytečně tahat, jezdím až do Olomouce. Jinak si myslím že mě hodí pro jistotu od začátku na rizikáč a budu chodit co 14 dní, jak minule.
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Dnes jsem objevila na testu // poprve za skoro rok snazeni. Doma uz mam skoro trileteho chlapecka.
@dorkas jako bych cetla svuj podpis
// dnes 13DPO a TP 12.12. ![]()
Jeste se zeptam, zda je zalozena uzavrena skupina?
Ahoj Je mi 35 a v průběhu dvou minulých let jsem prodělala 3 potraty. Děti zatím jeďte nemáme. Loni jsem byla 5 x na IUI a po šesté 9.3. Poslední MS 25.5. Den po vynechání MS už pozitivní test. Včera jsem byla na krvi a utz ale tam nebylo ještě nic vidět. Dnes mi potvrdili tehu z krve. Zítra musím zase na krev zda hladina stoupá a na utz zda půjde něco vidět a mohli vyloučit mimodelozni tehu. Jsem připravena na vše po zkusenostech, byl by to zázrak, vždy jsem potratila kol 6tt ještě bez srdeční akce. No sama jsem zvědavá. Držte palce
@dorkas ja jsem dnes 5+0 podle mych výpočtů, u prvního těhotenství jsem mela obe carky na testu stejne silny az nekdy v 10 tydnu