Prosinčátka 2015

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1468
12.4.15 21:10

@PetiteFillette Osobně bych o nepořízení kočárku vůbec ani neuvažovala.. taky jsme z vesnice, od listopadu bydlíme v novostavbě a malý mi každý den poo do teď spí na zahradě v kočárku. Čerstvý vzduch je pro ně mnohem lepší než spát doma v postýlce.
Jo a co se týče toho, co jsi sem vložila, tak jsi mě fakt pobavila :lol:
@Fazolka1 Neodrazila :dance: a test trochu silnější. Dokonce bych řekla, že už to není ani duch, ale růžová čárka :hug:. No..uvidíme co bude dál…ještě může opožděně přijít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.4.15 08:40

@Perouťáčci A budeš takhle nechávat spávat i novorozeně až tříměsíční dítě, když bude prosinec - únor/březen, tzn. mrazy? Já právě asi ne :nevim: Mám na chatě ještě jeden starý kočárek po děckách, tak si ho asi vezmu domů pro strýčka příhodu, ale jinak mi přijde, že bych zbytečně vyhodila peníze… :think: Což mě teda dost štve, protože já jsem kočárkomaniak a na vybírání jsem se stráááášně těšila :)

Dneska jsem si sjela na krev, tak zítra uvidíme, co laborka vyplivne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
13.4.15 09:32

@PetiteFillette Z hlediska toho, jaké jsou v poslední době mírné zimy, tak bych se toho nebála. Samozřejmě nedám dítě spát ven, když bude -20 stupňů. Ale pokud nebude nějaký extra mráz, tak určitě ven dávat budu.
Holky jako já už to fakt nechápu. Mrcha stále nedorazila, ale dnes ráno na testu hodně slabý dušík. A duchy mám z každého ranního testu. Pokud udělám test v odpoledních hodinách, čárka pěkně sílí…Jako to nechápu… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
13.4.15 09:36

@Perouťáčci ja treba nikdy z ranni moci nedelam, protoze moje ranni moc ma barvu jako voda, takze delam vzdycky z druhe ranni a tam je to krasne videt. Hod fotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
13.4.15 09:46

@heart Zkusím to udělat ještě odpoledne a hodím. Já jsem četla i na netu, že jsou ženy, které mají v odpolední moči vyšší koncentraci HCG než v ranní. Asi budu ten případ, protože jinak si to nedovedu vysvětlit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
13.4.15 13:27

Holky tak já začínám špinit. Takže to vypadá opravdu na neprosperujici těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.4.15 13:31

@Perouťáčci To ještě nemusí nic znamenat, často bývá spolu s těhotenstvím menší hematom. Kdy jsem měla dostat MS? Skočila bych rovnou k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
13.4.15 21:05

@PetiteFillette No já nevím..zašpinila jsem a nic…teď mám jakoby trochu narůžovělý výtok. Uvidíme co bude dál. K doktorce jdu za týden. Tak uvidíme. Ms měla být v sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.4.15 08:18

@Perouťáčci Já bych to neviděla beznadějně :) Takové zašpinění většinou vůbec nic neznamená :) Držím pěsti, ať je na kontrole všechno v pořádku!

Já mám potvrzeno z odběru - hCG 72. Nic moc hodnota sice, ale v normě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
14.4.15 08:21

@PetiteFillette Gratuluji mooc!

Mě se v noci rozjela MS… je to hrozné, že to řeknu, ale jsem tak trochu ráda…na prcka máme po synovi ještě alespoň rok čas… nebylo to plánované a tak aspoň víme, na čem jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.4.15 08:22

@Perouťáčci Aha, tak to mě mrzí, ale pokud sis spíš oddechla, tak je dobře, že to je tak jak to je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.4.15 08:35

Ultrazvuk

Ahoj holky,
tak jsem byla včera u známého na ultrazvuku a je tam! Ještě je maličké (9×8mm), srdíčko prý bude až příští týden, ale nejsme mimoděložní a prý jsme hezky uhnízdění. Tak doufám, že to toho 20.4 vyjde na jedničku:-)
Přeju všem úspěšné testy a ultrazvuky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
14.4.15 09:24

Ultrazvuk

Ahoj holky,
tak jsem byla včera u známého na ultrazvuku a je tam! Ještě je maličké (9×8mm), srdíčko prý bude až příští týden, ale nejsme mimoděložní a prý jsme hezky uhnízdění. Tak doufám, že to toho 20.4 vyjde na jedničku:-)
Přeju všem úspěšné testy a ultrazvuky!… ;) a kolikátý jsi prosim týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.4.15 09:58
@majk76 píše:
UltrazvukAhoj holky,
Přeju všem úspěšné testy a ultrazvuky!… ;) a kolikátý jsi prosim týden?

Podle mých odhadů (ovutest)jsem těhotná max.25 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
14.4.15 20:58

@Perouťáčci tak to mě mrzí, že potvora dorazila, ale asi jsi ráda, tak zase možná dobře, když to nebylo plánované :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí