Manduca - nošení na zádech

16291
4.6.10 23:13

Manduca - nošení na zádech

Ahoj, omlouvám se o už dalším tématu o manduce, ale nevím zda by bylo vhodné toto psát do nějakého staršího tématu a zda by někdo odpověděl :lol:

Chtěla bych se zeptat zda nemáte někdo tipy jak při nošení na zádech přidělat ten „šáteček“ přes hlavičku když dítě usne, my dnes poprvé vyrazili v této sestavě a ještě že jsem měla ten šáteček vytažený z kapsičky, protože jsem tam zaboha rukou nedosahla, i tak jsem si musela pomáhat ramínkem - chytit očko šátečku a přitahnout ho blíž abych ho mohla chytit do ruky a upevnit :lol:

Jsem jen takový dřevo, nebo to opravdu na zádech bez pomoci nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
51750
5.6.10 08:09

Hanule já teda nevím, zatím jsem to neřešila, Eli mi tak ještě neusnula, ale asi bych na tvém místě nechávala tu kapucku vytaženou, když ho budeš dávat na záda. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
5.6.10 09:29

Kapucku nosim vytazenou, v okach, ktere se zahakavaji za ty sponky na ramennich popruzich, mam kusy tkalounu, cca 20cm na kazde strane, za ty kapucku chytnu, pretahnu pres hlavicku a pak uz snadno dosahnu na samotna oka a chytim je do tech sponek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
5.6.10 10:55

Když jdu na delší dobu s dětma sama, tak nechávám kapucku vyndanou, pak už to docela jde zaháknout. Pokud jde i manžel, nechávám kapucu zastrčenou a on jí pak vytáhne. Občas mi se zaděláním do sponek pomůže starší syn, ale to musí mít zrovna tu správnou náladu :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
5.6.10 21:54

Já ji právě vytaženou měla, ale prostě jsem na ně nedosáhla :twisted: Potvory to jsou. Tkalouny zkusím, taky jsem nad nimi přemýšlela. Díky moc za odpovědi .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
8.6.10 21:01

Ahoj,
tak my mame sice Ergo, ale je to zhruba to same, akorat ta kapucka je venku porad. Nam kdyz prcek usne a jsem sama, tak nekoho poprosim, at to tam proste zapne. Mam zatim tu nejlepsi zkusenost. Lidi jsou mili… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí