Poradna duly
Jana Čurdová
@PetiteFillette Osobně bych o nepořízení kočárku vůbec ani neuvažovala.. taky jsme z vesnice, od listopadu bydlíme v novostavbě a malý mi každý den poo do teď spí na zahradě v kočárku. Čerstvý vzduch je pro ně mnohem lepší než spát doma v postýlce.
Jo a co se týče toho, co jsi sem vložila, tak jsi mě fakt pobavila ![]()
@Fazolka1 Neodrazila
a test trochu silnější. Dokonce bych řekla, že už to není ani duch, ale růžová čárka
. No..uvidíme co bude dál…ještě může opožděně přijít..
@Perouťáčci A budeš takhle nechávat spávat i novorozeně až tříměsíční dítě, když bude prosinec - únor/březen, tzn. mrazy? Já právě asi ne
Mám na chatě ještě jeden starý kočárek po děckách, tak si ho asi vezmu domů pro strýčka příhodu, ale jinak mi přijde, že bych zbytečně vyhodila peníze…
Což mě teda dost štve, protože já jsem kočárkomaniak a na vybírání jsem se stráááášně těšila ![]()
Dneska jsem si sjela na krev, tak zítra uvidíme, co laborka vyplivne ![]()
@PetiteFillette Z hlediska toho, jaké jsou v poslední době mírné zimy, tak bych se toho nebála. Samozřejmě nedám dítě spát ven, když bude -20 stupňů. Ale pokud nebude nějaký extra mráz, tak určitě ven dávat budu.
Holky jako já už to fakt nechápu. Mrcha stále nedorazila, ale dnes ráno na testu hodně slabý dušík. A duchy mám z každého ranního testu. Pokud udělám test v odpoledních hodinách, čárka pěkně sílí…Jako to nechápu…
![]()
@Perouťáčci ja treba nikdy z ranni moci nedelam, protoze moje ranni moc ma barvu jako voda, takze delam vzdycky z druhe ranni a tam je to krasne videt. Hod fotky…
@heart Zkusím to udělat ještě odpoledne a hodím. Já jsem četla i na netu, že jsou ženy, které mají v odpolední moči vyšší koncentraci HCG než v ranní. Asi budu ten případ, protože jinak si to nedovedu vysvětlit ![]()
Holky tak já začínám špinit. Takže to vypadá opravdu na neprosperujici těhotenství…
@Perouťáčci To ještě nemusí nic znamenat, často bývá spolu s těhotenstvím menší hematom. Kdy jsem měla dostat MS? Skočila bych rovnou k dr.
@PetiteFillette No já nevím..zašpinila jsem a nic…teď mám jakoby trochu narůžovělý výtok. Uvidíme co bude dál. K doktorce jdu za týden. Tak uvidíme. Ms měla být v sobotu.
@Perouťáčci Já bych to neviděla beznadějně
Takové zašpinění většinou vůbec nic neznamená
Držím pěsti, ať je na kontrole všechno v pořádku!
Já mám potvrzeno z odběru - hCG 72. Nic moc hodnota sice, ale v normě ![]()
@PetiteFillette Gratuluji mooc!
Mě se v noci rozjela MS… je to hrozné, že to řeknu, ale jsem tak trochu ráda…na prcka máme po synovi ještě alespoň rok čas… nebylo to plánované a tak aspoň víme, na čem jsme.
@Perouťáčci Aha, tak to mě mrzí, ale pokud sis spíš oddechla, tak je dobře, že to je tak jak to je ![]()
Ahoj holky,
tak jsem byla včera u známého na ultrazvuku a je tam! Ještě je maličké (9×8mm), srdíčko prý bude až příští týden, ale nejsme mimoděložní a prý jsme hezky uhnízdění. Tak doufám, že to toho 20.4 vyjde na jedničku:-)
Přeju všem úspěšné testy a ultrazvuky!
Ultrazvuk
Ahoj holky,
tak jsem byla včera u známého na ultrazvuku a je tam! Ještě je maličké (9×8mm), srdíčko prý bude až příští týden, ale nejsme mimoděložní a prý jsme hezky uhnízdění. Tak doufám, že to toho 20.4 vyjde na jedničku:-)
Přeju všem úspěšné testy a ultrazvuky!…
a kolikátý jsi prosim týden?
@majk76 píše:
UltrazvukAhoj holky,
Přeju všem úspěšné testy a ultrazvuky!…a kolikátý jsi prosim týden?
Podle mých odhadů (ovutest)jsem těhotná max.25 dní.
@Perouťáčci tak to mě mrzí, že potvora dorazila, ale asi jsi ráda, tak zase možná dobře, když to nebylo plánované ![]()