Poradna duly
Jana Čurdová
Je uzavrena, ale nove cleny prijmame, takze by mela byt videt, jsem z toho jelen ![]()
@loves to je vidět jak je každý test jiný ![]()
@Sabinee Alespoň budeme mít přesné srovnání
jsem na to zvědavá, u prvního strašili jak je velký, nakonec se narodil o 3 týdny dřív a měl 52 cm a 3750g drobeček ![]()
@dorkas děkuji, přesně tak, teď se šidí všechno ![]()
To je dobře, že je založená soukromá skupinka, alespoň můžeme vkládat fotky a nebude nikdo načumovat ![]()
Ahoj holky, ta soukr. skupina už funguje? Můžete kdyžtak dát některá odkaz, nějak to nemůžu najít ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám, čekám druhého prcka a moje první těhotenství byl horor. Před týdnem jsem objevila dálnice a předpokládám, že jsem cca 5tt. Prcek se nám zadařil skoro hned, první měsíc jsem si vyzkoušla ovulační testy, zjistila jsem, že nedochází na pravém vaječníku k ovulaci - prostě nebyl pozitivní test, ale druhý pokus už byl úspěšný, jsem šťastná, že to šlo tak hladce.
Co vy?? Jak dlouho jste se snažily?
Jinak jak se cítíte, mě se teda zvětšili prsa, k mé spokojenosi (z nulek na jedničky
) a pocituji mírnou kocovinku a pachy mi trošku vadí taky..no, ale jak říkám byla a jsem trošku extrém ![]()
@veeeraf Přidej se do uzavřené skupinky
tady je odkaz: http://www. emimino. cz/…arecky-2015/
Jinak gratuluju!
já jsem dnes v 5+1 a včera večer jsem nemohla ani usnout, jak mi bylo nevolno, jinak žádně zmeny zatím nepozoruju. Čekáme prvňáska
@Sabinee už jsem se přidala, ale zatím asi správcové nejsou na příjmu ![]()
@veeeraf Jo tak to jóó
jinak my jsme se ani nesnažili. Mimi je neplánované, ale chtělé…našlo si k ná cestu samo ![]()
Tak uz mame ve skupince STOP stav, je nas opravdu hodne, tak se omlouvam, ale nove cleny jiz nepribirame. Urcite jsou ale zalozene dalsi skupiny s terminem porodu v prosinci. Preji vsem hezke a klidne tehotenstvi ![]()
Ahoj všem, přidávám se k vám. Dneska čekám, zda MS přijde nebo ne. Mela jsem mít už včera a nic. Tak uvidíme. Zítra zkusim ráno test. Miminko (druhé v pořadí chceme), ale dnes když je možné, že se to fakt povedlo, tak jsem ze zvědavosti mrkla na TP a vyšlo mi 27.12. Při představě, ze by šel prdolka ven před štědrým dnem… Mrzelo by me, že neoslavim druhé vánoce s tím prvním. Vim, ze je to hloupý…místo, abych byla rada, ze se to třeba podařilo… Taková koza jsem
Ale zase krásný vánoční dárek…