Prosinčátka 2015

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7312
5.5.15 12:12

Ach jo. já se tý fotky nedočkám :(.kontrolu máme za sebou a mimi opět předvedlo, že se ukazovat prostě nebude. chudák dr. už z něj byla taky hotová. potřebovala ho konečně změřit kvuli objednání na skrenning a lovila ho tam asi 20min.no za týden si to zopakujeme a snad budem konečně uspěšnější. ale jinak je mimi tam kde má a srdíčko bije. :dance:
ted už mi nikdo nevymluví, že je to holka. kluci se ukazovali pokaždý a ještě se vyčpulovali aby je náhodou nikdo nepřehlídl. tohle mimi si na schovku hraje od samého počátku.

jo a utroš změněn na duphostan. uvidíme za týden jestli to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.5.15 08:52

Fazolka

Ahoj Fazolko,
já vím, nestresovat se. To bych se ale musela odstěhovat nejlépe k mamce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.5.15 19:45

Jeee super, moc gratuluju :) My už na ultrazvuku viděli, jak prcek mává ručičkama a nožkama…krásný! Se svatbou držím palce, nás čeká za dva…už se trochu děsím, jak narostu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.7.15 09:09

Pohyby mrňousa

Ahoj holky,
jak se vyvíjejí vaše prosinčátka? My jsme byli na UTZ ve čtvrtek (19+3)a všechno bylo v pohodě. Začala jsem víc odpočívat a mám pocit, že mimčo se mi najednou nějak moc neozývá. Dokonce se ani tolik nebudím, ale to může být tím, že partner, který chrápe, není zrovna doma:-) Nicméně mám trochu strach, že už ta činnost mrňousa není tak znatelná. Myslíte, že to může být tím, že si už udělal víc místa v bříšku (docela mě bolelo roztahování dělohy) nebo že jsem se dala víc do klidu já?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
20.7.15 16:05

Tak máme genetiku i s utz za sebou. tak dr. byl nakonec silnější a to naše stydlivý miminko co mu tam opět předhazovalo záda i pupečník přepral. nakonec čekáme navzdory všem předpovědím, že to bude holka třetího zdravýho kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.8.15 18:17

Taky se hlasim do diskuze. Termín porodu máme 20.12. A bude to páreček. :D bohužel musím od 17 tt ležet. Má tu někdo stejný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí