Maminy v Dublinu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1042
30.1.12 21:58

Moni, bohuzel neznam nikoho, kdo by touto spolecnosti psa prevazel, jenom vim, ze se to resilo na FB. Kazdopadne zavolat tam muzes a radne se na vsechno poptat. Drzim pesti, at to vyjde a pejsek se dostane do Irska v poradku. Kde budete bydlet v Dublinu? Kdyz tak se prihlas na FB na stranky Ceske maminky v Irsku, je tam spousta holek, i z Dublinu a okoli. Ja bydlim kousek od letiste, ale uz to neni primo Dublin, je to takove typicke satelitni mestecko a jmenuje se Swords. Do Dublinu jezdim do prace, ale jinak se tam ve volnu moc nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika 444
30.1.12 22:23

no my budem bydlet u toho největšího parku v evropě se ZOO as 35 min od středu..

• Citovat
  • Upravit
1042
30.1.12 22:59
Monika 444 píše:
no my budem bydlet u toho největšího parku v evropě se ZOO as 35 min od středu..

Phoenix Park…bydlela jsem kousek od nej skoro 3 roky. Je to hezka lokalita, blizko do centra…to mate fajn…park je uzasnej na prochazky, pikniky (kdyz je zrovna teplo :lol: ), in-line brusle a ZOO je moc hezka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
23.2.12 01:40

A čím jsi letěla? My jsme totiž letěli z Prahy Aer Lingusem 14.2.

Monika 444 píše:
No každopádně 14.2. odlétám a ráda bych se s někým z Vás sešla, at tam nejsem, tak sama :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika 444
23.2.12 12:22

Letěla jsem aer lingusem, ale z Vídně.

• Citovat
  • Upravit
1313
23.2.12 14:34

aha my z Prahy. ja bydlim v centru a uterky se schazime s holkama na hristi v parku v St.Stephen Green

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika 444
24.2.12 12:51

Já vím,ale pokud hlídám 2 děti, tak je to na mě moc daleko…já bydlím u phoenix parku :(

• Citovat
  • Upravit
Monika 444
24.2.12 15:55

nevíte někdo, jestli se dá v Dublině sehnat přebalovací podložky pod mimi, takové ty obdélníkové?a prý tu nemají koj. vodu, je to pravda?

• Citovat
  • Upravit
1042
24.2.12 19:33

Moni, z Pheonix parku se dostanes do centra jednim autobusem…kdysik jezdila 39 a 10 nevim, jak je to ted, casto to meni. Gumove podlozky sezenes v Mothercare i Argosu. Kojeneckou vodu tady nemaji, ale dole u reky, je Slovak shop, je to primo na nabrezi, kousek od Pheonixu, tak prodavaji koj. vodu Lucku. Ale uprimne, ja ji nikdy nepouzivala a Irove takovou vec opravdu neznaji. Prevarena voda uplne staci. Jinak ti doporucim, pokud jsi na FB, jak uz jsem psala, stranky Ceske maminky v Irsku a taky Bazar v Irsku SK & CZ. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
25.2.12 14:02

Ja mam podlozky od pampers z tesca. kojeneckou vodu jsem taky neresila,davala jsem jen v cr. ted uz mu na pitit davam jen prefiltrovanou.
Vcera jsme ze byli podivat v Blanchi na domek a mam smiseny pocity ale strasne bych se chtela stehovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

O Budulínkovi

• (5) + 5 recenzí