Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj, omlouvám se o už dalším tématu o manduce, ale nevím zda by bylo vhodné toto psát do nějakého staršího tématu a zda by někdo odpověděl ![]()
Chtěla bych se zeptat zda nemáte někdo tipy jak při nošení na zádech přidělat ten „šáteček“ přes hlavičku když dítě usne, my dnes poprvé vyrazili v této sestavě a ještě že jsem měla ten šáteček vytažený z kapsičky, protože jsem tam zaboha rukou nedosahla, i tak jsem si musela pomáhat ramínkem - chytit očko šátečku a přitahnout ho blíž abych ho mohla chytit do ruky a upevnit ![]()
Jsem jen takový dřevo, nebo to opravdu na zádech bez pomoci nejde?
Hanule já teda nevím, zatím jsem to neřešila, Eli mi tak ještě neusnula, ale asi bych na tvém místě nechávala tu kapucku vytaženou, když ho budeš dávat na záda. ![]()
Kapucku nosim vytazenou, v okach, ktere se zahakavaji za ty sponky na ramennich popruzich, mam kusy tkalounu, cca 20cm na kazde strane, za ty kapucku chytnu, pretahnu pres hlavicku a pak uz snadno dosahnu na samotna oka a chytim je do tech sponek.
Když jdu na delší dobu s dětma sama, tak nechávám kapucku vyndanou, pak už to docela jde zaháknout. Pokud jde i manžel, nechávám kapucu zastrčenou a on jí pak vytáhne. Občas mi se zaděláním do sponek pomůže starší syn, ale to musí mít zrovna tu správnou náladu
.
Já ji právě vytaženou měla, ale prostě jsem na ně nedosáhla
Potvory to jsou. Tkalouny zkusím, taky jsem nad nimi přemýšlela. Díky moc za odpovědi .)
Ahoj,
tak my mame sice Ergo, ale je to zhruba to same, akorat ta kapucka je venku porad. Nam kdyz prcek usne a jsem sama, tak nekoho poprosim, at to tam proste zapne. Mam zatim tu nejlepsi zkusenost. Lidi jsou mili… ![]()