Poradna duly
Jana Čurdová
@Pavleta tak to moc gratuluju a přeju ať je příští kontrola v pořádku a je
já jdu na kontrolu až 4.5. a příjde mi to hrooozně dlouhý. to budu už 8tt.
Tak včera 20.4 bylo i srdíčko! Ale přítel mě doma večer vystresoval tak, že mám obavy, jestli to mimčo přežilo. Já jen doufám, že jsou miminka od přírody aspoň trošku uzpůsobená tomu, že maminka je skvělá, ale otec je tak trochu idiot, takže sem tam bude třeba trochu odvahy i ze strany mrňouska.
@Pavleta Tak paráda, že bylo srdíčko, držím palečky ať je i nadále vše v pořádku
.Kdy jdeš na další kontrolu? Jinak na ten stres si dávej pozor, není v těhotenství moooc dobrý, měla bys být spíše v klidu ![]()
Ahoj holky
Tak jak vám je? Mě zas není vůbec nic (ještě nejásám, ono to může přijít později). V minulých těhotenstvích mi taky nebylo špatně, ale tentokrát mě ještě ani prsa nezačaly bolet ![]()
Zato mám břicho jak balón
Jsem těhotná necelých 6 týdnů a už vypadám jak ve 4. měsíci. Respektive, poprvé jsem takhle vypadala na konci pátého
Je mi jasné, že je to povoleným břišním svalstvem, ale co je moc, to je moc. Už mě strašně tlačí džíny, gatě na gumu musím oblékat gumou pod břuch. S takovou budu za půl roku jak medicinbal
@brculka Mělas to taky tak, že s každým dalším těhotenstvím poskočilo břicho dřív a dřív?
Ahojte holky,
tak my už máme po prvním ultrazvuku a už nám bije srdíčko
TP vychází na začátek prosince… ![]()
Jinak gratuluju všem maminkám!
Je tu některá z Vás z Prahy?
@PetiteFillette ahojky,tak to mas dobry, ze se cítís dobre.me prsa boli snad uz od 3tt a špatně mi je uz tri tydny. skoro nic doma nejsem schopna udelat.jsem rada, ze neco uvarim a postaram se o malou.snad to brzo přejde, uz jsem z toho hotová.
@Len.Ocko ahojky,gratuluju k srdicku:-)a drzim palecky at je i nadále vse ok.
@Fazoka1 Dekujeme, Kdz tobe vychazi TP? No a s tema prsama a s unavou mi nemluvte… taky mam pocit, ze nic nezvladam a porad bych spala.
Drzim palce, at to brzo prejde!
Kdypak jdete na dalsi ultrazvuk? Ja jsem objednana ted az za mesic pred screeningem, to bude zas cekani… ![]()
@Len.Ocko mně vychází termin na 8.12. ale to je výpočet z netu. oficiální budu vědět az toho 4.5.ja uz se nemuzu dočkat. je to tvé první?
@Fazolka1 Jeee mne podle netu o den pozdeji
Jj me prvni, takze vse strasne prozivam…nadseni a zaroven strach, at je vse v poradku. Uz mas obrazek z utz?:)
Nevim, zda mam takovou fantazii, ale uz tam vidim hlavicku, telicko a zacinajici koncetiny… je to 6+6. Vidite to tam?:)
@Len.Ocko my čekáme druhý a přijde mi, ze to prožívám stejne jako u prvního. moc se tesim a doufam, ze bude vse v pořádku. obrázek jeste nemám. snad na další kontrole, teď nebylo nic vidět, byla jsem moc brzo.
@Perouťáčci
snad už nečekáte druhý?
taky budeme mít vánoční TP 16.12.
My čekáme třetí a asi je to tím, že stárnu a uzrávám, ale každé další těhotenství prožívám svým způsobem víc ![]()
Jinak s těma prsama jsem to asi zakřikla, bolííííí jak čert ![]()
Ahoj holky, tak se hlásím po dnešní kontrole.Bylo krásně vidět srdíčko, všechno je v pořádku, tak mám radost
Dostali jsem průkazku, tak teď jen se těšit na dalšího člena rodiny, do toho nás za měsíc čeká svatba, takže toho mám požehnaně ![]()