Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj nastávající maminky,
je tu některá, která už ví, že čeká prosincové miminko?
@Perouťáčci
jeee, nerikej mi, ze cekas dalsi miminko? to je uzasne
![]()
@heart Já mám termín 16.12. ![]()
@MonikaN.89 Jo jo…neplánovaně:D Ale stalo se..Ty taky???
Ahoj,
já jsem určitě otěhotněla 20.3, takže pokud bude všechno OK (na první ultrazvuk jdu 20.4 a docela se bojím, aby bylo všechno v pohodě)miminko přijde na svět v prosinci. Že se nemusím ničeho bát, že ne! ![]()
@Pavleta Určitě ne! Je třeba myslet pozitivně. Už uvidíš, jak mu krásně bije srdíčko! Já jsem otěhotněla 100% 24.3. K doktorovi plánuji jít až také po 20. Dřív to nemá smysl.
Holky máte silné čárky na testech už?
Já jsem poprvé testovala 6.4 ráno a byly tam dvě sliné. Podruhé jsem to pro jistotu opakovala 7.4, tentokrát odpoledne a čárka byla ještě silnější:-)
@Perouťáčci tohle je vcerejsi ranni test.
Jinak vsem gratuluji a preji hodne stesti!!!
Tak to máte už dálnice.. To já ne…dělala jsem už 6 testů a na všech mám čárky slabé, ale sílí…tak uvidíme. Ale já jsem neměla silné čárky ani u prvního. Nevím, čím to je. Ale měla bych to dostat ale až teď v neděli..tak třeba ještě potvora přijede…i když si myslím, že 6 testů mít asi falešně pozitivních nebudu..
![]()
@Perouťáčci teprve v nedeli?? Tak to ja budu mit v sobotu uz tyden zpozdeni, takze tim se ty dalnice vysvetluji ![]()
@Perouťáčci
ne, ne mě by asi šlahlo
já mám plné ruce Kubíčka a asi by mě odvezli do Bohnic
vůbec nevím, proč jsem šla mrknout na tuto diskuzi…je pravda, že jsem na tebe nedávno vzpomínala, když jsem šla na e-mimino a říkala jsem si, jak se vám asi daří, takže asi karma
že kluci budou mít pomaličku rok atd.
jinak MS, až v neděli a už máš čárky? tak bacha na dvojčátka
![]()
Ahoj holky tak se k vám asi přidám můžu? Zatím mám na testu ducha ale je růžový. A dělala jsem mamatest.Tak uvidím. Jinak všem gratuluji!!!
@MonikaN.89 Hele, tak dvojčata jsou má noční můra, protože jich mám já i manžel v rodině dost. Po pravdě z toho mám strach…
@brculka Určitě se přidej…zkus zase testnout další den…