Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, myslíte že je to duch? Jsem pravděpodobně 14 dpo.
@Karol567 něco tam vylovím ale na 14dni se mi to zdá strašně málo …
Dobrý den, co si myslíte o tomto testu? Včera byl první den vynechání a byl sněhobílý ( dělán odpoledne mamatest), dneska dělán z ranní m.,taky mamatest a vidím ducha. V reálu je duch až dolů, na fotce hůř vědět plnost čárky.
Poslední ms jsem měla 1.-5.6 a co mám zapsané tak 17.-18.6 jsem měla narůžovělý výtok
Dělala jsem takhle brzy po vynechání, protože mám takový divný pocit. Zkusila jsem i digi ale ten byl už vůbec negativní.
Myslíte že má cenu testovat dál? Už jednou se mi stalo že to byl falešný duch (mamatest), ale to bylo ještě před tím než měla přijít ms. Ale zase z jiného podobného ducha po vynechání (opět mamatest) máme doma v srpnu ročního syna ![]()
@Anonymní 57755167 Něco tam vidím ale spíše bych se přikláněla k falešnému testu. Pokud ms nepřijde zopakovala bych až za dva dny.
No, zatim ms nemáš, pokud nedorazí cenu testovat má, ale počkala bych aspon dva dny a urcite z ranní moči, pokud se neco děje, mělo by to být lépe viditelné.
@Beruska999999 jojo, teď už určitě z ranní moči pokud ms nepřijde, uvidím
Takhle to bylo právě ještě v limitu hnedka po namočení, jelikož mám ty dva vynechané tak to ještě zkusím
Kdyby to bylo před očekávanou ms tak bych řekla že je to blbost, protože vždy mi to vyšlo právě falešně
![]()
Ahoj, prosím poradíte? nevím co si myslet jsem 10-11 dpo a ted z jedné moci 2 rozdilne vysledky mamatestu, uz nevim co si myslet 😏delala jsem dokonce 3 a na tretim je ultra duch
@terunda máš fotku jak doběhl ten třetí test? Vypadá to slibně. Na tom třetím jde ta čárka vidět hezky ale určitě bych z ranní moči zopakovala
@miamia142 ten třetí tu vubec neni nafoceny, na nem neni prakticky nic
ten samostatny je pred zaschnutim jeden z těch dvou na druhé fotce
@terunda aha tak uvidíš jak z ranní moči. Na tom jednom duch je otázka zda je falešný. To teď bohužel ti nikdo s jistotou neřekne.