Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky je tu některá těhulka jako já…že našla ducha na těhu testu a čeká jestli začne sílit…a pokud to klapne budě těhulka s těrmínem Prosinec 2015???
@Teerosek ahoj, já našla pěkného ducha ve středu, naposledy jsem testovala včera a zatím hezky sílil ![]()
Ahoj, ja prvního ducha našla 20.3. A termín vychází na 1.12.2015. ![]()
@cicmud ahoj tak super já našla ducha včera večer…znovu chci testovat zítra ráno a ve čtvrtek se chci objednat k dr.
@Vendulka ahoj tak to je super…mě by termín vycházel na 12.12.2015
Ahojky, tak i ja se k vam pridavam, dve // jsem na testu nasla30.3.15. Ted ve st jdu k dr, tak snad uz bude jeco videt:-)
Tak já našla minulý týden docela pěkné čárky. Příští středu jdu k doktorce, tak se uvidí…
@cicmud měla dorazit v sobotu 4.4.2015 zatím nedorazila…dnes valím do města pro těhu test…mám doma jen mamatest a ten dnes ráno raději neukázal nic nooo.
@misulla ahoj tak super vítám tě…já chci k dr…raději až za 14dní. Vždy jsem valila brz a nebylo nic vidět pak jsem stejně čekala 4 týdny na další kontolu.
@Majdina82 ahoj super vítám tě…jen at nás je tu co nejvíc nooo. Já chci jít k dr. až za 14 dní.
@Teerosek tak pak pošli fotečku testíku, já když měla ducha na testu jako ty, tak na mamatestu také nic nebylo
a dnes už mám krásnou čárku ![]()
Dekuji:-)pridavam foto testiku, tak snad bude vse v poradku a zitra mi to dr snad uz potvrdi:-)
@misulla tý jo, ty už jdeš zítra na ko jo? Tak to držím palečky ![]()
@Teerosek tak už jsi testovala? ![]()
tady je můj dnešní ![]()
@cicmud jj jdu. bud tam neco uvidi nebo ne, posl ms jsem mela 2.3. A dalsi mela dorazit 26.3. Tak uvidim, zitra pisnu.