Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jedna čárka je z dnešní ranní moči, ty Dvě čárky jsou ze včerejšího dne odpoledne ve 14:00 hodin.
Jak je tohle možné? A jak tohle mám brát? Jsem teda těhotná nebo nejsem. Snažíme se o miminko a z tohohle jsem úplně vedle jeden den šťastný druhy den jsme otrávení 😭 😭
Zkus ještě jiný test zítra z ranní moči. Ale je to zvláštní, spíš by to mělo být naopak. Mě vždycky Dr. Max ukázal výsledek správně, ale vždycky jsme si udělala jen jeden test z ranní moči a dál už ne.
Tyjo, tak to je ve hvězdách a docela mě zajímá, jak to pak dopadne. Urco sem pak napiš.
Držím palce
PS : kolik dní ti mešká ms?
To je zvláštní, hcg je ráno nejvyšší, proto by měl být ranní test jasně pozitivní.. Zkus zítra ráno znovu, asi nic jiného nevymyslíme ![]()
@Šmoulice píše: Více
Muzu se zeptat kolik stoji ty vysledky s krven jako samoplatce? Děkuji ![]()
Zkusila bych znovu ráno test a případně fakt zkusit zajít na krev. Mohl být třeba ten ranní test vadný.
@Hanulka54 ahoj ještě nijak počkám ještě, pokud mi nepřijde ms. Ale asi to dostanu jelikož mě poboliva podbrisek, mám citlivé prsa, horečka ráno 😔
@D888 mě boleli prsa když jsem byla těhotná, ale nechci ti dávat falešnou naději. Kdy by si to měla dostat? Pak dej vědět, myslím na tebe.
@Hanulka54 no já se cítím úplně stejně jako když jsem byla těhotná.. než jsem teda potratila 😔 mám zatím stejné příznaky ale taky to může byt jen v mě hlavě jelikož si moc mimi přeju.. měla bych to dostat od 13.10 nebo nějak 15.10 tak jsem zvědavá 🙏🏽 🥴
@D888 a nechceš zkusit ještě test pro jistotu? Já bych to asi nevydržela to čekání