Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Twitter můžeš si to zaplatit, není problém. zavolej přímo do centra, kde to dělají. Já to mám na doporuč. dr už od 28 a vim, že tam byly mladé holky, platily si to sami.. jen u nás fakt dlouhá obj. lhůta ![]()
@martina.se tak to by bylo bezva. Zavolám a zeptám se. Ale chtěla jsem se ujistit, aby nedošlo k nějakému nedorozumění. Protože jedna lékařka tvrdí že si to platit můžu, jiná zas že nemůžu ![]()
můžeš, stojí 500,– Kč.
Od 45 let věku pacientky je mamo 1× za 2 roky zdarma. Mimo tento termín je možné vyšetření absolvovat jako samoplátce.
Vyšetření, které se provádí u pacientek vztahujícími se k prsní žláze (bolest, tlak, sekrece, změna tvaru bradavky nebo prsu, atd.). Vyšetření je plně hrazeno zdravotní pojišťovnou, není omezeno věkem, žádanku na dané vyšetření může vystavit lékař jakékoliv odbornosti.
@Twitter Můžeš jako samoplátce, já byl ave 30, v 35 a ve 40 už jsem šla na pojišťovnu, OZP proplácí od 40. Před 10 lety jsem platila 500, teď je cena myslím 700. Cca.
Takže, volala jsem si a na mamograf a prý nemám právo ani jako samoplátce, že mi není 40. Sestra se ještě šla ptát doktora, aby se ujistila. tak mě objednali aspoň opět na to SONO
@martina.se Tak je možné, že ve vašem spitále si to mohly ženy hradit sami
@90-60-90 tak nemůžu, právě jsem s nimi mluvila, můžu jen sono a to stojí 500kč.
A chodím do nemocnice Atlas ve Zlíně. Je to soukromá nemocnice ![]()
@Twitter píše:
A chodím do nemocnice Atlas ve Zlíně. Je to soukromá nemocnice
tak se objednej jinde. naprosto nechápu, co mají za problém
u nás fakt bez problémů.
@Twitter Pro boha, co to bylo za…
na sonu, že ti řekla, co řekla? K ní už nikdy ![]()
Jak píšou holky, mamo si zaplatit můžeš, ale spíš na mamu není vše jasné a poté následuje sono, kde ti např. podrobně vyšetří i podpaží…
@martina.se ale tady ve Zlínském kraji to dělají jen tam ![]()
Dívala jsem se na jiné nemocnice, ale od nás daleko a tam to pro samoplátce dělají
taky nechápu, co řeší, když jsem ochotná zaplatit ![]()
Pokud máš nejasný nález, nebo nejde udělat sono, na mamograf nárok máš. Chodí tam i 20 leté slečny. V čem je problém, jak Ti to vysvětlili?
Pardon mamograf stojí 700,– Kč
@Anturie je fakt, že podpaží vyšetřit potřebuju, protože se mi zdá jedno dost zduřelé a byla jsem na PO objednaná k obvodnímu. Ale jelikož mě teda objednali na ÚT na sono, tak jsem návštěvu u obvodního zrušila.
Původně jsme ale chtěla mamograf. No teď to nechám tak jak to je
budu muset zatápat, kde je tady nejbližší spitál, kde si to můžu zaplatit
ale o žádném jiném nevím ![]()
@Twitter píše:
@martina.se ale tady ve Zlínském kraji to dělají jen tam
Dívala jsem se na jiné nemocnice, ale od nás daleko a tam to pro samoplátce dělajítaky nechápu, co řeší, když jsem ochotná zaplatit
naprosto nechápu tento přístup.. to prostě musí být i jiné pracoviště ![]()
@Twitter píše:
A chodím do nemocnice Atlas ve Zlíně. Je to soukromá nemocnice
teď jsem se na ně dívala
nabízí modré z nebe…
Jsi těhotná? Jinak nevím, proč by Tě neměli vzít na mmg
Dobrý den,
Cena je tuším okolo sedmi stovek. Platila si to některá už sama?
chtěla bych se zeptat, jestli si můžu ve svých 32 letech zaplatit mamograf?
Byla jsem na sonu, ale doktorka mi řekla, že to nemá moc smysl, protože mám tak velká prsa, že tkáň vlny neprostoupí a ona všechno nevidí.
Tak jsem se jí ptala, jestli si můžu mamograf zaplatit tedy jako samoplátce a řekla, že ne. Obvodní zas, že ano. Tak nevím jak to vlastně je
Děkuji za odpovědi