Poradna duly
Jana Čurdová
Ach jo. já se tý fotky nedočkám
.kontrolu máme za sebou a mimi opět předvedlo, že se ukazovat prostě nebude. chudák dr. už z něj byla taky hotová. potřebovala ho konečně změřit kvuli objednání na skrenning a lovila ho tam asi 20min.no za týden si to zopakujeme a snad budem konečně uspěšnější. ale jinak je mimi tam kde má a srdíčko bije. ![]()
ted už mi nikdo nevymluví, že je to holka. kluci se ukazovali pokaždý a ještě se vyčpulovali aby je náhodou nikdo nepřehlídl. tohle mimi si na schovku hraje od samého počátku.
jo a utroš změněn na duphostan. uvidíme za týden jestli to bude lepší.
Ahoj Fazolko,
já vím, nestresovat se. To bych se ale musela odstěhovat nejlépe k mamce:-)
Jeee super, moc gratuluju
My už na ultrazvuku viděli, jak prcek mává ručičkama a nožkama…krásný! Se svatbou držím palce, nás čeká za dva…už se trochu děsím, jak narostu ![]()
Ahoj holky,
jak se vyvíjejí vaše prosinčátka? My jsme byli na UTZ ve čtvrtek (19+3)a všechno bylo v pohodě. Začala jsem víc odpočívat a mám pocit, že mimčo se mi najednou nějak moc neozývá. Dokonce se ani tolik nebudím, ale to může být tím, že partner, který chrápe, není zrovna doma:-) Nicméně mám trochu strach, že už ta činnost mrňousa není tak znatelná. Myslíte, že to může být tím, že si už udělal víc místa v bříšku (docela mě bolelo roztahování dělohy) nebo že jsem se dala víc do klidu já?
Díky.
Tak máme genetiku i s utz za sebou. tak dr. byl nakonec silnější a to naše stydlivý miminko co mu tam opět předhazovalo záda i pupečník přepral. nakonec čekáme navzdory všem předpovědím, že to bude holka třetího zdravýho kluka.
Taky se hlasim do diskuze. Termín porodu máme 20.12. A bude to páreček.
bohužel musím od 17 tt ležet. Má tu někdo stejný problém?