Mamograf pro samoplátce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
17.3.16 14:35
@90-60-90 píše:
@TwitterPokud máš nejasný nález, nebo nejde udělat sono, na mamograf nárok máš. Chodí tam i 20 leté slečny. V čem je problém, jak Ti to vysvětlili?
Pardon mamograf stojí 700,– Kč

no já vím, ještě jsem jí to řekla do telefonu, že už jsem sono před 2 lety měla, ale paní doktorka řekla, že pro velká prsa není plnohodnotným vyšetřením a spíš bych potřebovala mamograf :nevim: a bylo to ve stejné nemocnici :zed: no a že kdyby se jim něco nezdálo na sonu, že mě pošlou na mamograf. Asi si to tam s nima budu muset pořádně vyříkat :cert: minule mě neposlali nikam :cert:
Jak jsem psala, nechám to teď tak, potřebuju stejně vyšetřit podpaží, mám to nějaké zduřené a byla jsem objednaná k doktorovi, aby se podíval. Tak se podívají přímo tam.Ale ten mamograf mě teda s.re :cert: :zed: i do budoucna :zed:

• Citovat
  • Upravit
782
17.3.16 14:37

@Twitter

Zavolej si do Brna, nebo Olomouce na soukromou kliniku, tam se přeptej odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
17.3.16 14:45

To je divný, taky jsem si mamograf platila. Ale je fakt, že jsem měla doporučení od gyndarky, šla jsem tam s tím papírem, ovšem jako samoplatce. Nikdo se ničemu nedivil, bylo to teda v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
17.3.16 14:47
@90-60-90 píše:
teď jsem se na ně dívala :roll: nabízí modré z nebe…Jsi těhotná? Jinak nevím, proč by Tě neměli vzít na mmg

né, nejsem těhotná :) a ani minule jsem nebyla. Teď jsem našla článek, proč se to nedělá do toho 40 tého roku pro samoplátce. Akorát nerozumím spíš tomu, proč někde vyšetření dělají a jinde nedělají :nevim: Zaplatím si pětistovku a ještě odcházím s pocitem, že mě ani pořádně nevyšetřili. Tenkrát jsem byla rozčarovaná, protože mě to doporučila i gynekoložka (ale žádanku můra nenapsala).
 http://www.vitalia.cz/…raf-ublizit/

Nu což, budu věřit, že mě nic není. Mrzí mě, že člověk chodí na prevence, byť si je chce i sám platit, ale hold to pořád v tomto státě drhne.

• Citovat
  • Upravit
782
17.3.16 14:48

@Twitter

nenech se odbýt, na mamo máš nárok, pokud Tě nemohou vyšetřit sonem.

Ještě zavolej do Brna na Žlutý kopec, tam se přeptej, ale u nás je toto běžný postup.
mamograf sám o sobě není všemocný, často udává vysoké % falešných nádorů -tím nemyslím, že bys ho měla. Je tam velké radiační záření…Nemáš nějaké onemocnění proč Tě nechtějí toto vyšetření udělat? nemusíš odpovídat veřejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
17.3.16 14:50
@Anik píše:
To je divný, taky jsem si mamograf platila. Ale je fakt, že jsem měla doporučení od gyndarky, šla jsem tam s tím papírem, ovšem jako samoplatce. Nikdo se ničemu nedivil, bylo to teda v Brně.

já nemám doporučení právě. Myslela jsem, že bych si to zaplatila, abych měla jistotu, že jsem zdravá, když jim minule sono moc neřeklo. Tak nedá se. Ještě jsem se dívala na naši krajskou nemocnici, ale mamografie se pro ně dělá taky na Atlase - tam kam chodím.
Každopádně všem moc děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
782
17.3.16 14:51

@Twitter

jasně, ale pokud není možné jiné vyšetření, tak je nutné zvolit mmg. Vím, že v Brně a Olmě toto dělají, koukni se na ten odkaz, nebo se tam přeptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
17.3.16 14:52

@90-60-90 do Brna je to trochu z ruky. Nemám s prsama konkrétní problém. Jenom jsem si říkala, že pokud by to šlo, ráda bych si to vyšetření zaplatila. Možná příště zkusím to Brno, děcka budou i trochu větší, tak je pohlídá babička. Zatím je mám dost malé.

• Citovat
  • Upravit
782
17.3.16 14:53

@Twitter

V Brně a Olmě dělají bez doporučení:
Tento ceník se vztahuje pro ženy, které přijdou na PREVENTIVNÍ vyšetření prsou:

1. bez žádanky od lékaře a bez kartičky ZP
  1. ženy mladší 45 let

to uvádějí na stránkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
17.3.16 14:54

@Twitter

je to z ruky ze Zlína, ale co naděláš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
17.3.16 14:56

@90-60-90 mě jen vrtá hlavou, proč to prostě někde udělají a jinde právě ne :think: když si to člověk platí, tak pojišťovna s tím nemá co dělat :think: Na odkaz jsem se dívala, děkuji. Příště bych zvolila jedno z těchto dvou pracovišť. Blíž stejně asi nic není.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
17.3.16 14:57
@90-60-90 píše:
@Twitter

V Brně a Olmě dělají bez doporučení:
Tento ceník se vztahuje pro ženy, které přijdou na PREVENTIVNÍ vyšetření prsou:

1. bez žádanky od lékaře a bez kartičky ZP
  1. ženy mladší 45 let

to uvádějí na stránkách

no právě, dívala jsem se na to :think: jak budu na sonu, zeptám se na to. Možná by byli rádi, kdybych zaplatila sono 500 a ještě mmg 800kč :mrgreen: nebo nevím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4992
17.3.16 15:06

@Twitter A proč tak vehementně trváš na mmg? Zeptej se na gyndě, mně to svého času sama doktorka navrhla a dala doporučení do soukromého mamo-centra. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
17.3.16 16:41

Zkus najít něco, co máš blízko:
http://www.mamo.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
17.3.16 17:55
@Anturie píše:
@Twitter A proč tak vehementně trváš na mmg? Zeptej se na gyndě, mně to svého času sama doktorka navrhla a dala doporučení do soukromého mamo-centra. :)

@Anturie protože sono u mě není dostatečné - mám prsa velikosti J. Tak proto :) A když už si to mám platit, tak jsem chtěla, aby vyšetření splnilo účel. Na sonu to s nima ještě prodiskutuju.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex