Prosinčátka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
9.4.15 20:01

@Perouťáčci No až v pondělí a myslím ze jsem otěhotněla 26.3 tak ze dneska 14 dní. Tak nevím zda jsem těhotná nebo ne.Je to celkem neplánovaně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
9.4.15 20:47

@brculka To si myslím, že ano. Byla čárka dřív jak za 5 minut?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
9.4.15 21:45

@Perouťáčci
tak to jsme zvedava, jak to dopadne, budu ockem nakukovat…jen se optam MS mas mit v nedeli proc jsi testovala, mela jsi nejake podezreni? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
9.4.15 21:49

@Perouťáčci jo ukázala se hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
10.4.15 20:53

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Doma už máme jednoho drobečka, holčičku a teď jsme se od listopadu snažili o druhé. byla jsem poslední dobou dost unavená a začali mě bolet prsa, tak jsem si ještě před MS udělala test a ejhle během minuty úplný dálnice :) byla jsem u dr, ale bylo moc brzo, takže jsem objednaná na 4.5.,tak snad vše dopadne dobře a dostanu průkazku :) Termín by vycházel na 8.12. dle poslední MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.4.15 09:07

Ahoj holky,
tak já testovala s odstupem času včera ráno a narozdíl od pondělka už jsem nemusela čekat na čárku, vyjela prakticky hned, i když jinak barevná (ale na té barvě prý tolik nezáleží), tak si říkám, že sílíme a jsme v pořádku. Jen mě trápí, že mám nějaké návaly, je mi zima, pak horko, myslím, že se mi rozbouřily kvasinky a dneska jsem si měřila teplotu v pochvě a mám 37,4. Je to normální? :nevim: Raní nevolnosti nemám, spíš jsem utahaná večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
11.4.15 10:39

Ahoj, můžu se přidat? Máme doma už dvě děti (7 a 3 roky) a nechala jsem se ukecat ještě na jeden kousek :mrgreen: Antiko jsem vysadila minulý měsíc a tento týden už duchařím :lol: MS měla přijít včera až zítra a dnes na ranním testu duch v limitu a celkem pěkně viditelný. Ještě moc nejásám, digi clearblue včera z odpo moči byl negativní. Pokud budou testy sílit, chci jít příští týden na krev jako samoplátce a až pak se objednat k dr. TP by vycházel na 18.12. Pro mě trochu změna, obě děti mám jarní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.4.15 14:07
@Pavleta píše:
Ahoj holky,
tak já testovala s odstupem času včera ráno a narozdíl od pondělka už jsem nemusela čekat na čárku, vyjela prakticky hned, i když jinak barevná (ale na té barvě prý tolik nezáleží), tak si říkám, že sílíme a jsme v pořádku. Jen mě trápí, že mám nějaké návaly, je mi zima, pak horko, myslím, že se mi rozbouřily kvasinky a dneska jsem si měřila teplotu v pochvě a mám 37,4. Je to normální? :nevim: Raní nevolnosti nemám, spíš jsem utahaná večer.

Ahoj no testíky jsou pěkný. Zvýšená teplota je normální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.4.15 14:09
@PetiteFillette píše:
Ahoj, můžu se přidat? Máme doma už dvě děti (7 a 3 roky) a nechala jsem se ukecat ještě na jeden kousek :mrgreen: Antiko jsem vysadila minulý měsíc a tento týden už duchařím :lol: MS měla přijít včera až zítra a dnes na ranním testu duch v limitu a celkem pěkně viditelný. Ještě moc nejásám, digi clearblue včera z odpo moči byl negativní. Pokud budou testy sílit, chci jít příští týden na krev jako samoplátce a až pak se objednat k dr. TP by vycházel na 18.12. Pro mě trochu změna, obě děti mám jarní.

Ahoj jasně přidej se! No tak já mám doma už 3 děti a teď to vypadá na další. Nějak jsme sním už nepočítali. Taky na testu mám zatím jen dušík ale celkem je vidět tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.4.15 14:09
@Fazolka1 píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Doma už máme jednoho drobečka, holčičku a teď jsme se od listopadu snažili o druhé. byla jsem poslední dobou dost unavená a začali mě bolet prsa, tak jsem si ještě před MS udělala test a ejhle během minuty úplný dálnice :) byla jsem u dr, ale bylo moc brzo, takže jsem objednaná na 4.5.,tak snad vše dopadne dobře a dostanu průkazku :) Termín by vycházel na 8.12. dle poslední MS.

Jasně přidej se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
11.4.15 17:24

Ahoj holky, my máme doma jedenácti měsíčního prcka. Co se týče testů, tak já mám už přes týden stále jen duchy. Ty testy vůbec nesílí. Tak nevím, co to má znamenat. Ale vždy tam jsou v limitu..tak fakt nevím…no jsem zvědavá, co bude.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
11.4.15 17:49

@Perouťáčci Já měla u obou předchozích dětí vždycky jenom duchy, nikdy jsem neviděla dálnice na vlastní oči. Ale teda testovala jsem jenom do potvrzení, pak už jsem šla k doktorovi na krev, takže možná bych ty tlustice později měla. Tím chci říct, že si myslím, že já mám prostě tu hladinu hCG nižší, tak třeba ty taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.4.15 19:04
@Perouťáčci píše:
Ahoj holky, my máme doma jedenácti měsíčního prcka. Co se týče testů, tak já mám už přes týden stále jen duchy. Ty testy vůbec nesílí. Tak nevím, co to má znamenat. Ale vždy tam jsou v limitu..tak fakt nevím…no jsem zvědavá, co bude.. :nevim:

No já mám taky na testech duchy. Jinak jaký test je nejlepší? Nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
11.4.15 19:32

@Perouťáčci já u prvního taky neměla nijak výraznou druhou čárku, dokonce 10dní po zpoždění, ale šla jsem k dr a pak už netestovala, tak nevím, zda bych měla dálnice :nevim: Teď ale u druhého mám dálnici hned a měla jsem ji bez zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
11.4.15 19:47

Já jsem právě měla u prvniho jasné čárky už 12 dpo…no uvidíme… Miminko není plánované, sice by mě to mrzelo, ale na druhou stranu bych si užila více syna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí