Poradna duly
Jana Čurdová
@Teerosek tak hlavně v klidu, odpočívej a nestresuj se, to není pro miminko dobré
snad Tě sestřička uklidnila ![]()
@cicmud no, podle toho, kdy přišla minula ms tak mela dorazit včera, jinak podle výpočtu dnes…tak uvidíme no…
ty si mela viditelnou čárku hned?
@Teerosek Tak to je hej, ale opakuju si to snad každou hodinu: nepanikařit a hlavně klid!!! ![]()
Zeny tak jsem to nevydrzela a pro klid duse jsem ve vinohradske nemocnici a cekam na vysetreni. Tak drzte co muzete.
Ty jo holky já vám ten test snad ani nevyfotim, příjde mi o hodně slabší, dyť já už tu čárku skoro ani nevidim ![]()
Zdravím vás ![]()
Tak já, pokdu to klapne, mám termín na začítku prosince. Už mám jednoho malého/velkého raubíře, je mu 15 měsíců. Cesta k němu byla složitější, jsem po 3 potratech, špatná imunologie, špatná hematologiie, endokrinologie…zaléčeno..no tak snad to klapne, musíme věřit. S Ondrou ani nemám moc čas se stresovat. Jo a jsem z Prahy ![]()
@Barunka88 ahoj tak to jsme na tom podobně, já špatná imuno i hemato, tohle těhu mám nasazený prednison, utrogestan, duphostan, clexan a anopyrin, tak doufám že to klapne ![]()
a odkud z Prahy jsi?