Manduca - opravdu do 20kg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10933
19.1.12 21:53
cuttysark píše:
Ja moc nechapem ze chcete 20 kilove deti nosit? 8o Maly ma 20 mesiacov a 12 kg a kebyze ho dam do manducy, tak by asi nechapal

Já jsem třeba tříleťáka nosila - chodili jsme spolu cvičit, a on mi tam pravidelně vytuh, tak byl u mě na zádech a já měla cvíčo se zátěží :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
cuttysark píše:
Ja moc nechapem ze chcete 20 kilove deti nosit? 8o Maly ma 20 mesiacov a 12 kg a kebyze ho dam do manducy, tak by asi nechapal

chodis s malym na tury? mi chodievame aj na kiekolko kilometrove tury a take male deco to neujde. tak by ho musel niekto nejaku cast cesty niest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249

No náš malý má v 8M skoro 12 kg a ještě ho nosím v Manduce na břiše. Takže počítám, že do min. do 15 kg to určitě půjde (samozřejmě na zádech)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
19.1.12 21:56

Holky, co je to to batolecí nosítko? To jako ta krosnička na záda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.1.12 21:59
alviola píše:
Holky, co je to to batolecí nosítko? To jako ta krosnička na záda?

Ne, je to zkrátka větší ergonomické nosítko, ten panel je mezi nohama širší, na výšku je delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
19.1.12 22:00

Tak já hlásím, naposled jsem použili manducu v říjnu, malý měl cca 17 kg… měli jsme ji jako záložní pro dceru, ale nakonec se nesl syn, který velké trasy ještě nezvládne, a fakt jsem překvapená, že se v tom to velké děcko dobře nese. Když měl rok a 3/4, už v tom nechtěl být a koupili jsme nosičku… a další rok jsme se k manduce pokorně vrátili, protože nosička je obrovské heblo a oproti nosítku typu manduka se nese blbě (ale výhody má, dítě se lehce vyndává, nepotí se, apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.1.12 22:14
NikitaUL píše:
chuanitka píše:
Já nosila v Ergu asi do 16-18m, jak píše Anielkha, pak začalo být úzké mezi nožičkama. V šátku jsem nosila do dvou let (asi 13kg), pak jsem přešla na batolecí nosítko Skaldino.
Není to Skaldino až od tří let?

Teď koukám, že ano :lol: Každopádně já skaldino vyzkoušela a vyhovovalo nám, tak jsem koupila vlastní a bez problémů. Dcera je ale vyšší, než je průměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.1.12 22:16
eust píše:
cuttysark píše:
chodis s malym na tury? mi chodievame aj na kiekolko kilometrove tury a take male deco to neujde. tak by ho musel niekto nejaku cast cesty niest.

Dceru běžně nosím na nákupech, do cvičení… všude, kde se mi nechce vláčet kočárek a šly bychom to bez nosítka 3× tak dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
4.10.12 14:01

manduca

Kdybyste nekdo meli zajem: http://www. emimino. cz/…nduca-44617/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.5.19 22:41

Manduca pre starsie dieta

Nasi susedia nosia 20kg dieta v manduce ked je maly unaveny a nechce chodit.. takze urcite je to mozno a oni si to nevedia vynachvalit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.5.19 22:46

Manduca pre starsie dieta

Nasi susedia nosia 20kg dieta v manduce ked je maly unaveny a nechce chodit.. takze urcite je to mozno a oni si to nevedia vynachvalit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí