Poradna duly
Jana Čurdová
@Bebuu Nepřikrmujeme a zatím se ještě ani nechystáme. Sice se na to už těším, ale začnem až na doporučení doktora. Malý zatím přibírá až až (doktor si dělá srandu, že bych mohla kojit dvě).
@Zireael no my taky pribirame dobre. Ted mame 8 kilo ale uz pred meaicem rikala doktorka ze muzu pomalu zacit s mrkvi a tak. Jeste sem tedy nezacala…moc se mi nechce. Ale asi to po patem mesici zkusim.
@Bebuu No náš doktor se zatím ani nezmínil. Na kontrolu jdeme za dva týdny přesně v pěti měsících, tak uvidíme, ale asi počkáme až do toho půl roku (jedině kdyby se mi začal po jídle vysloveně natahovat). Jinak před dvěma týdny měl 7 kilo, teď odhadem tak 7,5 (a to se mezi 3. a 7. týdnem zadrhl a za čtyři týdny nabral s bídou 200 g - tak to teď dohání
)
Nas maly ma zitra 5 měsíců a začali jsme kasi na vecer. vcera dostal prvních pár lzicek. jinak jen kojim.
@Adis89 Mikouš právě taky slintí jak male čunče už asi 2 měsíce
V nedělu jsme byli na te psychomotorice a tam nám řekli, že to slintění nemusí byt ze zuby, ale ze slabých zadových svalů, což mi máme. ![]()
@mixa30 my to budem mít asi od těch zubů už má možná náznak že se klube
a jinak neboj svaly mu zesílí ![]()
@Adis89 jj, zesílí z toho strach nemám, on je totiž jinak strašné šikovnej a hodně popředu, takže bych tohle ani nečekala
A jsem ráda, že jsme tam šli, dozvěděli se hodně věcí, jak si s malým hrát a přitom ho posilovat atd. a hlavně, že jsme v tomhle vývoji v pořádku ![]()
Ahoj holky. Ráda se přidám. Mám holčičku Kristýnku narozenou 24.11. a bude tady asi nejmenší miminko. Míry doufám, že už má
5 Kg na poslední kontrole 4,9kg a cm přesně nevím asi 62.Je plně kojená, zatím bez příkrmů. Narodila se v 39+4 tt s mírami 2650g a 46cm.
@mixa30 Tak to je moc dobře. Já jsem s malým zase chodila na rehabku kvůli tomu, že preferoval levou stranu a taky už je to Ok
A co už umí ten Váš malý šikula ![]()
Holky co jeste kojite…uz prikrmujete nebo se chystate?