Může se jednat o příznaky těhotenství?

Anonymní
9.10.24 08:04

mohu mít příznaky?

Užívám antikoncepci a tento měsíc jsem měla styk před 12 a 11 dny. Včera večer jsem snědla dost těstovin po kterých mi bylo těžko od žaludku ale v noci mi začalo být dost špatně, až na zvracení a trvá to i teď. Celou noc jsem nespala. Mně ihned napadlo těhotenství. Mohu už mít příznaky jako je nevolnost? Krvácení má přijít v pátek ale vím, že nepřijde protože mi nepřišlo ani minulý měsíc, ale těhotná jsem nakonec nebyla. Nyní však možná mohu být i když jsem použila pharmatex při kterém jsem však mohla pochybit a tak byl neúčinný. Ukáže mi test v pátek ráno pozitivní výsledek pokud jsem těhotná?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11809
9.10.24 08:09

Si se přežrala. :roll:…proč užíváš HA kdyz nevěříš v její účinek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35713
9.10.24 08:09

Takže bereš HA+pharmatex. To fakt těhotná nejsi ani kdyby jsi chtěla. Jen jsi se přežrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4859
9.10.24 08:10

Užíváš antikoncepci a pharmatex. Těhotná na 99,9% nejsi a špatně je ti z jídla nebo jsi chytila nějaký bacil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.24 08:12

@JancaS84 jenže při pharmatexu jsem pochybyla takže jako kdyby nebyl. Účinkoval asi jen z části. @Vladusxx protože tento měsíc 2 a půl hodiny po užití HA jsem měla jednu řidší stolici a přesto, že jsem postupovala tak jak jsem měla a účinek HA byl zachován tak se bojím, že neučinkovala

• Citovat
  • Upravit
35713
9.10.24 08:23
@Anonymní píše: Více

S těmi úzkostmi se někde léčíš? Jestli ne tak by jsi měla. Nebo neprovozuj sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí